How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

böyle bir acı varmı

zaten benim karım mükemmel o ayrılsada ayrılmayacağım hep evli kalacağım ama
seni seviyorum demezya

aklını başına al
ve hem önce o yavrucak için
hem de kendin için
gururun için kadınlığın için
sessizce uzaklaş

her aşk bir gün biter
ama utanç asla

madem istemeden girdim diyosun

isteyerek çık ve git!!!

yapılan bır hatayada ahlaksızlık dedınız ya sızlere ınanamıyorum.buraya bır akıl almaya fıkır almaya geldım .okadar cok sey yazdım anlamadınız dınlemedınız adımı .. koydunuz asıl sızlere yazıklar olssun.o dusundugunuz fıkırlerı haaret etmeden guzelce acıklasaydınız emın olunkı sozlerınız bır mermı gıbı cakılırdı beynıme ve bu ılıskıden hemen sımdı vazgcerdım .ıste bız bundan adam olamıyoruz ıste bu yuzden hep yanlıslalra dusuyoruz.ne dıyeyımkı allah sızlerı boyle bır seyın ıcıne dusurmesın..cunku bır zamanlar bende boyle seylerı kınardım ama basıma gelmeden anlamadım .allah sıze yasatsınmı dıyım yasatmasınmı dıyeyımkı benı anlayasınız bılemedım .

evli bir adamla birlikte olmak ahlaksızlıkdır.

yok karısını sevmiyormuşta yok herkes şahitmişte yok adam kör kütükmüşte offf nefret ediyorum böle olaylardan..adam resmi olarak boşandıktan sonra ne yaparsan yapta evli iken yaşanan ilişkilerin hiçbir şekilde açıklaması olamaz!.lütfen kendini ve bizi kandırma boşuna ne yanı burda oturup üzülme adam en kısa zamanda boşanacak demeyı mı bekleyelım o kadaına yazık deılmı ..neyse ben gene konudan çıkar ..hiç sevmıorum evlı adamlarla ilişki yaşayan kadınları

yapılan bır hatayada ahlaksızlık dedınız ya sızlere ınanamıyorum.buraya bır akıl almaya fıkır almaya geldım .okadar cok sey yazdım anlamadınız dınlemedınız adımı .. koydunuz asıl sızlere yazıklar olssun.o dusundugunuz fıkırlerı haaret etmeden guzelce acıklasaydınız emın olunkı sozlerınız bır mermı gıbı cakılırdı beynıme ve bu ılıskıden hemen sımdı vazgcerdım .ıste bız bundan adam olamıyoruz ıste bu yuzden hep yanlıslalra dusuyoruz.ne dıyeyımkı allah sızlerı boyle bır seyın ıcıne dusurmesın..cunku bır zamanlar bende boyle seylerı kınardım ama basıma gelmeden anlamadım .allah sıze yasatsınmı dıyım yasatmasınmı dıyeyımkı benı anlayasınız bılemedım .
vicdanın rahatsa onun ve kendi çocuğuna rağmen devam edersen et..

Ya adam kadını kandirmis lütfen hemen ön yargıyla yaklaşıp iyice çıkmaza sokmayalim onu..[/

basedemezsın arkadasım bosver ugrasma ..ben sokkta yuruyemıyorum onlar neden bahsedıyor ben ıntıharın esıgındeyım onlar neden bahsedıyor..sımdı sorsan acındırıyor derler..ama ınsan acıyla guclenırmıs kendıme gelırım elbet...

Böyle bir konuda çok ban yiyen olur o yüzden ben sadece yorumları okucam kızlar .. .. sessizlik c.i.t

anlasıldı ...ben ne dıyorum hemen yargılıyorsunuz zaten bır travmadayım ..ben bu konuyu kapattırıyorum.sız yardım ve fıkır vercegınıze hemen yargılama yapıyorsunuz cunku ..konuyu ıyı okuyun ıstemeden gırdım dıyorum ..

Şaka mısınız?

Bir de yaptıklarınızı alkışlayalım mı?

Ya annesiniz bir de yazık!

evli erkeklerin aldatırken kullanığı yegane cümle bu değil mi zateno_O
Bilmem ki bu mu ?? Hic evli erkekle böyle diyalogum olmadığı için Cahiliyim böyle şeylerin .. ama ne diyelim ki.. bana yorum yapmak düşmez. . Allah herkesi doğru yola iletsin demekten başka bişey diyemiyorum. Çokta yuklenmeyelim kendisi hem pişman hem Üzgün ona kizmaktan çok bence hastasını anlamak için cümleler kurulda daha dogru olur diye düşünüyorum. .

Pekı ıyı kotu ne dedııysenız kabul edıyorum ..zaten kotuyum daha kotu oldm..konuyu kapatırmısınz lutfen

Back