How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

böyle bir acı varmı

dusunmemek ıcın sureklı ılac alıyorum olamaz dıyorm ben yapamam ama bırakmıyor pesımı bırakmıyor benı bana bırakmıyor

O zaman adamla konuscaksiniz, bak kardes bu en boyle hem bosanmiyorsun hem pesimde kosuyorsun, bu is boyle olmaz diceksiniz. Ya bosan gel ya da seni gormek duymak istemiyorum diyin, seviyorsa bosanir, bosanmazsa kendinizi kullandirtmayin.

Bir erkek istedigini almak isterse , Beraber davada acar . Sen arkani donup gittiginde o davayi geri cekmesinide bilir , bir erkek yine istedigini almak isterse bin sahit getirir tum ailesini dizer sirayla karsina hepside ayni dili konusur..

Bosanmak isteyen adam , Adam diyorum! Ama adam degil malesef , cunku yurekli olan adam bosanir herkese karsi dik durur..
Yok babam hastaymista , yok gidecek yeri yokmusta ..
Nedense bosanmak istemediklerinde ya gidecek yeri yok , yada asiret kizi! YALANNN..
Seni yargilamak kimsenin haddi degil . Ama kendine gel lutfen , sende aldatilmis bir bayan olarak o bayani daha iyi anlaman lazim , ve eminim senin esinde seni aldatirken diger bayana boyle hikayeler anlatiyodu...
Daha yeni bosanmisken hemen iliskiye baslaman hatta zaten biraz kendine zaman ver bir nefes al.
evet birlikte olabilmek için dva açmış olabilir aynını düşündüm..

Ben sizin aşkınızı bilemem, belki o da sizi seviyor siz de onu.
Ama aşk için ikinci kadın olmayı gururunuza yedirebilecek misiniz?
Aşk için 'annelik' sıfatına yakışmayan bu duruma devam edebilecek misiniz?
Aşk için o bir yaşındaki bebeğin 'babasının evlilik dışı ilişkisi' olmayı kabul edecek misiniz?

Ben aşkın her şeyden büyük olduğuna inanmıyorum. Aşk acısının da dünyadaki en büyük acı olduğuna inanmadığım gibi.

Kendinizi bu duruma düşürmeyin.

evet birlikte olabilmek için dva açmış olabilir aynını düşündüm..
bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz :( ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benı

28 yaşında kazık kadar kadınsın... kadın adamı bıçaklayacak, adam babasının korkusundan boşanmayacak değil mi kadından... aşkı, sevgiyi yerin dibine batırdınız be.. yok seviyormuş yok aşıkmış... adam evli be evli... karısıyla anlaşıp anlaşamamasından sana ne.. kimsin sen?

bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz :KK43: ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benı
karısından size ne adamdan size ne..onlar evli çocukları var siz dış kapının dış mandalısınız..çocuğunuza ne açıklama yapıcaksınız..

Bu erkekler varya istediği şeye ulaşabilmek için her türlü yola basvururlar...
Aranızdaki diyalogu bilemeyiz ama yapmanız gereken tek şeyin kendi kabugunuza cekilmeniz olduğunu düşünüyorum. Her ne olacaksa olsun ama bence siz sadece seyredin. . Valla ne denilirki böyle durumlarda. Size de üzüldüm açıkçası. .

Burda sanki herkes tüm erkeklerin kişisel coğrafyasını çözmüş. Sanki gerçekten de insanlar çıkmaz sokaklara girmiyor bazen. Sanki sıradışı caresizlikler yok bu hayatta. Bu adam mutlaka kandiriyordur, yatağa atıp ertesi gün tanimamak için tanistirmistir babası haricindeki herkesle.!

Birinin altinda iskemle varsa ona tekme atmaya ne kadar bayiliyoruz. Kadınlara bazen iktidar hiç yakışmıyor. Hadi vurun hiç acimayin

Burda sanki herkes tüm erkeklerin kişisel coğrafyasını çözmüş. Sanki gerçekten de insanlar çıkmaz sokaklara girmiyor bazen. Sanki sıradışı caresizlikler yok bu hayatta. Bu adam mutlaka kandiriyordur, yatağa atıp ertesi gün tanimamak için tanistirmistir babası haricindeki herkesle.!

Birinin altinda iskemle varsa ona tekme atmaya ne kadar bayiliyoruz. Kadınlara bazen iktidar hiç yakışmıyor. Hadi vurun hiç acimayin
ama çocuğu var kendisinin 7 yaşında oğlu var..o bahsettiği adamın karısı adamın hovardalıklarından bıkmıştırda ondan bıçaklamıştır..onada neler diyordur kimbilir..

yapılan bır hatayada ahlaksızlık dedınız ya sızlere ınanamıyorum.buraya bır akıl almaya fıkır almaya geldım .okadar cok sey yazdım anlamadınız dınlemedınız adımı .. koydunuz asıl sızlere yazıklar olssun.o dusundugunuz fıkırlerı haaret etmeden guzelce acıklasaydınız emın olunkı sozlerınız bır mermı gıbı cakılırdı beynıme ve bu ılıskıden hemen sımdı vazgcerdım .ıste bız bundan adam olamıyoruz ıste bu yuzden hep yanlıslalra dusuyoruz.ne dıyeyımkı allah sızlerı boyle bır seyın ıcıne dusurmesın..cunku bır zamanlar bende boyle seylerı kınardım ama basıma gelmeden anlamadım .allah sıze yasatsınmı dıyım yasatmasınmı dıyeyımkı benı anlayasınız bılemedım .

bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz :KK43: ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benı

bide cok arastırdım cok düşündüm diyorsun ilişkiye baslamamak için evli lafını duyman yetmedi mi?

Back