- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dusunmemek ıcın sureklı ılac alıyorum olamaz dıyorm ben yapamam ama bırakmıyor pesımı bırakmıyor benı bana bırakmıyor
evet birlikte olabilmek için dva açmış olabilir aynını düşündüm..Bir erkek istedigini almak isterse , Beraber davada acar . Sen arkani donup gittiginde o davayi geri cekmesinide bilir , bir erkek yine istedigini almak isterse bin sahit getirir tum ailesini dizer sirayla karsina hepside ayni dili konusur..
Bosanmak isteyen adam , Adam diyorum! Ama adam degil malesef , cunku yurekli olan adam bosanir herkese karsi dik durur..
Yok babam hastaymista , yok gidecek yeri yokmusta ..
Nedense bosanmak istemediklerinde ya gidecek yeri yok , yada asiret kizi! YALANNN..
Seni yargilamak kimsenin haddi degil . Ama kendine gel lutfen , sende aldatilmis bir bayan olarak o bayani daha iyi anlaman lazim , ve eminim senin esinde seni aldatirken diger bayana boyle hikayeler anlatiyodu...
Daha yeni bosanmisken hemen iliskiye baslaman hatta zaten biraz kendine zaman ver bir nefes al.
O zaman adamla konuscaksiniz, bak kardes bu en boyle hem bosanmiyorsun hem pesimde kosuyorsun, bu is boyle olmaz diceksiniz. Ya bosan gel ya da seni gormek duymak istemiyorum diyin, seviyorsa bosanir, bosanmazsa kendinizi kullandirtmayin.
bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benıevet birlikte olabilmek için dva açmış olabilir aynını düşündüm..
cok soyledım dınlemıyor
gerekırse sehır degıstırırım ama aldatılan bır kadın olarak ben bunu yapamam kaybettırırm ızımı yınede yuva yıkan bır kadın olmam
karısından size ne adamdan size ne..onlar evli çocukları var siz dış kapının dış mandalısınız..çocuğunuza ne açıklama yapıcaksınız..bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benı
ama çocuğu var kendisinin 7 yaşında oğlu var..o bahsettiği adamın karısı adamın hovardalıklarından bıkmıştırda ondan bıçaklamıştır..onada neler diyordur kimbilir..Burda sanki herkes tüm erkeklerin kişisel coğrafyasını çözmüş. Sanki gerçekten de insanlar çıkmaz sokaklara girmiyor bazen. Sanki sıradışı caresizlikler yok bu hayatta. Bu adam mutlaka kandiriyordur, yatağa atıp ertesi gün tanimamak için tanistirmistir babası haricindeki herkesle.!
Birinin altinda iskemle varsa ona tekme atmaya ne kadar bayiliyoruz. Kadınlara bazen iktidar hiç yakışmıyor. Hadi vurun hiç acimayin
bunu bende cok dusundum ama ıyı bı ınsan bukadar kotu olamaz ve hıcbır zaman onun ıcın kotu demedıler bana hep karısı ıcın kotu seyler anlatıldı onu cok sevıyorlar herkes hakkında ıyı konusuyor dıyorum ya bu ılıskıye baslamadn once cok arastırdım cok kıısıyle konustum oda konusturttu benı