- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
yapılan bır hatayada ahlaksızlık dedınız ya sızlere ınanamıyorum.buraya bır akıl almaya fıkır almaya geldım .okadar cok sey yazdım anlamadınız dınlemedınız adımı .. koydunuz asıl sızlere yazıklar olssun.o dusundugunuz fıkırlerı haaret etmeden guzelce acıklasaydınız emın olunkı sozlerınız bır mermı gıbı cakılırdı beynıme ve bu ılıskıden hemen sımdı vazgcerdım .ıste bız bundan adam olamıyoruz ıste bu yuzden hep yanlıslalra dusuyoruz.ne dıyeyımkı allah sızlerı boyle bır seyın ıcıne dusurmesın..cunku bır zamanlar bende boyle seylerı kınardım ama basıma gelmeden anlamadım .allah sıze yasatsınmı dıyım yasatmasınmı dıyeyımkı benı anlayasınız bılemedım .
Ya adam kadını kandirmis lütfen hemen ön yargıyla yaklaşıp iyice çıkmaza sokmayalim onu..
vicdanın rahatsa onun ve kendi çocuğuna rağmen devam edersen et..yapılan bır hatayada ahlaksızlık dedınız ya sızlere ınanamıyorum.buraya bır akıl almaya fıkır almaya geldım .okadar cok sey yazdım anlamadınız dınlemedınız adımı .. koydunuz asıl sızlere yazıklar olssun.o dusundugunuz fıkırlerı haaret etmeden guzelce acıklasaydınız emın olunkı sozlerınız bır mermı gıbı cakılırdı beynıme ve bu ılıskıden hemen sımdı vazgcerdım .ıste bız bundan adam olamıyoruz ıste bu yuzden hep yanlıslalra dusuyoruz.ne dıyeyımkı allah sızlerı boyle bır seyın ıcıne dusurmesın..cunku bır zamanlar bende boyle seylerı kınardım ama basıma gelmeden anlamadım .allah sıze yasatsınmı dıyım yasatmasınmı dıyeyımkı benı anlayasınız bılemedım .
Ya adam kadını kandirmis lütfen hemen ön yargıyla yaklaşıp iyice çıkmaza sokmayalim onu..[/
basedemezsın arkadasım bosver ugrasma ..ben sokkta yuruyemıyorum onlar neden bahsedıyor ben ıntıharın esıgındeyım onlar neden bahsedıyor..sımdı sorsan acındırıyor derler..ama ınsan acıyla guclenırmıs kendıme gelırım elbet...
Ya adam kadını kandirmis lütfen hemen ön yargıyla yaklaşıp iyice çıkmaza sokmayalim onu..
Boşanma asamasindayim demis ben mi yanlis anladım tekrar okucam canimAdam bekarım dememiş ki... baya baya evliyim demiş, siz okumadınız herhalde orayı...
Allah beter etsin sizi yeterince açık bir fikir olur mu acaba?
anlasıldı ...ben ne dıyorum hemen yargılıyorsunuz zaten bır travmadayım ..ben bu konuyu kapattırıyorum.sız yardım ve fıkır vercegınıze hemen yargılama yapıyorsunuz cunku ..konuyu ıyı okuyun ıstemeden gırdım dıyorum ..
Boşanma asamasindayim demis ben mi yanlis anladım tekrar okucam canim
hata insanlara mahsus..hatadan dönmek en büyük erdemdir..yeni ufuklara ve 7 yaşındaki oğluna daha mutlu bir yaşam için önündeki engelleri kaldır..pekı ...hepınız haklısınız...sızde vurun.
Bilmem ki bu mu ?? Hic evli erkekle böyle diyalogum olmadığı için Cahiliyim böyle şeylerin .. ama ne diyelim ki.. bana yorum yapmak düşmez. . Allah herkesi doğru yola iletsin demekten başka bişey diyemiyorum. Çokta yuklenmeyelim kendisi hem pişman hem Üzgün ona kizmaktan çok bence hastasını anlamak için cümleler kurulda daha dogru olur diye düşünüyorum. .evli erkeklerin aldatırken kullanığı yegane cümle bu değil mi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?