böyle bir acı varmı

zaten benim karım mükemmel o ayrılsada ayrılmayacağım hep evli kalacağım ama
seni seviyorum demezya

aklını başına al
ve hem önce o yavrucak için
hem de kendin için
gururun için kadınlığın için
sessizce uzaklaş

her aşk bir gün biter
ama utanç asla

madem istemeden girdim diyosun

isteyerek çık ve git!!!

evli bir adamla birlikte olmak ahlaksızlıkdır.

yok karısını sevmiyormuşta yok herkes şahitmişte yok adam kör kütükmüşte offf nefret ediyorum böle olaylardan..adam resmi olarak boşandıktan sonra ne yaparsan yapta evli iken yaşanan ilişkilerin hiçbir şekilde açıklaması olamaz!.lütfen kendini ve bizi kandırma boşuna ne yanı burda oturup üzülme adam en kısa zamanda boşanacak demeyı mı bekleyelım o kadaına yazık deılmı ..neyse ben gene konudan çıkar ..hiç sevmıorum evlı adamlarla ilişki yaşayan kadınları

vicdanın rahatsa onun ve kendi çocuğuna rağmen devam edersen et..

Böyle bir konuda çok ban yiyen olur o yüzden ben sadece yorumları okucam kızlar .. .. sessizlik c.i.t

Şaka mısınız?

Bir de yaptıklarınızı alkışlayalım mı?

Ya annesiniz bir de yazık!

evli erkeklerin aldatırken kullanığı yegane cümle bu değil mi zaten
Bilmem ki bu mu ?? Hic evli erkekle böyle diyalogum olmadığı için Cahiliyim böyle şeylerin .. ama ne diyelim ki.. bana yorum yapmak düşmez. . Allah herkesi doğru yola iletsin demekten başka bişey diyemiyorum. Çokta yuklenmeyelim kendisi hem pişman hem Üzgün ona kizmaktan çok bence hastasını anlamak için cümleler kurulda daha dogru olur diye düşünüyorum. .

Pekı ıyı kotu ne dedııysenız kabul edıyorum ..zaten kotuyum daha kotu oldm..konuyu kapatırmısınz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…