Boyle bi baba var midir baska ?

Niliyorum sacma ama benim gibi birilerini daha gorunce nedense mutlu oldum. Cunku kendimi soeunlu goruyoedum . ama cok can yakiyor bu durum inan
Anlıyorum seni gerçekten bende hep güzel bir ilişkisi olan baba kızlara özenirim babamla sohbet edeyim sarılayım isterim daha önce bir konuda canım babam yazmıştım tartışmamızdan sonra anneme keşke o yazıyı silebilsem dedim ama baba sonuçta böyle kabulleniyoruz işte

Kabullenmek daha acı keske kendine çeki düzen verse… benim icim katilasti bazen olsa da olur olmasa da olur bile diyorum sonra pişman oluyorum gene .

Canım cok zorladim konusabilmek icin filan ama inan icim nusade etmiyor ona karsi dilim lal oluyor sanki .. Psikolojik birsey sanirim bu

evet piskolojiye öyle yerlesmisse biraz zor
belki ufak ufak baslasan?
mesela yarin berberemi gittin desen, veya baska bir konuya deginsen? cevap verir, uzun bir sohbet olmasa bile ilk adimi atmis olursun. iki gün sonra baska birseyler desen

evet piskolojiye öyle yerlesmisse biraz zor
belki ufak ufak baslasan?
mesela yarin berberemi gittin desen, veya baska bir konuya deginsen? cevap verir, uzun bir sohbet olmasa bile ilk adimi atmis olursun. iki gün sonra baska birseyler desen

Aslinda soyle bisey var canım benim. Bu durum rahatlık veriyor icime . hani bazen eve gelmese falan mutlu oluyorum. Sacma ama psikolojim o yokken oyle ferah ki. Baski hissetmiyoeum dislanmis hissetmiyoeum sonra kuzenlerimle bir araya gelince babama bi bakıyorum oyle sıcak oyle samimi ki orda keske bana da boyle olsa diyorum. Anlatabilfim umarim

sende beni anlatmissin :)

ama iste aranizda bir iletisim olmadigi icin öyle hissediyorsun...

cok iyi anladim, annemlerin arkadaslari var adam hep sehir disinda calismis ne karisiyla ne kizlariyla dogru dürüst iletisim kuramamis (ogullariyla can ciger kuzu sarmasi tabi)
biz gittigimizde bize karsi cok sicak cok sakaci, kardeslerimle sakalasmalar felan filan (ben biraz daha soguk dururum böyle insanlara)
ama cay doldurulacak mesela karisini veya kizini öyle bir cagirir ki sanki kan davalisi
bir ara eve yakin calisiyordu, kadin anneme demis keske yine uzakta is bulsa hafta sonlari gelse diye
onlardan biliyorum, kizlar babalarinin yaninda oturmazlar bile

Kabullenmek daha acı keske kendine çeki düzen verse… benim icim katilasti bazen olsa da olur olmasa da olur bile diyorum sonra pişman oluyorum gene .
Keşke bende öyle diyorum bazen varlığı belli bile olmuyor beni hiç sevmiyor diyorum anneme o sevgisini belli edemez diyor öyle moral buluyorum işte

Severim öyle Yüzsüz kızları ama Babalarına karsı. Babamla küstügüm zaman kağıda yazıp para istemişligim var

hahahahaha cok sevdim bu fikri bende yapim bari
bende babam cok takilirsa bana anne tükürimmi derim, annemde tükür evladim der
ama disardan baktigin zaman okadar ciddiyiz ki icimize girsen sasirirsin bunlar cift karekterlimi diye

hahahahaha cok sevdim bu fikri bende yapim bari
bende babam cok takilirsa bana anne tükürimmi derim, annemde tükür evladim der
ama disardan baktigin zaman okadar ciddiyiz ki icimize girsen sasirirsin bunlar cift karekterlimi diye
HahaAynen bizde öyleyiz ya, babamla telefonda Mac muhabbeti yapıyordum telde arkadasım kim o arkadasın ben niye tanımıyorum dedi, babam lan baska maçtan anlayanmı var dedimde senin babanmı diye soruyor acaip sert Görünür cok soğuk durur ama hic öyle değil oda benim tavırlarımdan öyle. Abim pek öyle değildir mesela, biraz mesafelidirler

Benimde dayım babama göre daha neşeli bir adamdır muhabbeti iyidir, babam daha ayrıntıcı ve müdahaleci bir yapıda küçük şeyler mutlaka onun bildiği yoldan yapılsın ister deli gibi bunaltır yaptırana kadar ama sık sık tartışak bile ne dayıma ne de dünyadaki hiç bir babaya değişmem. Her işimize koşturur, ne istersek yapar, maddi manevi herşeyini ev için harcar. Dilinde olacağına elinde olsun sevgisi hareketleri ile emeği ile göstersin daha kıymetli bence.

hahahaha babamda ben disardayken konusursak gelirken bana yiyecek birseyler getir der
bende disariya karsi cok mesafeliyim, hatta cogu akrabalara bile karsi. kimseyle kolay muhattab olmam
hatta kuzenim bi keresinde seni tanimasam disarda görsem, ne kadar güzel bir kiz der arkami döner giderim demisti. konusursa dövecegimden korkarmis

edit: arkadaslar kusura bakmayin, sanki biraz nispet yaparmis gibi oldu

Valla Aynı ben ya acaba ben senmiyim konu sahibi konunu baltalamış gibi olduk kusura bakma ama sende bizim gibi davranmayı dene en fazla ters ters bakar işe yaramazsa bile

Valla Aynı ben ya acaba ben senmiyim konu sahibi konunu baltalamış gibi olduk kusura bakma ama sende bizim gibi davranmayı dene en fazla ters ters bakar işe yaramazsa bile

yoksa ben senmiyim yada yoksa babanmiyim hahaha

benimde konu sahibine tavsiyem biraz yakinlik göstermesinden yana, ama artik evde olmazsa rahat ediyorum diyorsa yabanci gibi hissediyorsa bu nasil asilir bilmiyorum ki
benim babam hep böyleydi. asiri detayci cok ince düsünür büyük tartismalarimizda olur mesela ama ben simariklik yaparim biraz geri normal haline döner

Size baba diyebilirmiyim Mesela bende 10 yasına kadar cok mesafeliydim babam yurtdışında çalışıyordu biz trdeydik. Sonra bizde onun yanına geldik annem genelde hastanedeydi, biz herseyi babamla yapardık bitek o vardı burda tanıdığım ailemden. Sanırım o an farkı bi bağ oluştu konu sahibi bastan böyle alıştıysa zor olur tabi ama hep mesafeli durmak aynı evin icinde dahada zor.

Arkadaslariniz babanizla konusmadigini nerden biliyorlar ?
Arkadaslarinizla otururken sizi gorupte mi konusmadi yoksa siz mi anlattiniz?

diyebilirsin yavrum

aynen, o sürecte baba kiz iliskisini kurmasaydiniz sonradan cok zorlanirdiniz
ve konu sahibide ya yavas yavas bu iliskiyi kurmaya calisacak yada bol sabirla idare edecek, evlenene veya ayri eve cikana kadar
Allah yardim etsin

benim de abim aynı canım hiç muhattap olmuyoruz o yüzden. hatta ara ara düşünürüm içimi bi korku kaplar. biz iki kardeşiz. ilerde annemle babam yanımda olmadığımda ben zor bi durumda olsam bana kim sahip çıkar kim yardım eder,nasip olurda evlenirsem kocam dövse kim beni korur kollar diye.senin hiç değilse kardeşin varmış

Sizi çok iyi Anlıyorum.sanırım lise çağlarındasınız.ben de babamla böyleydim.annem aracı olurdu.aslında Türk aile yapısı bu oldu.kadın hep arada kalan kişi...buna tek çözüm kendinizi rahatlatmak.o,siz üzülünce drğişmeyecek.siz onunla olan ilişkinizi merkezinizden kaldırıp kendi dünyanıza odaklanacaksınız.kendi odanız varsa orada daha çok vakit geçirin.kitap,müzik,resim..neyden hoşlanıyorsanız..mesela ben ders çalışmayı severdim,Karakalem yapardım.mğzik dinlerdim.kız çocuk değil de erkek çocuk gibi şakalaşır,öyle kızardı...sanki erkek Erkeğe kavga eder gibi laf sayardı.küçükken o eve gelince tırnaklarımı yermişim düşünün.çok takarsanız hayatınızı etkiler onu hep kötü hatırlarsınız.evlenince biraz daha kıymete bindim ama kardeşime olan sevgisi gibi olmadı hiç...evin küçüğü diye ben dahil göğe çıkarttık...şimdi sesli müzik dinliyorum diye bana küfreden babam kardeşimin odasına kovulma endişesiyle giremiyor.evlendim hala durum bu şu an babaevinde.odamın kapısını dahi kapattırmayın adam şimdi kapıyı çalmadan giremiyor kardeşimin odasına...durum bu..Başımızda dursunlar,sağ olsunlar,Allah Ömür versin ancak gerçekler de bunlar.size tavsiyem ders çalışın.neden diyeceksiniz...babaevinden tatlı tatlı koptuğun ilk an üniversiteyi kazandığın andır.kendinizi toparlayıp benliğinizi bulmanızı sağlayan uzun bir süreç...nitekim Üniversite'den eve tatile gelirken bile onu da özlediğimi farkederdim ben.babam sonuçta...boşverin yani...siz kendi hayatınızı kurtarın...

belli bir yastan sonra babalarda cok degisiyor!degismez demeyin gercekten hatalarini anliyorlar tabii zaman!gecmis oluyor!ben kendi babamdan biliyorum simdi melek gibi ama zaman gecti artik kucagina alip opecek yaslarimiz kalmadi!
kin beslemek hic birseyi degistirmez ,konusamiyorsaniz karsilikli ,zamana birakin o zaman ,ustelik bu tavirlari bir gunde ortaya cikmadi oyle degilmi,sonuc olarak alismaniz lazim-di!eger huzursuzluk yaratmiyorsa evde siddet yoksa kafaniza takmayin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…