Boyle bi baba var midir baska ?

Evet boyle babalar heryerde var.Cunku kulturumuzden dolayi boyle babalar maalesef yetisiyor..Ornegin benim rahmetli babam ve sevgili esimde boyle babalardan.Benim canim kizimda baba sevgisinden muzdarip.Oda sizin gibi dusunuyor.Ama yapacak birsey yok( Enazindan sizi seven anneniz var.Siz biraz babaniza yakinlasmaya calisin.Belki babanizi degistirirsiniz zamanla.Siz soguk davrandikca babanizda size soguk davraniyor kanimca.Biraz cimcime bir kiz cocugu olmaya calisin:))) Halada degisen birsey olmazsada babanizi oldugu gibi kabul edip yolunuza devamedin.Yinede sukredin,calisan kazanan enazindan size maddi acidan sahip cikan bir babaniz var.Sevgi eksikliginizide annenizin sevgisiyle gidermeye calisin:))).Unutmayinki hem anne hemde baba sevgisinden yoksun binlerce cocuk var yurtlarda(

Benim babami anlatmissin iste bu yuzden 22 yasimdan beridir onu gormek istemiyorum ondan kurtuldum. Ben oyle kimseyi cekemem bende özgür bir insanim kendimi babamda olsa niye ezdireyim

Öf ben de babama saçma sapan tripler yaptım. Böyle konuları görünce pişman oluyorum ama yine aynı tas aynı hamam.

Belli edemiyor mudur . duygusal bir bagi var midir acaba. Kuzenlerim daha değerli gozunde goruyoeum yahu. Kakara kiriri yapıyor benimle birgün bile öyle içten konusmamistir
git sen konuş bence
bikaç gün içinden gelmese de çok içten davran
her sabah her akşam git öp iyi geceler günaydın diye
bakalım o zaman ne olacak

Benim babami anlatmissin iste bu yuzden 22 yasimdan beridir onu gormek istemiyorum ondan kurtuldum. Ben oyle kimseyi cekemem bende özgür bir insanim kendimi babamda olsa niye ezdireyim

Bi gün pişman olmaktan korkuyorum sadece.Ben de ayrı yaşıyorum ama tatilde yanlarına geldim mecburen.Seneye yaz için etkinlikler planlamayi düşünüyorum en azından bi kac hafta gorurum sadece.

annen bağ kurmamış,aksine mesafe koymuş,annen suçlu gıbı...ben yeğenım gekip birşey istiyor,önce annenle babanla konuşalım izin verirlerse dıyorum,ama onlarda teyezeme halama söyleyın dedıklerı zaman dıyorlarki,sen konuş halanla teyzenle dıyorlar

Benim de babamla aram dediğin gibi, elalemle mükemmel bize gelince acımasız ve soğuk.
Umursamıyorum ama çoğunlukla arada yazdıkların gibi depreşiyorum hepsi bu.
Herkes bir olmuyor bu dünyada, kıyaslama boşver.

Bi gün pişman olmaktan korkuyorum sadece.Ben de ayrı yaşıyorum ama tatilde yanlarına geldim mecburen.Seneye yaz için etkinlikler planlamayi düşünüyorum en azından bi kac hafta gorurum sadece.
O seni adam yerine koymuyorken pisman oluyormu? hic sanmam. Benim babam onlari neden terk ettigimi iyi biliyor genede pisman olmadi hala beni sucluyor hakediyormusum özür bekliyor. Evde köle isauramidir nedir onun gibi olmak zorundaymisim anne baba bana senelerce bakmis hizmet etmis sira bendeymis. Baya bi abarttilar beni dovdukleri bile oldu. Yakinda dayakta baslarsa hic sasirmam. En cokta laflari oturdu babamin bana hala unutamiyorum. Kendine laf soyletme

Laf söylemiyor şu anda. Şimdi sömürme aşamasındalar.özgüven falan kalmadı ki.kimseye sesim çıkmıyor. Anneme hatalarını söylüyorum artık ama babama mümkün değil. Anlamaz ...Bi ara ilgisiz demistim de yillarca unutmayip lafını etti.farketmez bundan sonra.30 yaşına geldim.Mümkün olduğunca uzak duruyorum. Psikoloğa gideceğim yoksa kurtulamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…