Kuxuk degilim .yeteri kadar acil hersey anlıyorum yani. Hangi baba boyle davrwnir ki normal mi buSen öyle anlıyor olmayasın..
Yaşın kaç. .
Tamam haklısın ama baba..Kuxuk degilim .yeteri kadar acil hersey anlıyorum yani. Hangi baba boyle davrwnir ki normal mi bu
nasil babalar var hemde
kocaman kizina dayak atan, küfür eden, kötü gözle bakan....
senin hic degilse annen yanindaymis, iyi anlastigin
onunda babandan yana durdugunu düsün
neler görüp, neler okumuyoruzki
Allah yardimcin olsun, bu saatden sonra degismez kolay kolay
Tamam haklısın ama baba..
duygularını belli edemiyordur. .
ne bileyim işte. .
Sağol canım benim. Halime sukur etsem de babamın varligini hissedemiyorum manevi olarak. Ben onunla sarilmak falan istiyorum cok sey degil. Ama cok kirdi bugun beni . umrunda bile degilim gerci
Benim babam da benzeri.Bizi küçük görür,her dediğimize muhalefet olur,sürekli her konuda bilgi olarak bizi ezmeye calisir bazen biz bisey konusurken ona yakin bi konuda bile bildiklerini sayar.egosunu tatmin etmeye calisiyor.hiç bi fikrimizin degeri yok.kendini en akilli zannediyor. küçükken azarlardi da şimdi muhattap olmuyoruz.Bi de eskiden yüzümüze bakmazdi ama başka birinin yanında sarilip öperdi.babam seviyorum ama o kadar kızgınım ki ona...
kulagini tikayip annenin varligina sükür edeceksin
simdi böyle sarilmak felan istiyorum deyince dahada üzüldümbelki baban belli edemiyordur ha kuzum, sen gitsen yanina basini omuzuna koysan biseyler yapsan bilemedimki
Belli edemiyor mudur . duygusal bir bagi var midir acaba. Kuzenlerim daha değerli gozunde goruyoeum yahu. Kakara kiriri yapıyor benimle birgün bile öyle içten konusmamistir
Başkalarıyla muhabbet konusu da aynı bi neşesi geliyor.bize surat yapardı.son zamanlarda bazı şeyleri değişti ama biz isinamiyoruz şimdi de...umursayan yok üzülüyorum da haline ama kendi etti.Bense eksikliğini hep hissettim
Valla biz burda ne babalar okuduk seninki onlara rağmen yine iyimiş. Belkide babanızda sizin soğuk olduğunuzdan dolayı size karsı Öyledir. Benim kuzenimde babasından çekinir bişey isteyemez bişey soramaz senin yazını okuyunca o geldi aklıma. Ama ben konuşurum sakalasırım dayımla hic öyle soğuk vs değil. Ama kızı ona soğuk davrandığı icin oda ona mesafeli davranıyor bu onu sevmediği anlamına gelmez ama aksine cok sever ama sevgisini göstermiyor
Bende babamla hiç samimi olamadım özel günler haricinde sarıldığımızı hiç bilmem sürekli tartışırım babamla hiç anlayışlı değil geçen gün yine tartıştık hiç saçımı okşayıp güzel bir söz söyledin mi baba anca hakaret ediyorsun dedim oda hatasını anladı galiba çok iyi davranıyor bana ama geçici adım gibi biliyorum. Daha önce de bazı konularda yazdım evet babalarımız mesafeli bununda sebebi olarak kendi yetiştirilme tarzları olduğunu düşünüyorum sevgi şefkat görmedikleri için bizede gösteremiyorlar galibakonuyu okurken bazı yerlerde ben yazmışım gibi hissettim yalnız değilim sanırım
Benim babam mesela dışardan cok sert Görünür ben biraz yüzsüzüm aileme karsı gurur nedir bilmem, o bana mesafeli davransa hop usta ne oluyoruz derimAyni benim babam ya.. Ama kucuklukten beri o buna itti bizi yoksa durduk yere soguk asla davranmadik simdi de isinmak hic mümkün olmuyor biliyor musun.
Ya ama neden böyle. .