Boyle bi baba var midir baska ?

Vilamila

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
156
54
Yarı kirgin yari kizgin bir sekilde acıyorum konuyu. Mobilim hatalarim olursa kusura bakmayın.

Sorunum babamla. Var mi yok mu belli degil gerci. Kucuklugumden beri babam bize karsi hep soguk davrandi. 3 kardesiz ve benden kucuk olanla epey iyiydi aralari ozenirdim. O da buyudu üniversiteye gidiyor suan ve babamla aralari oyle soguk ki hani artik kendimi geçtim babamla kardesimin haline uzuluyorum resmen.

Sürekli azarlar , sürekli soguk bir tavir . biz babamiza oyle isteklerimizi kendimiz bile iletemiyoruz annem aracudir hep. Ben bu durumu garip bile karsilamaz oldum. Bazen dusunuyoeum da babamla bugun kac cümle konuştuk? Ciddi anlamda en fazla üç veya bes kelimedir . ciddi söylüyorum.

Artik gucume gidiyor bu durum. Babam kuzenlerime gelince sıcak ve asiri konuskan biri olurken bize karsi hep soguk oldu.. Gucume digiyor bu durum.sanki istenmeyen evlatlar gibi hissediyorum. Cok içim acıyor.

Resmen baba kiz ilişkilerine ozeniyorum. Annemi aracı yapmadan en az bir saatcik bile olsa muhabbet etmek istiyorum ama mümkün dehil. Babamı gorseniz sizin bile içimizdeki o konuşma isteği soner.

Eskiden bu durum normal gelirdi ama arkadaşlarım bile babanla neden konusmuyorsun diyor. Inanın zorluyorum ama babama karsi dilim donmuyor. Herkese karsi geveze sicakkanli olan ben babama karsi bir iki cümle bile kuramiyoeum. Bunun sebebi psikolojik herhalde. Annemle aram cok iyi mesela. Veya dayimla babamdan daha yakınım dusunun artik bazi amcalarimi habamdan cok. Seviyorum.

Uzun oldu bilmiyorum ama içim yandı gene bi olay oldu demin dedigi laflar icime icime oturdu. Size anlatmak istedim . ne anneme diyebiliyoeum ne başkasına. siz napabilirsiniz bilmiyorum ama ne biliyim çok mutsuzum . okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden icimde tutamadim lutfen kaldirmayin bunu ;(

nasil babalar var hemde
kocaman kizina dayak atan, küfür eden, kötü gözle bakan....
senin hic degilse annen yanindaymis, iyi anlastigin
onunda babandan yana durdugunu düsün
neler görüp, neler okumuyoruzki

Allah yardimcin olsun, bu saatden sonra degismez kolay kolay

Sağol canım benim. Halime sukur etsem de babamın varligini hissedemiyorum manevi olarak. Ben onunla sarilmak falan istiyorum cok sey degil. Ama cok kirdi bugun beni . umrunda bile degilim gerci

Tamam haklısın ama baba..
duygularını belli edemiyordur. .
ne bileyim işte. .

Belli edemiyor mudur . duygusal bir bagi var midir acaba. Kuzenlerim daha değerli gozunde goruyoeum yahu. Kakara kiriri yapıyor benimle birgün bile öyle içten konusmamistir

Benim babam da benzeri.Bizi küçük görür,her dediğimize muhalefet olur,sürekli her konuda bilgi olarak bizi ezmeye calisir bazen biz bisey konusurken ona yakin bi konuda bile bildiklerini sayar.egosunu tatmin etmeye calisiyor.hiç bi fikrimizin degeri yok.kendini en akilli zannediyor. küçükken azarlardi da şimdi muhattap olmuyoruz.Bi de eskiden yüzümüze bakmazdi ama başka birinin yanında sarilip öperdi.babam seviyorum ama o kadar kızgınım ki ona...

Sağol canım benim. Halime sukur etsem de babamın varligini hissedemiyorum manevi olarak. Ben onunla sarilmak falan istiyorum cok sey degil. Ama cok kirdi bugun beni . umrunda bile degilim gerci

kulagini tikayip annenin varligina sükür edeceksin
simdi böyle sarilmak felan istiyorum deyince dahada üzüldüm belki baban belli edemiyordur ha kuzum, sen gitsen yanina basini omuzuna koysan biseyler yapsan bilemedimki

Ah ah sorma bende cok seviyorum ama kirgin vekızgın tarafim daha baskın. Artik bi baba figuru bile degil gozumde . sadece ortak evi paylastigim biri sanki

Başkalarıyla muhabbet konusu da aynı bi neşesi geliyor.bize surat yapardı.son zamanlarda bazı şeyleri değişti ama biz isinamiyoruz şimdi de...umursayan yok üzülüyorum da haline ama kendi etti.Bense eksikliğini hep hissettim

kulagini tikayip annenin varligina sükür edeceksin
simdi böyle sarilmak felan istiyorum deyince dahada üzüldüm belki baban belli edemiyordur ha kuzum, sen gitsen yanina basini omuzuna koysan biseyler yapsan bilemedimki

Canım cok zorladim konusabilmek icin filan ama inan icim nusade etmiyor ona karsi dilim lal oluyor sanki .. Psikolojik birsey sanirim bu

Valla biz burda ne babalar okuduk seninki onlara rağmen yine iyimiş. Belkide babanızda sizin soğuk olduğunuzdan dolayı size karsı Öyledir. Benim kuzenimde babasından çekinir bişey isteyemez bişey soramaz senin yazını okuyunca o geldi aklıma. Ama ben konuşurum sakalasırım dayımla hic öyle soğuk vs değil. Ama kızı ona soğuk davrandığı icin oda ona mesafeli davranıyor bu onu sevmediği anlamına gelmez ama aksine cok sever ama sevgisini göstermiyor

Bende babamla hiç samimi olamadım özel günler haricinde sarıldığımızı hiç bilmem sürekli tartışırım babamla hiç anlayışlı değil geçen gün yine tartıştık hiç saçımı okşayıp güzel bir söz söyledin mi baba anca hakaret ediyorsun dedim oda hatasını anladı galiba çok iyi davranıyor bana ama geçici adım gibi biliyorum. Daha önce de bazı konularda yazdım evet babalarımız mesafeli bununda sebebi olarak kendi yetiştirilme tarzları olduğunu düşünüyorum sevgi şefkat görmedikleri için bizede gösteremiyorlar galiba konuyu okurken bazı yerlerde ben yazmışım gibi hissettim yalnız değilim sanırım

O kadar ortak noktamiz var ki anlatamam. Artik baba bile demek gelmiyoe içimden. Bana baba olmadı ki hep basklarina iyi oldu hep baskalariyla buldu eglendi . inan eve gelmeyince cok rahatliyorum. Bazen geç geliyoe mesela gunum cok guzel gefiyor

Ayni benim babam ya.. Ama kucuklukten beri o buna itti bizi yoksa durduk yere soguk asla davranmadik simdi de isinmak hic mümkün olmuyor biliyor musun.

Niliyorum sacma ama benim gibi birilerini daha gorunce nedense mutlu oldum. Cunku kendimi soeunlu goruyoedum . ama cok can yakiyor bu durum inan

Ayni benim babam ya.. Ama kucuklukten beri o buna itti bizi yoksa durduk yere soguk asla davranmadik simdi de isinmak hic mümkün olmuyor biliyor musun.
Benim babam mesela dışardan cok sert Görünür ben biraz yüzsüzüm aileme karsı gurur nedir bilmem, o bana mesafeli davransa hop usta ne oluyoruz derim dısardada gurur abidesiyimdir, babana öyle davransan sana tepki verecek değil ya eminim seviyordur ama göstermiyordur, sen göster bu durumda bakalım ne kadar dayanabiliyor

Ya ama neden böyle. .

Keske bilsem. O kadar istenmeyen vr dislanmis hissediyorum ki artık bazen yokmus gibi davraniyorum. Konuyu açarken aglamakli idim baya cocujsu olmus .aslinda yasim gereği herşeyin farkindayim yani. Duygusal acidan bir babam var mi dersen yok ama maddi acidan evet bi babam var ama ben onun manevi olarak yanimsa olmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…