Böyle belirti yaşayan var mı?

Ya aslında tam da öyle saçma sapan haller içindeyim resmen. 10 günüm var regliye.
-karbonhidrat ve aşırı guluten tüketmeme rağmen, kabızlık ve hazımsızlık
Normal hayatımda da günde 3 litreye yakın su içerim şimdiler de öyle ama çişim koyu ve o bölgemde karıncalanma var gazım var gibi çok zor çıkıyor geldiğinde de
-enfeksiyonu andıran ama emin olamadığım çiş problemi
-kahverengi lekelenme denilen o şey
-bunu yazarken hep utanıyorum ama şeffaf uzunumsu kokusuz akıntı
-alt karnımda garip şişlik hafif batma ve balon görüntüsü (tartıldım aynı kilodayım)
-sersemlik, duygu karmaşası (eğer bu durumlar bebekten değilse psikiyatra gideceğim ama vallahi bunları yaşıyorum)
-bulantı değil ama bir şey yiyip içtiğimde garip bir rahatsızlık hali
Tüm bunlar durup dururken oluyor ve aklımda bebeğe dair bir saplantı yokken. Hedef durumunda değil biraz nasipsel gidiyorum bu konuda ne zaman hangi zaman isterse gelsin diyorum fakat bu rutini bozan durumlar beni iyice çileden çıkardı. Örneğin geçen ay yine tam on gün öncesinden bu vb hatta sağ kasıkta batmalı ağrımalı kramplı kasılmalar oluyordu 3-4 dk arayla, pembe yine kahve rengi lekelenme oluyordu regli olunca üşütmüşüm dedim dikkat ettim
Şimdi hoppa başa sürekli bir dejavu hali,bu ay da benzeri fakat ağrısız VS çiş çıktı başıma b.ku çıktı bu işin diyerek attım kendimi Google ve kadınlar kulübünün kollarına oyalayamadım kendimi. Belirtileri toplayayım bari dedim

Ya kiyamam kac yasindasin ilk gebeligin mi olacak insalah :)

Ayıp olmazsa şuan ki gebeliğinizin belirtilerini ne zamandan itibaren ve nasıl yaşadınız, vaktinizi almazsa bahsedebilir misiniz
Canım ben 10 gün kala sağ kasık ağrısı çok yaşadım. hamilelik beklentim yoktu geçer diye bekledim birkaç gün.bazen takılıyordum yürütmüyordu.Eşimle konuştuk gebelikte oluyor bu ağrılar en azından kan verelim test için eğer yoksa doktora gideriz ağrının sebebini öğrenmek için dedik.adet günüme 5 gün kala kan verdim sağlık ocağında hcg değerim yüksek çıktı şimdide sağlık bir gebelik geçiyorum çok şükür. Ama bunkadar rahatsız etmeseydi ağrı test yaptırmazdım her ay kaset testlerle umudum çok kırılmıştı tam vazgeçmiştim allh nasip etti Herşeyin vakti varmış ona inanıyorum çok zorladım ama vazgeçmişken oldu hep hayırlısını dile inşallh bebeğin en kısa zamanda seninle olur burada mutluluğunu paylaşırız birlikte

Yaaa çok çok sevindim bende 2.5 aylık evliyim. Diliyorum ki sağlıklıca kucağına al inşallah, bu forum ne güzel miş valla tanımadığımız bir insan için bu kadar sevinebiliyoruz bu belirtiler acaba ona mı işaret ki bende de

İnşallah vardır bebiş sen yine de hareketlerine dikkat et genelde dinlen hayırlısı olsun haberini bekliyorum bizimle de paylaşırsın

İlk basta sakin olmayi dene canim:) biliyorum bekleyis icinde olunca cok zor oluyo ben adet tarih gelsin diye hergun bakardim.takvime deli gibi :) adetten 2 hafta once vücudum bana sinyal verdi ben hissettim bel.sirt.kasik agrik coktu uyku haline burundum halsizlik basladi istahim desen sacma sapan bi haldeydi:) ama umitlenmedim cok fazla hatta ayin 14nde hastalandim.ozele gittim hemen acile kan falan baktilar yok bisi kasik agrim cok artmıştı falan filan sonra eve geldim aradan 3.gun gecti adet gecikti birinci gun gecikmesinde yaptim test silik cizgi cikti ertesi gun tekrar.yaptim yine silik.cikti sonra hastaneye hemen :) uzun oldu demi.

Yaa sayenizde benim olmuşum gibi duygular yaşıyorum burada gözlerim doldu. İyi ki kayıt olmuşum siteye normalde yapacağım şeyler değil bunlar fakat elimden gelen bir şey olmadı kendime dair. Ancak çok iyi geldi bana zihnim rahatladı sayenizde. Çok çok mutlu ve sağlıcakla kucağınıza alın inşallah mutlulukla geçsin her anınız bakalım şu 10 gün geçsin de öğreneceğim, bu yürütmeyen kasık ağrısı geçen ay oldu bende ve yine adete 10 kala, şiştim şiştim, pembe akıntı geldi aralıklı ve regli günümden iki gün önce patladım ama bu ayda aynı şikayetler regliye 10 kala ama his farklı, başka bir şeye odaklıyım mesela birden bir şey dürtüyor içten ya da vücuttaki durumlar rahatsız edince bu kez peşine düştüm ben de. Ne bileyim bu durumların reglin gecikir sonra şüphelenirsin öyle sonuçlanır diye bilirdim fakat şimdi her şey heer an olur diyorum

Ya olur mu ne uzunu üstelik benimkinin yanında , bana baksana Asur tableti yazdım sürekli . Kesinlikle şu gün sizin sayenizde epey yükseldi enerjim kendimle dalga geçiyordum falan ama şuan epey iyi oldu çooook teşekkür ederim vallahi.. Sevgili eşim benden beter hallere bğrğndüğğ için onunla ilerlemiyor süreç ama siz süper geldiniz valla

İnşallah vardır bebiş sen yine de hareketlerine dikkat et genelde dinlen hayırlısı olsun haberini bekliyorum bizimle de paylaşırsın
İnşallah tabii eğer vaktiyse başımızın üzerinde yeri var daha, tabii ki paylaşırım sonuç ne olursa olsun yazarım direkt,
Tabii umuyorum ki ağlayarak gelmem

Ya canim.benim.anliyorum seni valahi. Bende oyleydim ama ne olursa olsun adet.gecikmeni bekle bak.oncesinde yapma iki.gunde.bi kan isteyecek cunku az.cikarsa ki benim adetin 2.ci.gunu gittim iste 64 cikti.simdi yarin tekrar gitcem bakalim.kimyasal mi degilmi ona bakacam dedi doktorm bende sakin skain heyecan yapmadan bekliyom.yarini vala butun olasiklari dusunuyorum ama esim sagolsun herkese.yaydi.hemen bi sus dedim daha.kese bile yok olsun soylerim sanane diyo hahahahaha

Ya kıyamam sana ben, benimki şuan sadece pusuda gözümün içine bakıp duruyor ben haberi bir uçursam direkt vın, havası kaçmış balon durumunan döner

Merhaba, yine ben merhaba kasık bölümünün orta kısmında hafif sağa eğilimli bariz gözle görülür bir şişlik var. İki gün kabızlık yaşadım yani yapmakta çok zorlandım.sabahları ölü gibi kalkıyorum yataktan bunlar için bir şey söyleyebilir misiniz acaba içim içime sığmıyor da attım benim bata kaldı 8 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…