Böyle belirti yaşayan var mı?

Kekke

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
323
888
53
31
Merhaba hanımlar belki daha önceki konularımdan bilirsiniz bebek istiyorum bunun için de bazı tedavi sürecim oldu ama cevapsız kaldı şimdi doğal yollarla akışına bıraktım herhangi bir rahatsızlığım yok dah önce doğal yollarla bir gebelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı şimdi ise asıl sorum bebek istediğim için korunmuyorum bata 7 gün var sık idrara çıkıyorum ve yaptıktan sonra bile mesanem dolu sanki sık sık gittiğimde çok az oluyor bende tutuyorum acaba sistit mi oldum diyorum ama herhangi sızı acı vs hiçbirşey yok bu süreçte doktora girmekten de çekiniyorum böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan var mı başka hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok bunu da belirteyim korunmadığım içinde ilaç almıyorum bilemedim yani bebeğe de endekslemiyorum kendimi yani bu şekilde yaşayıp da sistit olan varsa onu bilsem yeter ona göre bir doktora görünürüm

Kızlar yardımcı olacak kimse yok mu

Canım ben de yeni öğrendim hamile olduğumu. Aynı şeyler bende de oluyordu. Alt tarafımda yanma da olıyordu sanki enfeksiyon kapmışım gibi. Sık sık idarara çıkmak istiyordum. Buna ek olarak kasıklarda batma, bel agrısı, gögüslerde şişkinlik ve ağrı yaşadım. Canım

Ben bunun yanında aşırı gaz 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı miğde yanması yasıyorum bat a 2 gün kaldı hayırlısı ile

Teşekkür ederim

Ama sadece bu belirtiyi yaşıyorsan hamilelikten şüphelenme bence. Test yapmadın mı?
Tabi hamilelikten şüphelenmiyorum ama korunmadığım için bu ihtimali de göz önünde bulunduruyorum bende de yanma sızı vs olmadığı için sistit de diyemiyorum belki benzer şeyler yaşayan vardır diye düşündüm 7 gün olduğu için test yapmadım çıkmaz diye düşünüyorum

Ben bunun yanında aşırı gaz 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı miğde yanması yasıyorum bat a 2 gün kaldı hayırlısı ile
Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız bende hiç başka bir belirti yok geçen gün sadece kasıklarımda değilde tam iki kasığımın ortasında içeride sızı gibi bir his vardı oda geçti yani ben aslımda hamilelikten pek şüphelenmiyorum belirti olmadığı için bakalım inşallah hasta da değilimdir de bu süreç çabuk geçer aşırı huzursuzluk veriyor

Selamün aleyküm arkadaşlar ben normalde 21 günde bir adet görüyorum bugün normalde olmam gerekiyordu ama olmadım bunun yani sıra kasıklarımda arada sağ ve aradada solda ağrı oluyor normalde adet olacağım zaman belimde kasığımda iki taraflı ağrılar olur göğüslerim şişti mavi damarlar belirginleşti akıntım çok fazla yok normalde sıvı su gibi akıntım olurdu bu ay çok fazla olmadı oda .idrarımı yaparken de sizili idrarim oluyor sabahları ssadece koyu renkte ve icimde hep sıkıntı oluyor . İnşallah hamileyimdir lütfen dua edin sizce test ne zaman yapım salı günü yapsam mesela kesin sonuç cikarmi /? Not= bu ay ilk defa böyle oldu

Gebelikte en sık karşılaşılan belirtidir sık idrara çıkmak ama tek başına yeterli değildir inşallah hamilesinizdir diye duamı edeyim

Bende yeni gebeyim sık wc gidiyorum ve sıkısık olarak gidiyorum ama minicik idrar yapıp cıkıyorum olabilir test yapın.

Gebelikte en sık karşılaşılan belirtidir sık idrara çıkmak ama tek başına yeterli değildir inşallah hamilesinizdir diye duamı edeyim
İnşallah istiyorum normalde çok fakat ben sistit diye düşünmüştüm ama herhangi bir acı hissi de olmayınca acabalardayım gününü bekleyeceğim artık

Bende yeni gebeyim sık wc gidiyorum ve sıkısık olarak gidiyorum ama minicik idrar yapıp cıkıyorum olabilir test yapın.
Evet benimde öyle bazen çok yoğun bazende seyrek oluyor gece zor yetirşiyorum uykumdan uyanıp belki vardır gebelik kısmet Allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sık idrara çıkma dışında başka ne gibi belirtileriniz oldu benim sadece bu çünkü başk etkiler olsa destekleyici inancımda yükselecek ama böyle olunca ihtimal veremedim

Merhaba benzer sorular ve şikayetler için dünden beri buralarda geziniyorum
konu açacaktım sizin sorunuzu gördüm acaba sonucunuz nedir? Bir forumda yazdım fakat dönen olmadı.

Merhaba benzer sorular ve şikayetler için dünden beri buralarda geziniyorum
konu açacaktım sizin sorunuzu gördüm acaba sonucunuz nedir? Bir forumda yazdım fakat dönen olmadı.
Merhaba konuyu açtığım ay gebelik yoktu sanırım sistit olmuşum bol su içtim düzeldi sonraki aylarda doğal yolla oluştu gebeliğim istiyorsanız inşallah sizinki bebeğe işarettir

Merhaba konuyu açtığım ay gebelik yoktu sanırım sistit olmuşum bol su içtim düzeldi sonraki aylarda doğal yolla oluştu gebeliğim istiyorsanız inşallah sizinki bebeğe işarettir
Ya çok sevindim Allah bağışlasın inşallah istiyorum tabi ama o beklentide değilken yaşadığım şikayetler mecburen beni bu duruma itti şuan ki belirtileri okuyamıyorum pek ama on gün sonra netleşecek ne olacağı

Ayıp olmazsa şuan ki gebeliğinizin belirtilerini ne zamandan itibaren ve nasıl yaşadınız, vaktinizi almazsa bahsedebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…