Yanlis yaptigini düsünüyorum
gercekten el anasini , kendi annene tercih ediyorsun
annenle babanin senin kötülügünü istedigini sanmiyorum,
evet biraz kaba davranmis olabilir baban, yapmamasi gerekirdi.
sende de cok hata görüyorum ben
her nisanlinla kavgani annene babana anlatiyorsun
her annenle babanla yasadiigin kavgayida gidip nisanlina yetistiriyorsun
yaptigin cok yanlis
aradaki dengeyi saglaman gerekirdi fakat sen ortaligi karistiriyorsun.benneyaptımki
ilerde kaynanan bunu isitip isitip önüne kor ben simdiden söyliyim.
her kavganizda, demezmi
"senin geldigin yer dahami iyidi" diye ?:1no2:
ben sen olsam böyle fevri davranmazdim
hic kimsede demesin, o siddeti kavgayi görmedim diye böyle konusuyorum diye.
ben siddetide gördüm kavgayida ama
ailemden iyisini de görmedim:dilcikar:
Hata sende !:1closedeyes:
şiddeti ve kavgayı gördünüz evinizde ve hala SON DARBEye ,evinde kal diyorsunuz... yani otur evinde ve yediğin dayaklara katlan diyorsunuz.. biz neden böyleyiz, neden hemen boyun eğiyoruz yaşadıklarımıza, neden savaşmıyoruz.. anlamıyorum. öğüdünüze şaşırdım. dayağın ve şiddetin olduğu evde kalmak. neden. eee,o senin ailen. sus ve otur.......dayak atan aile iyi mi?.... söyleyin, şiddetten daha kötü ne olabilir..bir kere arkadaşımız,sokakta kalacak, değil. mesleği ve işi var. üstelikte nişanlı. zaten evlenecekler. ha 1 sene sonra ha 1 sene önce...nişanlısının kendi evi de varmış..daha ne olsun. yapacağı nikahı erkene almak..zaten olan olmuş,söylemek hatasında bulunmuş,annesine ...artık, bundan sonra, ne gibi çözümler bulacağız,bu arkadaşa,....buna bakalım önce..önemli olan da bu..... ..
madem o kadar rahatsiz kendi evini tutsun, kacmaktan daha iyi. 3-5 doser evini. boylece ailesi ciddiyetini anlar.
şiddeti ve kavgayı gördünüz evinizde ve hala SON DARBEye ,evinde kal diyorsunuz... yani otur evinde ve yediğin dayaklara katlan diyorsunuz.. biz neden böyleyiz, neden hemen boyun eğiyoruz yaşadıklarımıza, neden savaşmıyoruz.. anlamıyorum. öğüdünüze şaşırdım. dayağın ve şiddetin olduğu evde kalmak. neden. eee,o senin ailen. sus ve otur.......dayak atan aile iyi mi?.... söyleyin, şiddetten daha kötü ne olabilir..bir kere arkadaşımız,sokakta kalacak, değil. mesleği ve işi var. üstelikte nişanlı. zaten evlenecekler. ha 1 sene sonra ha 1 sene önce...nişanlısının kendi evi de varmış..daha ne olsun. yapacağı nikahı erkene almak..zaten olan olmuş,söylemek hatasında bulunmuş,annesine ...artık, bundan sonra, ne gibi çözümler bulacağız,bu arkadaşa,....buna bakalım önce..önemli olan da bu..... ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?