- Konu Sahibi EU3
-
önceki olayları bilmiyorum yada hatırlamıyorum canım
şu anlattıklarınla değerlendiricem olayı musadenle
hata 1 : ailenin huyunu bildigin halde niçin nişanlınla yaşadıgın problemi onlara yansıtıyorsun?
anneme anlatmıyıcam da kime anlatıcam ? deme
anlatılıcak anne var anlatılmayacak anne var
hata 2 : babanın huyunu bile bile niçin dikleniyorsun? bugun buluşmana karsı cikan hatta bogazina sarilan bir baba yarin bulustun diye neler yapar dusunmek bile istemiyorum
isi inada bindirme :teselli:
nisanlina tatli dille anlat "hayatim misafir gelecek anneme yardim etmem lazim falanca gün goruselim bi sakincasi yoksa" de
öyle haldur huldur anam şöyle yapti babam böyle girtlakladi buluşmami istemiyor senle diye anlatma sakin.
unutma ki aralarindaki tek iletisim mekanizmasi sensin
dengelemen lazim
olaylari yumusatarak aktarman lazim taraflara
eğer ya nişanlın ya biz tercihini yapmak zorunda kalmak istemiyorsan evlenene kadar kan kussan bile kızılcık serbeti ictim diyeceksin hem ailene hem nisanlina
sen saniyor musun ki nisanlilik evresi hep gulum balim gecer?
en sancili evredir
erkek "nisanlandim şakkıdı" ozguveniyle diledigi zaman gorusmek bulusmak ister
ana-baba ise "nikah yok birşey yok, yarının ne olacagi belli değil :1closedeyes:" mantıgıyla ipi elden bırakmazlar tabiri caizse
her iki tarafı birden idare etmek zor ama imkansız degil
sen gel nisanlınla bulusmani sonraya ertele
misafirlere ve ailene guler yuz goster yarın aksam
yüzünü asma diklenme
ters teper cunku
huylarına git ki istedigini alabilesin kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar nişamlımla konuştum akşam onlara gitçez olayı ailesine anlatıp nikah yapcaz onlarla oturcam nişanlım gelincede evimize cıkcaz çünkü aileme daha fazla dayanamıyorum uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ya o davul tam kulağımın dibinde artık lütfen anlayın:çok üzgünüm:
arkadaşlar bunu yaşayan bilir lütfen anlayın biraz:1no2:kayınvalidemin yanınaa onu cok sevdiğimden değil çaresiz olduğumdan gidiyorum...hergün evde asık surat görmek ve küçük bir hata yapınca dayak yiyicem korkusundan bıktım bunları hiç anlayabiliyomusunuz:1no2:
seni çok iyi anlıyorum.hiç kaba kuvvet yaşamadım,bilmiyorum ama yerinde olsam aynı şeyi yapar o evde durmazdım.. . herkes kal diyor da, o dayağı onlar yaşamıyor, o acıyı da onlar çekmiyor.. o evden gitmek istemene ben hak veriyorum.
arkadaşlar bunu yaşayan bilir lütfen anlayın biraz:1no2:kayınvalidemin yanınaa onu cok sevdiğimden değil çaresiz olduğumdan gidiyorum...hergün evde asık surat görmek ve küçük bir hata yapınca dayak yiyicem korkusundan bıktım bunları hiç anlayabiliyomusunuz:1no2:
önceki olayları bilmiyorum yada hatırlamıyorum canım
şu anlattıklarınla değerlendiricem olayı musadenle
hata 1 : ailenin huyunu bildigin halde niçin nişanlınla yaşadıgın problemi onlara yansıtıyorsun?
anneme anlatmıyıcam da kime anlatıcam ? deme
anlatılıcak anne var anlatılmayacak anne var
hata 2 : babanın huyunu bile bile niçin dikleniyorsun? bugun buluşmana karsı cikan hatta bogazina sarilan bir baba yarin bulustun diye neler yapar dusunmek bile istemiyorum
isi inada bindirme :teselli:
nisanlina tatli dille anlat "hayatim misafir gelecek anneme yardim etmem lazim falanca gün goruselim bi sakincasi yoksa" de
öyle haldur huldur anam şöyle yapti babam böyle girtlakladi buluşmami istemiyor senle diye anlatma sakin.
unutma ki aralarindaki tek iletisim mekanizmasi sensin
dengelemen lazim
olaylari yumusatarak aktarman lazim taraflara
eğer ya nişanlın ya biz tercihini yapmak zorunda kalmak istemiyorsan evlenene kadar kan kussan bile kızılcık serbeti ictim diyeceksin hem ailene hem nisanlina
sen saniyor musun ki nisanlilik evresi hep gulum balim gecer?
en sancili evredir
erkek "nisanlandim şakkıdı" ozguveniyle diledigi zaman gorusmek bulusmak ister
ana-baba ise "nikah yok birşey yok, yarının ne olacagi belli değil :1closedeyes:" mantıgıyla ipi elden bırakmazlar tabiri caizse
her iki tarafı birden idare etmek zor ama imkansız degil
sen gel nisanlınla bulusmani sonraya ertele
misafirlere ve ailene guler yuz goster yarın aksam
yüzünü asma diklenme
ters teper cunku
huylarına git ki istedigini alabilesin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?