• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar ben emzikliyim sacimi boyatsam bisey olurmu bide sorum var kahve cikolata rengi almis annem bende hafifi esmer acik kahve rengim var acaba bana hangi renk gider o enk yakisirmi bilgilerinizi bekliyorum cok esmer degilim yani sagolun

canım bende emzikliyim ve her ay saçımı boyuyorum renk olarakta bence güzel tercih benim saçımın rengide çukulata kahve bu arada.

slm arkadaşlar benim saçım mavi siyah bende patlıcan moru yada viyole istiyorum yani açılır mı olur mu bilgisi olan yazsın lütfen yardımmmmm....a.s.a.s.

olur da biraz zor mavi siyahtan kurtulman lazım ilkönce keşke onun yerine kahveye boyasaydın arapsabunuyla yıkaman lazım saçını akıtman içinde ama akmazsa da viyoleye boyayamadım diye üzülme istanbul viyoleyi kullanan bir bayanla konuştum geçen gün hiç memnun değildi iki haftada akıp kahveye dönüyormuş hem de bildiğin o sıradan koyu kahveye mavi siyah daha güzel bir renk ona göre boşver iki renk te ayrıca günbatımı da uğraştığına değmeyecek renkler

Back