boy

Hiçbir uzama yok sanki 170te takılıp kalmıs gibiyim bilmiyorum bazılar haklı galıba 15ten sonra uzama olsa bile 1 2 cm olur.. umutsuzluğa kapıldim..
Regl oldunuz mu? Regl sonrası boy uzaması yavaşlıyor, annenizle babanızın boylarının ortalaması alınınca siz olmanız gereken boya ulaşmışsınız gerçi ama yaşınız boyunuzu birkaç cm daha uzatmaya müsait, süt ve süt ürünleri tamam fakat yüzme, voleybol veya basketbol gibi spor aktiviteleri şart.

Adet gördüysen bir daha uzamazsın kolay kolay..en fazla 2-3 cm belki...13 yaşında adet oldum ve 15 yaşından beri boyum 1.80 cm civarı.. 40 lı yaşlarımdayım :) Ayrıca boyun gayet iyi..

cemreelifmor4 boyun gayet iyi ama sen illa uzamak istiyorsan voleybol, basketbol gibi uzamayı sağlayacak sporlara yönelmelisin. Hatta okul ve iş kariyerini de spora yönelik seçersen çok daha faydalı olur senin için. Yalnız senden isteğim bunu çok fazla takıntı yapma, psikolojinden ve sağlığından olma. Unutma bunlar çok daha önemli. Akışına bırakırsan her şey daha güzel olur :)

Başkalarının terbiyesizliğini kafana bu kadar takıp özgüvenini yitirme. Her zaman kendine güven ve insanlarla aranda belirli bir mesafe olsun. Tavrını ortaya koydun mu kimse sana laf söylemeye cesaret edemez. 155 boy 60 kilo biri olarak benim boyuma laf söyleyecek adamın alnını karışlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…