- 2 Nisan 2015
- 29
- 4
-
- Konu Sahibi cemreelifmor4
15 yaşındasınn ve boyun 1.70..ve dahada uzamak istiyorsun..zürafalarla akrabalığın mı var?arkadaşlar merhaba ben elif, hemn konuya girmek istyiorum bu aralar kafama çok takilan bir konu bu boy meselesi. 15im, yaklaşık 3-4 ay sonra 16 oluyorum tam olarak, ve boyum 1.70
bu konuya kafamı takalı en fazla 2 ay oldu ve bende süt içmeye, yoğurt yemeye falan yeni başladım önceden pek içmezdim/yemezdim :/
en az hedefim 5 cm, ama asıl isteğiim 10 cm uzamak.. sizce bu mümkün mü?
15 yaşındaki ve şimdiki boyunuzu yazarsanız sevinirim......
bu arada annem 165lerde babam 184
Yorum için teşekkur ederm.. aslında tabiki bi hedefim olduğu için uzun boy istiyorum.. sporcu olma hayalim var Ve en az 1.74 olmalıyım o da en az.. ama asıl istedğim 180 bu yaştan sonra 10cm atmak biraz zor sizlere danışmak istedim.. böyle kalmaktan aşırı endisem varBoyum 173 cm ve 15 yaşından sonra sanırım 1-2 cm anca uzamışımdır. Gayet güzel boyun var takma kafana. Ben 173 cm ile bile kendimi aşırı uzun hissediyorum Türkiye şartlarında. Ha, İskandinavya'ya gitme gibi bir hayalin varsa bilemeyeceğim.Neyse, süt ve süt ürünlerine muhakkak devam et en azından kemik sağlığın için, hem de pilatesi öneririm sana. Ek olarak, fazla kilon varsa onları ver bence o da daha uzun gözükmeni sağlar.
Bu arada sizde 15 Yaşınızda kaç boyunuz olduğunu ve şimdiki boyunuzu yazarsanız sevinirimm..15 yaşındasınn ve boyun 1.70..ve dahada uzamak istiyorsun..zürafalarla akrabalığın mı var?
18 yaşına kadar uzarsın merak etme
yaşım 46..boyum 1.62. kilom 53Bu arada sizde 15 Yaşınızda kaç boyunuz olduğunu ve şimdiki boyunuzu yazarsanız sevinirimm..