kızlar boy uzatmaya yarayan birsürü ürün var reklamlarını da görüyoruz.bunlardan kullanıp sonuç alanlar varsa lütfen ama lütfen yazsın.bu konuda bilgili olanlarınız illa ki vardır.boy uzatıcı hareketler ya da başka şeyler bilenler lütfen yazsın.yaşım 18 bu arada yakında 19 olacak...
ben de bir sene boyunca her sabah bir bardak süt içtim boyumda 5 cm uzama oldu. 19 yaşındaydım.
kefır ıyı gelebılır oyle dıye duymustum yada süt ben cocuklugumda acayıp sut ıcerdım yemek yemez sut ıcerdım o dereceydı yanı boyum 174 oldu ben süte kalsıyuma baglıyorum arkadaslar bunun dısında ekstra bır sporla falan da ugrasmadım
Aynen sana katılıyorum bn 19 yaşındayım 170 de kaldım ah 2 -3 cm daha uzasam diorum ama :sinifsinif:174 mü:1shok: çok merak ediyorumm nasıl bi duygu öyle olmak :gitme:
ben de yaa 1.65 im :) kizlar bi pilatesin boy uzattigini duymustum bilginize .. uygulamaya basliyorum sut+pilates etkisini görürüm umarım ..
Canım spor yaparsın uzarsın bir kaç santim daha. Çünkü yaşın daha çok genç Geçen gün sen yaşlarında komşu kızı var, şehir dışında üniversitede okuyor. Geçen bi geldi benim boyumu geçmiş. Benden kısaydı çünkü.Spor çok iyi geliyor. Fitnes, basketbol, yüzme özellikle bu üçünden birini yapmanı tavsiye ederim. Bende devamlı spor yapıyorum ama ben doğuştan uzunum , ve hep kısa erkekler buluyor beni kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?