yahu baktım içindeki maddeler sadece vitamin ve aminoasit var, boyun uzamasa bile ilerde osteoporoz riski açısından en azından içindeki D3 vit ,şe yarar. üstelik ürünün barkodundaki seri noyu resmi sitelerine girip sahte mi değil mi kontrol edebiliyormuşsun. E bide tarım ve köy işleri onaylı, ben deniycem 4 santim lazım bana hepp 1.70 olmak istemişimdirbende tv lerde falan görürüz diye düşündüm tamamen bitkisel diyo ama ne kadar güvenebiliriz ki zaten çok kısa değil boyum yanlış anlamayın hani biraz daha uzamak istiyorum ama pilates yapıcam 2-3 cm atıyomuş en azından sağlıklı =)
3 sene önce denediniz mi peki. :)yahu baktım içindeki maddeler sadece vitamin ve aminoasit var, boyun uzamasa bile ilerde osteoporoz riski açısından en azından içindeki D3 vit ,şe yarar. üstelik ürünün barkodundaki seri noyu resmi sitelerine girip sahte mi değil mi kontrol edebiliyormuşsun. E bide tarım ve köy işleri onaylı, ben deniycem 4 santim lazım bana hepp 1.70 olmak istemişimdir
Merhabaa :)arkadaşlar internette gezerken bir ilaç buldum boy uzatmaya ço faydası varmış supratall isimli bir ay düzenli kullanan birinin 5 cm boyu uzamış ve tamamen bitkiselmiş hiç bir yan etkisi yokmuş kapsül şeklinde günde 2 defa alınıyormuş. acaba içinizde kullanan var mı diye merak ettim bide yan etkisi falan olur
keşke işe yarasaymışMerhabaa :)
Ben kullandım.Hatta dün son kapsüllerimi içmeden önce boy-kilo ölçtürmeye eczaneye gittim boyum aynıydı :| ve yaklaşık 2.5 Ay düzenli saati saatinede kullandım 19 yaşında biri için kullanım ne çok erken ne çok geçti.fayda gösterseydi gösterirdi zaten
Ahh keşke :/ sağlık olsun ne diyelim olanada çok şükürkeşke işe yarasaymış
haklısın, topuklu ayakkabıya talim :), gerçi ben onuda giyemiyorumAhh keşke :/ sağlık olsun ne diyelim olanada çok şükür
Hahaha hiçte giyemem :) spor ayakkabısı candırhaklısın, topuklu ayakkabıya talim :), gerçi ben onuda giyemiyorum