boy uzatma

sevgi5845

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
61
0
arkadaşlar internette gezerken bir ilaç buldum boy uzatmaya ço faydası varmış supratall isimli bir ay düzenli kullanan birinin 5 cm boyu uzamış ve tamamen bitkiselmiş hiç bir yan etkisi yokmuş kapsül şeklinde günde 2 defa alınıyormuş. acaba içinizde kullanan var mı diye merak ettim bide yan etkisi falan olur

bence hiç deneme bile böle ilaçlara çok karşıyım dediğin şekilde boy uzatsaydı eminim tıpda yararlanırdı bu ilaçdan sanmıyorum bişeye yarıcağını

Ankara top shop mağazasında bir yükseltici görmüştüm...ayakkabının içine giyiyorsun 5 cm yukarı atıyor boyun

bence hiç deneme.bende boyumu uzatmak istiyorum ama asla böyle şeylere girişmem :KK66:
Sonuçta çok etkili olsaydı ses getirirdi bence.

bende tv lerde falan görürüz diye düşündüm tamamen bitkisel diyo ama ne kadar güvenebiliriz ki zaten çok kısa değil boyum yanlış anlamayın hani biraz daha uzamak istiyorum ama pilates yapıcam 2-3 cm atıyomuş en azından sağlıklı =)

bende tv lerde falan görürüz diye düşündüm tamamen bitkisel diyo ama ne kadar güvenebiliriz ki zaten çok kısa değil boyum yanlış anlamayın hani biraz daha uzamak istiyorum ama pilates yapıcam 2-3 cm atıyomuş en azından sağlıklı =)
yahu baktım içindeki maddeler sadece vitamin ve aminoasit var, boyun uzamasa bile ilerde osteoporoz riski açısından en azından içindeki D3 vit ,şe yarar. üstelik ürünün barkodundaki seri noyu resmi sitelerine girip sahte mi değil mi kontrol edebiliyormuşsun. E bide tarım ve köy işleri onaylı, ben deniycem 4 santim lazım bana hepp 1.70 olmak istemişimdir :KK70:

yahu baktım içindeki maddeler sadece vitamin ve aminoasit var, boyun uzamasa bile ilerde osteoporoz riski açısından en azından içindeki D3 vit ,şe yarar. üstelik ürünün barkodundaki seri noyu resmi sitelerine girip sahte mi değil mi kontrol edebiliyormuşsun. E bide tarım ve köy işleri onaylı, ben deniycem 4 santim lazım bana hepp 1.70 olmak istemişimdir :KK70:
3 sene önce denediniz mi peki. :)

arkadaşlar internette gezerken bir ilaç buldum boy uzatmaya ço faydası varmış supratall isimli bir ay düzenli kullanan birinin 5 cm boyu uzamış ve tamamen bitkiselmiş hiç bir yan etkisi yokmuş kapsül şeklinde günde 2 defa alınıyormuş. acaba içinizde kullanan var mı diye merak ettim bide yan etkisi falan olur
Merhabaa :)
Ben kullandım.Hatta dün son kapsüllerimi içmeden önce boy-kilo ölçtürmeye eczaneye gittim boyum aynıydı :| ve yaklaşık 2.5 Ay düzenli saati saatinede kullandım 19 yaşında biri için kullanım ne çok erken ne çok geçti.fayda gösterseydi gösterirdi zaten :p

Merhabaa :)
Ben kullandım.Hatta dün son kapsüllerimi içmeden önce boy-kilo ölçtürmeye eczaneye gittim boyum aynıydı :| ve yaklaşık 2.5 Ay düzenli saati saatinede kullandım 19 yaşında biri için kullanım ne çok erken ne çok geçti.fayda gösterseydi gösterirdi zaten :p
keşke işe yarasaymış

haklısın, topuklu ayakkabıya talim :), gerçi ben onuda giyemiyorum :KK43:
Hahaha hiçte giyemem :) spor ayakkabısı candır :KK66::KK68:
Boyunuz kaç bilmiyorum ama sizi rahatsız ve öz güveninizi eksik hissettiriyorsa tabanı yüksek spor ayakkabıları giymenizi tavsiye edebilirim :) hatta ayakkabının içine uzun gözükmek için kısa demiyeyim de kendi ideallerinin altında boyları olan baylar da tabanlık kullanıyor onlardan da alıp kullanabilirsiniz :KK66:

ben de kullanmıştım buna benzer bir şey yalnız sato growth tu galiba adı. hala tedavülde mi bilmiyorum. 2012'de yaklaşık 8 ay kadar kullandım ben bu sato growth u. gerçi etiketinde yazdığı kadar bir faydasını görmedim ama 2 cm'den biraz fazla uzadım. hatırldaığım kadarıyla etikette 5 cm fln yazıyordu. herhalde bu konu biraz da yaşa endeksli.
ben yurt dışından sipariş etmiştim zaman içinde türkiye'de de yayılmış buradan bilgi alınabilir http://www.sato-growth.com/

Son düzenleme:
X