Boy uzatma egzersizleri

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
kızlar 16 yaşındayım boyum 159. boyumu uzatmak için hangi egzersizleri yapmam doğru olur? bi tavsiye verirseniz sevinirim. çünkü gerçekten kendimi kısa hissediyorum. her gün süt içmeye başladım. balık yğı hapı da almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı?

platesi tavsiye ettiler. platesin boy uzatmaya bi etkisi var mı?

ve boyum sizce kaç cm olur boy uzamam durana kadar? şimdiden sağolun.

slm canım ben 27 yaşındayım ve boyum 170 benım ailede boy ufaktır ben senın yaşlardayken zaman buldukça basketbol oynadım zamanım omadığında biraz komık gelebilir ama bizim mutfak kapısının uzerinde hafif bi boşluk vardı koridorda koşarak gelir zıplayarak o boşluğa tutunup sallanırdım çok zevkli gelirdi ve o sayede boyum uzadı çunku ben hayatımda balık sevmem ki balık boy uzatır asla plates vb.. spor yapmadım ama sen hem bol bol esnet vücudunu basketi ihmal etme balık ye yok ben yapamam diyosan yanlış hatırlamıosam dr ibrahim saraçoğluydu galıba boy uzatma kurleri var onları bi araştır derim canım

ha bu arada boyun kısa deil banım ablam 33 yaşında ve boyu 155 fazlada takma daha uzar boyun yaşına göre normal gayret edersen olur cicim opuldun hadı by

benimde annem 1.55, babam 1.67, ben 1.71. Bizimde koridorda tavanda hafif bir duvar katmanı vardı ablamla sürekli kim değecek diye zıplardık, ya da babannemin evinin kapısında sallanırdık dediğin gibi, ablamda 1.70 bu arada. Arkadaş çok iyi söylemiş balık falan yemen lazım süt içmen lazım bol bol, birde ben bacaklarımı falan esnetme hareketleri yapardım o yaşlarda vücudunu esnettikçede boyun uzar.hihoyyyt

Bu arada 18 yaşında üniversiteye gittim üniversitede de boyum uzadı, ama boyu da fazla takmamak lazım, eminim çok şeker bi kızsındır. Hem shakira diye bir gerçekte var öyle değil mi?

ya pilatese gittim ben duruşunu değiştiriyo 2-3 cm farkediyo kasların uzadığı için ama bırakırsan eski haline dönüyosun o esnekliği kaybedince

doktora git d vitamini takviyesi iste sütü hiç ihmal etme balık yağı hapı iyidir al bence ama doktora danış inşallah uzarsın

basketbol diyorum benimde basketbol oynayinca uzadi boyum 173 o zamanlar ortaokul son sinifta boy aldim hizla

benimde boyum 1.55 16 yasindayim bende bol bol süt iciyorum birde tv de görmüstüm serdemin programinda bir atki yada bir havlu aliyosun. Ben atki ile yapiyorum.
Aliyosun atkiyi sonra bir o atkiyi bir sola bir saga dogru yukari cekiyosun tabi ayaklarinida kaldirarak canim..
ise yaradimi dersen yaramadi gerci bu aralar yapmiyorum en iyisi koridorda denemek :)
bende öyle yapicam cok saolun :)

ınternette çok araştırmıştım boy uzatmak için.Bakmadıgım site kalmamıştı.Bende inglizce olarak araştırmaya başladım.ınglizce boy uzatma e-book kitapları bile bulmuştum.O e-bookta boy uzatmak için egzersizden yenmesi gerekenler yenmemesi gerekenlere kadar herşey var.Onu okursan sana faydası olur.Tabi dili inglizce.Benimde inglizcem iyi olmamasına ragmen biraz sözlükle birazda kendi bilgilerimle çogunu anlayabildim.

valla zıplamanın süt içmenin boyu uzatmaya destek olduğu bi gerçek.ama gelişme çağında benim kadar zıplayan olmasın...ne yazıkki 1.58de kaldım.biraz da genlerle alakalı ah ne olurdu anne tarafına çekseydim kesin en aşağı 1.75 olurdum sositososito

çemen yağı zeytin yağı eklem omurgalara sürmek vardı ya boy otu yiyerek uzayan var mı, yemek de aynı etkiyi gösterir mi.

kizlar kimi boy uztma tabanligini denedinizmi??3 ile 7.5 cm arasinda uzatiyormus yuruyorsun uzuyorsun..japon icadiymis kullananlar memnun....

ilgilenenlere linkte veriyorum http://www.kimisatis.com/ umarim faydasini gorursunuz...

o KıMı yi bnde gördüm yaa kaç gündür araştırıyorum canım hatta bi konunun altında sormuştumm .. almayı düşnyrum bn onuu.. bide Biotall die bişi var.eklem yerlerine sürüosun sırtına falan uyumadan 10 15 dakika önce o da baya etkiliymiş doğal bi ürünmüşş onun dışında az öcne baktım prof. dr. ibrahim Adnan Saracoğlu onun da kürleri var ama fiyat biraz tuzlu tabi.. bakalım bu üçünden birine karar verip denicem .. 21 yaşındayım boyum 1.70 . bizim ailenin de boyu çok kısa ama bn sabah akşam süt içtim.ve balık çok yedim. bu ikisinin etkisi çok fazlaa

Bu egzersizleri yapınca (her biri 30 saniye olmak üzere. Hepsini yapmak mecburi değil.) 7 haftada 5-8 cm uzuyormuş insan. Yaş aralığı 12-16. 17 yaşının üstündeyseniz 4 cm kadar bi faydası oluyormuş. Denemek lazım aslında
diye bir sitede boy uzatma programı diye geçiyor.

edit: Resim koyamıyorum ya da link veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bahsedilen egzersizleri görmüştüm bende fakat ingilizceydi bazı yerlerde de foto vardı sadece nasıl yapcağımı anlayamamıştım
sanırım aynı şeyden bahsediyoruz

Boy uzatma programı. (7 haftada 2-3 inç) . diye geçiyor
3 inç = 762 cm
2 inç = 508 cm
Olgunlaşma çağındakiler için (16-17+)

Mutlaka doktora danış güzelim. Vitaminler çok önemli ama doktora danışmadan alma. Birde bir spor hocasından sana uygun bir spor programı alabilirsin. Boyunu dert etme. Önemli olan şey karizma sahibi olmak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…