Boy uzatma egzersizleri

boyum 1.71 olmuş geçen gün ölçtürdüm.

yaşım 23.

bol bol süt, beyaz peynir, yoğurt tüketirim.

plates boyu uzatmaz aslında, sadece duruşumuzdaki kamburluğu yok ettiği için daha uzun görünürüz ki bu da iyi bir şeydir.

daha önce de bir konuda söylemiştim galiba. uzun boylu olmak çok da iyi bir şey değil. bazen yakışıklı erkekler en fazla 1.65 boyunda oluyor :p

yaşım 23.

plates boyu uzatmaz aslında, sadece duruşumuzdaki kamburluğu yok ettiği için daha uzun görünürüz ki bu da iyi bir şeydir.

daha önce de bir konuda söylemiştim galiba. uzun boylu olmak çok da iyi bir şey değil. bazen yakışıklı erkekler en fazla 1.65 boyunda oluyor :p

dimi uzun boylu yakisikli erkekler bol bol sinema dunyasinda var ama gel gor ki
sokaga ciktiginda pek gozukmuyorlarsırnaşık şey

Bende son zamanlarda kafama takmaya başladım bu boy konusunu ...
uzayacağını bilsem hiç üşenmem uğraşırım bişeyler içerim..
Amaaa yaş olmuş 22 nerdeeee uzayacak boy.

ya inşallah uzarız :KK34: b arada ben bu egzersizleri yapıyorum 9 gündür ama yapmadğım bazı hareketler var br etkisi olur mu ki?:KK59:

yaşım 23.

cnm nerler yaptunda uzadın burdakı egzersılerı yaparak mı ???

Canim boyun gayet normal cok kisa degilsin takinti etme kendine.fazla umitlendirme kendini uzamak konusunda cunku genler cok daha baskin.ergenlige giris yasinda cok onemli.ben 12 yasinda ergenlige girdim(adet) . 13 yasinda 158 boyundayken suanda 161.yasimda 30.13 yasindan sonra sadece 3cm uzamisim.anlayacagin kizlarin uzamasi erken duruyor.ama fizigini sekillendirmen guzel bir gorunum icin spor cok iyi olur

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. 18 yaşınızdan sonra uzadınız mı ızadıysanız kaç cm uzadınız?

ınternette çok araştırmıştım boy uzatmak için.Bakmadıgım site kalmamıştı.Bende inglizce olarak araştırmaya başladım.ınglizce boy uzatma e-book kitapları bile bulmuştum.O e-bookta boy uzatmak için egzersizden yenmesi gerekenler yenmemesi gerekenlere kadar herşey var.Onu okursan sana faydası olur.Tabi dili inglizce.Benimde inglizcem iyi olmamasına ragmen biraz sözlükle birazda kendi bilgilerimle çogunu anlayabildim. :-)

işe falan yarıyo mu ben de boy uzatmak istiyorum da. bi de e book un linkini atarmısın

X