- 23 Ocak 2009
- 271
- 0
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, sana ben basketbolu öneririm en cok. basketbol en fazla boy uzatan spordur.ayrıca kalsiyum ve demir alımına dikkat et ( koyu renklı sebzeler, süt ürünleri özellikle) c vitamini alımına da dikkat et.
ergenlik cagında oldugun ıcın şansın cok yuksek uzar boyun üzülme...
bunlar dısında yetıskınlerde de işe yarayan yöntem "pilates". durus bozukluklarını düzeltir ve omurga kemıgını diklestirerek yetiskinlerde bile en az 3cm uzama saglar...
hadi canım kolay gelsın sana...
iremcim,
endişelenme lütfen . daha çok gençsin. ben de senın yaslarında 1.55 cıvarıydım . su an 1.70 gibiyim.:) hic belli olmuyor yani.. bu arada pilatesi sormussun. bulundugun sehırde ımkanın varsa eger bır spor merkesınde eğitmen kontroulunde yapmanı öneririm. ama eger ımkanım yok dıyorsan. ebru sallı tv8 de pilates yaptırıyor. öneririm. ben arada katılıyorum. hiç olmadı görsel paylasım kısmından pilatesle ilgili videolar bulabılırsın. sakatlanmalara dikkat ama !
beslenme ve sporuna dikkat et boyun uzar. genetik durumundan söz etmemişssin ama ,,ben uzayacagına inanıyorum gereklı cabayı gösterdıgın takdırde...