- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bırak şunları ya.kendi komplekslerini eşleri ve kocaları üzerinden kapatmanın derdindeler.çok uzun boylu bir adam seni beğendi diye sanki boyları uzuyor.sen aynı sensin.başkasının gözüyle kendine değer biçme.çok sağlıksız.Nerden bildin canım ya
Cidden tam dediğin gibiler çıktı ama deve cüce olduğumuz için kabul etmedim
Tercih meselesi ben uzun diye istemem , sen son seçenek diye istersin hayat işte
Buralarda kamera hilesi yapılıyor.alta takoz falan koyuyorlar.aşkı memnuda hazal kayaya da öyle yapıyorlardı.gerçi her dizide.işte bu şekilde opulup dansa başlıyoruz hsfhkbcfhn
Benim boyum 1.64 eşim 1.92Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Türkiyede öyle olabilir ama bu dizide öyle değil. yatak sahneleri de mi hileli? bu kadar hileyle uğraşmak yerine neden uzun boylu oyuncu secmemisler? demek ki 160 a 190 ideal çift olabiliyormuş. Dünya hayran hayran izledi bu kadını.Buralarda kamera hilesi yapılıyor.alta takoz falan koyuyorlar.aşkı memnuda hazal kayaya da öyle yapıyorlardı.gerçi her dizide.
Eee kısmet işte.hayatta her şey kısmet.zaten bana kalsa ben hitler gibi birşey olurum.Türkiyede öyle olabilir ama bu dizide öyle değil. yatak sahneleri de mi hileli? bu kadar hileyle uğraşmak yerine neden uzun boylu oyuncu secmemisler? demek ki 160 a 190 ideal çift olabiliyormuş. Dünya hayran hayran izledi bu kadını.
seni kimse beğenmiyor diye burada insanlara sataşıp durmaHeh söyle sonunda eğri oturup doğru konuşan biri.helal olsun valla.burada uyumsuzluklarına kılıf uydura uydura, romantize etmeye çalışa çalışa bir halt oldu milleterkekler de bir acayip hee.niye bacağın kadar kadınla evlenirsin ki.eşleri de buralarda birbirini teselli derdinde.huyu huyuna boyu boyuna.ohh miss.ne gerek var bu tarz saçma durumlara.
He canım kısmet kısmet oyuncu seçmeleri de kısmetEee kısmet işte.hayatta her şey kısmet.zaten bana kalsa ben hitler gibi birşey olurum.allahtan bana kalmıyor.
Bu kadar değilsinizdir siz yaKesinlikle çok tatlılar
Eee öyle valla.benim halam bu şekilde ufak, büyük demeden herşeyi kıskanma potansiyeline sahipti.bana da ondan geçti heralde.iki gün kendimi dizginleyip rol yapıyorum sonra yine ayni.aynı şey ya da aynı özellik bende olsa bile bu sefer de benden başkasında da var.demek ki özel değilim diye kıskanıyorum.yani evet bu da kısmet.bu tarz insanlar suçlu değil ki.ne yaparsan yap değiştiremiyorsun ki.içindeki neyse o.He canım kısmet kısmet oyuncu seçmeleri de kısmetkendini böyle teselli ediyorsan kısmet deriz nolucak senin de nasibinde kıskanmak varmishgvcdfcffv
Yaa bir git başımdan.regl öncesi dönemlerde delirip açtığım saçm sapan konular.ben niye burada takılıyorsam onu da anlamıyorum ya.sırf moral bozukluğu.seni kimse beğenmiyor diye burada insanlara sataşıp durma
beğenilmemenin acısını başkalarından çıkaramazsın
ne zaman ilişkilerle alakalı konulara yazsan kıçı kırık herifleri bile çok zor bulduğundan dem vuruyorsun
nasıl bi tipsen artık normal kadınların dışarıda sümüğünü atmayacağı herifler bile bakmıyor sana
milletin boyuna laf edeceğine kendi yokluğuna ağla bence.
cinselliğin afrikası bi ülkede tercih edilmiyorsan demek ki gerçekten vasatsın. kimseye laf etmeye hakkın yok.
Üzüleceksin ama ben 152 eşim 183 ajkfsjkhsdHeh söyle sonunda eğri oturup doğru konuşan biri.helal olsun valla.burada uyumsuzluklarına kılıf uydura uydura, romantize etmeye çalışa çalışa bir halt oldu milleterkekler de bir acayip hee.niye bacağın kadar kadınla evlenirsin ki.eşleri de buralarda birbirini teselli derdinde.huyu huyuna boyu boyuna.ohh miss.ne gerek var bu tarz saçma durumlara.
Bence seninki hastalık. bunun için terapiste gidebilirsin her şey kader kısmet değil değiştirebilirsin bu huyunuEee öyle valla.benim halam bu şekilde ufak, büyük demeden herşeyi kıskanma potansiyeline sahipti.bana da ondan geçti heralde.iki gün kendimi dizginleyip rol yapıyorum sonra yine ayni.aynı şey ya da aynı özellik bende olsa bile bu sefer de benden başkasında da var.demek ki özel değilim diye kıskanıyorum.yani evet bu da kısmet.bu tarz insanlar suçlu değil ki.ne yaparsan yap değiştiremiyorsun ki.içindeki neyse o.
Ha bu arada pozisyon sorunum da hiç yok biliyor musun ?Ten uyumu olsa bile pozisyon uyumu olmayacağı kesin.ona buna hava satacağım diye kendinizi komik durumlara düşürüyorsunuz vallahi.rahat rahat el ele kolkola gezemeyeceğim adamı ne yapayim? Ruhsal uyum bu kadar önemseniyor da fiziksel uyum niye öteleniyor anlamış değilim.ruhlar aleminde mi yaşıyoruz.madem uzun boy önemli değil, sevmek önemli neden sevgilim benden kısa konularındaki erkekler yerden yere vuruluyor.ben ayrılırdım istemezdim deniyor. Ne ikiyüzlüsünüz hee.ufacık boyunla dalyan gibi çocuğu bulmuşsun kendini beğendirebilirsen yapış deyin bari.ben yapıştım buralarda havamı da basıyorum bak diyin az dürüst olun. bir üye bacak kadar boyunuzla falan frmiş heralde.eee haklı 1.90 adama göre bacak kadar boyunuz.ee hani kısa boylu olmak suç ya da kusur değildi.sanki bilmiyoruz sizi.kadın kadının kurdu gerçekten.mutluluk sizinle olsun muşmuş.iyilik meleklerim benim.
Bütün bacak kadar boylular toplanıp birbirinizi gazlayıp duruyorsunuz çok güldüm yaa.seni kimse beğenmiyor diye burada insanlara sataşıp durma
beğenilmemenin acısını başkalarından çıkaramazsın
ne zaman ilişkilerle alakalı konulara yazsan kıçı kırık herifleri bile çok zor bulduğundan dem vuruyorsun
nasıl bi tipsen artık normal kadınların dışarıda sümüğünü atmayacağı herifler bile bakmıyor sana
milletin boyuna laf edeceğine kendi yokluğuna ağla bence.
cinselliğin afrikası bi ülkede tercih edilmiyorsan demek ki gerçekten vasatsın. kimseye laf etmeye hakkın yok.
Niye üzüleyim.kendi yanına yakışmayan kadınla gezen erkek bildiğin saf salak bir tiptir.meslek bunu değişirmez.en fazla sizi bulabilmişler o boyla bile sen düşün.bu arada bu nedir yaa.1.50, 1.55, 1.58. Yuhh yaa.ülkenin boy ortalaması resmen yerlerde.adamcağızlar ne yapsın.kabullenmişler mecburiyetten.1.60 ı görseydiniz bari.Üzüleceksin ama ben 152 eşim 183 ajkfsjkhsd
Ama tatlım bak bacak kadar boyum var eşim uzun.Bütün bacak kadar boylular toplanıp birbirinizi gazlayıp duruyorsunuz çok güldüm yaa.devede de boy var deyin de tam olsun.gerçi bu sefer laf kocalara gidecek.eee kısa boyu bu kadar övüyorsunuz kısa boylu erkeği niye beğenmiuorsuniz.eee adamcağızların suçu ne o zaman.
Yok bebegim ya .Niye üzüleyim.kendi yanına yakışmayan kadınla gezen erkek bildiğin saf salak bir tiptir.meslek bunu değişirmez.en fazla sizi bulabilmişler o boyla bile sen düşün.
Olsun göt kadar boyla iri iri herifleri koca etmiş çatır çatır seks yapıp doguruyoruz kızNiye üzüleyim.kendi yanına yakışmayan kadınla gezen erkek bildiğin saf salak bir tiptir.meslek bunu değişirmez.en fazla sizi bulabilmişler o boyla bile sen düşün.bu arada bu nedir yaa.1.50, 1.55, 1.58. Yuhh yaa.ülkenin boy ortalaması resmen yerlerde.adamcağızlar ne yapsın.kabullenmişler mecburiyetten.1.60 ı görseydiniz bari.
Ten uyumu olsa bile pozisyon uyumu olmayacağı kesin.ona buna hava satacağım diye kendinizi komik durumlara düşürüyorsunuz vallahi.rahat rahat el ele kolkola gezemeyeceğim adamı ne yapayim? Ruhsal uyum bu kadar önemseniyor da fiziksel uyum niye öteleniyor anlamış değilim.ruhlar aleminde mi yaşıyoruz.madem uzun boy önemli değil, sevmek önemli neden sevgilim benden kısa konularındaki erkekler yerden yere vuruluyor.ben ayrılırdım istemezdim deniyor. Ne ikiyüzlüsünüz hee.ufacık boyunla dalyan gibi çocuğu bulmuşsun kendini beğendirebilirsen yapış deyin bari.ben yapıştım buralarda havamı da basıyorum bak diyin az dürüst olun. bir üye bacak kadar boyunuzla falan frmiş heralde.eee haklı 1.90 adama göre bacak kadar boyunuz.ee hani kısa boylu olmak suç ya da kusur değildi.sanki bilmiyoruz sizi.kadın kadının kurdu gerçekten.mutluluk sizinle olsun muşmuş.iyilik meleklerim benim.
kadın kadının kurdu gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?