- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- Konu Sahibi meliSSAnil
canim ben dra kendim onermistim cene altina yapmak istiyorum diye oysa cenemde zaten lpg ve radyo frekans yapmistim gayet net ve guzel duruyor yinede hafif yanlardaki fazlalik icin istemistimgünaydın canım..ablama o kadar çok iğne yapılmamış alnına..iki üç tane göz kenarlarına iki üç de alnına yapılmış..neden o kadar çok yaptı bilmiyorum ama bir bildiği vardır.Senin doktor iyiymiş ki altı ayda geçer etkisi demiş dedğim gibi ablamınki ikibuçuk ay sonra tekrar botoks yapıyo sen sakın doktorun dediğinden şaşma iyi bi doktor sen istesen de kısa zaman sonra yapmaz..Ablamın yaşı senden büyüktü ama yüzü çok dolgun doğal lbotokslu gibi dudakları da çok güzel ve dolğundu çene altları da çok iyiydi ona doktor ben oraya botoks şimdiden yaparsam hiç sarkmaz 5.000 lira verip ilerde estetik olmaktan kurtulursunuz diyo ama çeneye yapıldığında eskisinden kötü hale gelince devamlı botoksa bağımlı oluyormuşsun daha önce yazdığım gibi bu yüzden çok bilinçli ve hastasını düşünen doktorlar pek önermiyolar yüz altını..Bana gelince 26 yaşındayım ama gülünce gözlerimin kenarı iyi durmuyo gözlerim açık renk tenim de açık zayıfım çok burun kenarımda iki çizgi beni rahatsız ediyo aama ablamın başına gelenlerden ben de cesaret edemedim..okuldan arkadaşım 20 sin de dolgu yaptırmıştı taa o zaman.Yani ben karşıyım aslında ama zaten tereddüt ediyorum ben de...izmir'de çok güvenilir birini bulursam bir iki aya yaptıracağım yüzün çok ince görünüyo ama botoks değil dolgu düşünüyorum sadece..sana da geçmiş olsun..Ben ailem de böyle bir konuyla karşılaştığım ve dokuz aydır üzülen ablam sayesinde bu konuda çok bilgi sahibiyim ve her zaman sana yazarım merak etme ben burnumun üstü pul pul oluyo diye devlet hastahanesinde dermataloga gittim mesela ve o botoksu hiç önermedi..ama yaptıran yaptırıyo yüz yamulmadan ve ifade değişmeden merhametli doktorun eline düşünce sorun yok gibi geliyo bana..sevgilerimle
ama dr bu yasta yapilmaz ileriki yaslarda uygun olur dedi ben kendimi taniyorum israrla yaptirirdim iyiki senin yazdiklarini okudum ve vazgectim
Hatta oyle korktumki komple vazgectim botoxtan
Sonra da deli cesaretiyle yaptirdim iste
sen daha cok gencssin illa da yapmak istiyorsan iyi arastir ona gore git
birde 4 gun egilme yazmissin dun dikkat ettim biraz ama 4 gun boyunca cok uzun illa unutarak egildigim oluyor insallah sorun olmaz
Alin ve goz cevremdeki cizgiler hala ayni duruyor bir degisme yok