- 8 Kasım 2015
- 41
- 23
-
- Konu Sahibi selna selna
aaaa şimdi okudum canım yaaa...ciddi misin sen ..ama ben sana yazmıştım ablamın ilk göz çevresine yapıldığında o doktor yüz altına dokunmadan ve gözüne de ek dozları doldurmadan önce ablamın yüzünü biz hiç farketmedik çok dinç ve doğal duruyodu..o kasap doktor sonradan çenesine ağzına falan yapınca yüzü hilkat garibesine dönmüştü biz o zaman anladık...ve ilk botokstan ikibuçuk ay sonra tekrar yapmıştı o zaman bakışları da korkunç olmuştu..Ama senin daha ilk botoksun niye doğal durmadı acaba kaşlarını çok mu kaldırdı yüksek doz mu geldi? bir de ben birini gördüm otuz yaşında falan gözlerinde botoks vardı kendisi söyledi ve hiç anlaşılmıyordu güzeldi aslında..BSenin daha 6ncı günün emin misin ifaden değiştiğinden..valla ben ablamın yamuk yüzü aşağı sarkmış dudaklarını görünce ilerde yüzümün altına asla yaptırmam diyordum ama gözlerimden korkmuyordum yani ilerde bellki yaptırırm göz çevreme diye düşünüyordum ben de iyice korktum şimdi yaa.. ...bir daha tevbe
ilk ve son oldu yaptirmam valla
yaptirali 6 ci gunum
her sabah korkuyla uyaniyorum
illaki yuzde ifade degisikligi oluyor ve dogal durmuyor
net uzerinden yazilan yazilara kanarak yaptirdim cok pismanim
insallah etkisi cok cabuk gcer benden
canim ne desem nasil anlatsam bilmiyorumaaaa şimdi okudum canım yaaa...ciddi misin sen ..ama ben sana yazmıştım ablamın ilk göz çevresine yapıldığında o doktor yüz altına dokunmadan ve gözüne de ek dozları doldurmadan önce ablamın yüzünü biz hiç farketmedik çok dinç ve doğal duruyodu..o kasap doktor sonradan çenesine ağzına falan yapınca yüzü hilkat garibesine dönmüştü biz o zaman anladık...ve ilk botokstan ikibuçuk ay sonra tekrar yapmıştı o zaman bakışları da korkunç olmuştu..Ama senin daha ilk botoksun niye doğal durmadı acaba kaşlarını çok mu kaldırdı yüksek doz mu geldi? bir de ben birini gördüm otuz yaşında falan gözlerinde botoks vardı kendisi söyledi ve hiç anlaşılmıyordu güzeldi aslında..BSenin daha 6ncı günün emin misin ifaden değiştiğinden..valla ben ablamın yamuk yüzü aşağı sarkmış dudaklarını görünce ilerde yüzümün altına asla yaptırmam diyordum ama gözlerimden korkmuyordum yani ilerde bellki yaptırırm göz çevreme diye düşünüyordum ben de iyice korktum şimdi yaa.. ...belki sana öyle geliyodur emin misin? senin doktorun ek doz bile uygulamamış dürüstmüş yani..ek doz uygulanınca fazla geliyo ve ifade değişiyor diye biliyorum ben..ama bekle bakalım bir ay sonra iyice oturur belki ifaden canım yaaa..doktorunun adını bana yaz diycektim ben de ama tabi bu yazdığını okumadan önce..tüh..ama niye doktorunu sevdim biliyor musun sırf sana dört beş ay gider ek doz yapmıycam dediği için dürüst bulmuştum onu...sonuçları bana yaz yine olur mu? aslında bu botoks çok riskli..bir sefer yaptırıp bir daha yaptırmayanlar da varmış on yıl sürekli yaptıran ve yüzünün ifadesi hiç bozulmayanlar da...bu doktoruna bağlı sanırım..üzülme bekle bakalım olur mu?
Canim iyiki varsin sagolcanım ya sen çok uzaklardaymışsın...ama bak ordaki doktor senin çene altına yapmamış iyi bi adammışsın ucuz kurtarmışsın emin ol..burda sen demeden yapıp yüzünü yamultanlar var...yüzün şişmiş olabilir çünkü ablamın da taa ilk botoksunda yüzü çok şişmiş..biz bilmediğimiz için istanbul'dan izmir'e gittiğimde onu gördüm yüzün dana gibi olmuş dedim bi garipliği o zaman farkettim ama anlatmadı o zaman...onun dışında kaşı kalkmamıştı onun ama göz altları iyiydi ..bu dr. 2.5 ay sonra tekrar botoks yapınca ve yirmi gün sonra ek doz bir daha yapınca o zaman göz altları davul gibi şişmiş..şişler dokuz ay sonra yeni indi ama ona çok sık ve aşırı doz uygulandığı için olmuş ama bu senin ilk botoksun ve sanırım doktorun da iyi biri göz altlarının şişmemesi gerek...ama yüz şişiyormuş ilk botoks olsa bile...sonra bi ay sonra inmiş şiş...ama dediğim gibi kaşların kalkmamış bu çok iyi..aynaya çok sık bakma..bir hafta sonra bak o zaman değişikliği bir deftere yaz..ve yüzünün resmini çek farkı anlaman için ...mesela bugün çek sonra bir hafta sonra bir daha çek ve ikisini kıyasla...çok telaş yapma...bakalım bi iki hafta geçsin..
tamam canım..ben de öptümS selna selna
canim uzun uzun yazmissin sagol
ben bu yaptirdigimin etkisi gecince bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
alin bolgeme yaptirsam bile goz cevreme bir daha yaptirmaya cekinirim
goz altinda yarim halka olustu ve hafifte sislik var insallah botoxun etkisi gecince eski haline doner diye umit ediyorum
Su son yazdiklarini okuyunca daha bir tirstim iyiki goz altlarimda siskinlik olmadi dusunsene aylar boyu oyle gezmzk zorunda kalicaktim
sana yapabilirsem ozelden yuzumun son halini gostermek istiyorum gerci fotolarda cok belli olmuyor sag gozumdeki halka
cokta yakindan cektim ama yinede gozukmuyor
gorusuruz canim optum
kasap bir doktorun eline düşmemişsin..gözlerine sık aralıklarla botoks uygulamamış..ha bir de yüzünün altına gel yapayım ömrün boyunca kırışmazsın diyip yüzünü mahveden şişip içi boşaltılmış bir balona döndüren doktorlarla tanışmamışsın..belki de bu yüzden ..yani diyebilirim ki çok şanslısın..
nerdesin nasılsın yüzün nasıl ..memnun musun..kaç ay olmuştu? sakın çok uzun zaman geçmeden tekrarlattırma..resim atıcan demiştin özel mesaj ayarım kapalıymış attın da gelmedi mi yoksa atmadın mı? öpüyorum seniS selna selna
canim uzun uzun yazmissin sagol
ben bu yaptirdigimin etkisi gecince bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
alin bolgeme yaptirsam bile goz cevreme bir daha yaptirmaya cekinirim
goz altinda yarim halka olustu ve hafifte sislik var insallah botoxun etkisi gecince eski haline doner diye umit ediyorum
Su son yazdiklarini okuyunca daha bir tirstim iyiki goz altlarimda siskinlik olmadi dusunsene aylar boyu oyle gezmzk zorunda kalicaktim
sana yapabilirsem ozelden yuzumun son halini gostermek istiyorum gerci fotolarda cok belli olmuyor sag gozumdeki halka
cokta yakindan cektim ama yinede gozukmuyor
gorusuruz canim optum