aaaa şimdi okudum canım yaaa...ciddi misin sen ..ama ben sana yazmıştım ablamın ilk göz çevresine yapıldığında o doktor yüz altına dokunmadan ve gözüne de ek dozları doldurmadan önce ablamın yüzünü biz hiç farketmedik çok dinç ve doğal duruyodu..o kasap doktor sonradan çenesine ağzına falan yapınca yüzü hilkat garibesine dönmüştü biz o zaman anladık...ve ilk botokstan ikibuçuk ay sonra tekrar yapmıştı o zaman bakışları da korkunç olmuştu..Ama senin daha ilk botoksun niye doğal durmadı acaba kaşlarını çok mu kaldırdı yüksek doz mu geldi? bir de ben birini gördüm otuz yaşında falan gözlerinde botoks vardı kendisi söyledi ve hiç anlaşılmıyordu güzeldi aslında..BSenin daha 6ncı günün emin misin ifaden değiştiğinden..valla ben ablamın yamuk yüzü aşağı sarkmış dudaklarını görünce ilerde yüzümün altına asla yaptırmam diyordum ama gözlerimden korkmuyordum yani ilerde bellki yaptırırm göz çevreme diye düşünüyordum ben de iyice korktum şimdi yaa.. ...
belki sana öyle geliyodur emin misin? senin doktorun ek doz bile uygulamamış dürüstmüş yani..ek doz uygulanınca fazla geliyo ve ifade değişiyor diye biliyorum ben..ama bekle bakalım bir ay sonra iyice oturur belki ifaden canım yaaa..doktorunun adını bana yaz diycektim ben de ama tabi bu yazdığını okumadan önce..tüh..ama niye doktorunu sevdim biliyor musun sırf sana dört beş ay gider ek doz yapmıycam dediği için dürüst bulmuştum onu...sonuçları bana yaz yine olur mu? aslında bu botoks çok riskli..bir sefer yaptırıp bir daha yaptırmayanlar da varmış on yıl sürekli yaptıran ve yüzünün ifadesi hiç bozulmayanlar da...bu doktoruna bağlı sanırım..üzülme bekle bakalım olur mu?