O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
geçtiğimiz pazar günü babam geldi beni evine getirdi. yani boşanma aşamasındayım bu bir hafta sürecinde çevremden ve ailemden çok destek aldım. üzücü bir olay yaşamadım hiç psikolojik olarak kendimi açıklamakta zorlanmadım. ama zorlandığım konu şu eşim ile severek evlenmiştik ve dün onu gördüm gayet mutlu ve bakımlıydı. ben ise 2 ayda 60 kilodan 53e düştüm ayakta bir iskelet gibiyim. yani üzgünüm. çünkü ağrıma gidiyor. severek hemde çok severek evlendim ailesinin dolduruşları yüzünden daha 1 yılım yeni dolmuşken boşanma aşamasına geldik. eminim eşim bu olayı çok çabuk atlatır çünkü onun için evilik çok da önemli bir kurum değilmiş. bir haftadır ne ailesinden herhangi biri ne de eşimden ses çıkmıyor. beni msninden de silmiş. ve ben o evden çıkarken hiç bir şey almadım. şimdi giyeceğim kıyafet elbise hiç bir şeyim yok. eski piski kıyafetlerle oturuyorum bir haftadır. ben bu kadar şey çekerken o nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor. çok güzel gidebilcek bir evliliğim vardı baştan çok iyi başlamıştı ama daha sonra annesi ve teyzeleri bana hayatı zindan ettiler ve eşim de onların dolduruşuyla benden uzaklaştı. aynı evde oturuyorduk. en son zaten istemiyorum boşanmak istiyorum git diyende eşimdi. ben düşünüyorum bunları haledecek ne yaptım. 23 yaşındayım lisans mezunuyum muhasebe meslepğinde de tecrübeliyim ailemde yanımda ama daha eşime mutluluğa doyamadan aklıma gelmeden başıma geldi. bundan sonraki hayatımda mutluluğun beni zor bulacağına inanmaya başladım.eşimin de değişeceğine inanamıyorum o yapı taşlarını karakterine oturtmuş çoktan. ve şu anda bazen keşke baba evine dönmeseydim diyorum....o kadar zor günler yaşadım ama yine de boğuluyorum..