• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşluktayım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
geçtiğimiz pazar günü babam geldi beni evine getirdi. yani boşanma aşamasındayım bu bir hafta sürecinde çevremden ve ailemden çok destek aldım. üzücü bir olay yaşamadım hiç psikolojik olarak kendimi açıklamakta zorlanmadım. ama zorlandığım konu şu eşim ile severek evlenmiştik ve dün onu gördüm gayet mutlu ve bakımlıydı. ben ise 2 ayda 60 kilodan 53e düştüm ayakta bir iskelet gibiyim. yani üzgünüm. çünkü ağrıma gidiyor. severek hemde çok severek evlendim ailesinin dolduruşları yüzünden daha 1 yılım yeni dolmuşken boşanma aşamasına geldik. eminim eşim bu olayı çok çabuk atlatır çünkü onun için evilik çok da önemli bir kurum değilmiş. bir haftadır ne ailesinden herhangi biri ne de eşimden ses çıkmıyor. beni msninden de silmiş. ve ben o evden çıkarken hiç bir şey almadım. şimdi giyeceğim kıyafet elbise hiç bir şeyim yok. eski piski kıyafetlerle oturuyorum bir haftadır. ben bu kadar şey çekerken o nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor. çok güzel gidebilcek bir evliliğim vardı baştan çok iyi başlamıştı ama daha sonra annesi ve teyzeleri bana hayatı zindan ettiler ve eşim de onların dolduruşuyla benden uzaklaştı. aynı evde oturuyorduk. en son zaten istemiyorum boşanmak istiyorum git diyende eşimdi. ben düşünüyorum bunları haledecek ne yaptım. 23 yaşındayım lisans mezunuyum muhasebe meslepğinde de tecrübeliyim ailemde yanımda ama daha eşime mutluluğa doyamadan aklıma gelmeden başıma geldi. bundan sonraki hayatımda mutluluğun beni zor bulacağına inanmaya başladım.eşimin de değişeceğine inanamıyorum o yapı taşlarını karakterine oturtmuş çoktan. ve şu anda bazen keşke baba evine dönmeseydim diyorum....o kadar zor günler yaşadım ama yine de boğuluyorum..

değmezmış ona dıycem sevgıne yazık dıyemıyorum..bunu atlatman için sana sabır dılıyorum..

o vurdumduymaz ise sen daha da vurdumduymaz ol canım.demek ki değmezmiş..anlamadığım teyzeleriyle de mi aynı evde oturuyordunuz?evlenmeden önce sana davranışları nasıldı?anslısın ki ailen yanında üzme kendini...

ALLAH yardımcın olsun çok zor bi durum olsa gerek yaşamayan bilemez inşallah herşey gönlünce oluryerimseniben

seni kaybettiği için üzülmeyen bir insana üzülmeye değmez canım
madem ailen sana destek ve meslek sahibisin anladığım kadarıyla çocuğunda yok o insandan kurtulduğuna sevin derim ben
unutma zararın neresinden dönsen kardır.
seni anlıyorum hayallerin yıkıldı belki ama umutlarını sakın yıkma.sen türkiyedeki çok kadından daha şanslısın
eşiyle anlaşamayıp ailesinin desteğini alamayan baba evine dönemeyen kendi ayağı üzerinde duramayan bir çok kadın var ve maalesef ömürlerini kötü bir evlilikte heba ediyolar
onları düşün ne kadar şanslı olduğunu gör.
daha çok gençsin eminim karşına seni gerçekten hakedecek bir insan çıkacaktıra.s

üzülme canım..
Böyle bir aileden ve aılesinın agzına bakıpta karısını helalini savunamayacak kadar aciz ve bu yuzden yuva yıkabılecek bırınden kurtuldugun ıcın şükret..

en zor zamanlar canım kabullenme alışma aşamasındasın.insan olanları hazmedemiyor dimi.çok zordur ama Allah yardım eder canım ya geçicek bu günler sabır

eşin boşanmak istemiş canım sende üstelemeyek yeterince gururlu davranmışsın. yaşadıklarını kötü bir rüya gibi düşün ve güzel günlere uyan.güzel ve geçerli bir mesleğin var elinde. yaşında daha çok genç. emin ol güzel günler göreceksin.
bence hakkında hayırlısı buymuş sende buna inan..

gerçekten üzülüyor mudur bilmiyorum ama erkekler zaten üzüntülerini belli etmezler.. takmıyormuş gibi görünerek canımızı daha da acıtmak isterler halbuki içlerinde kopar fırtınalar.. belki o da öle yapmak istiyordur.. insan tabi ki üzülür bi senelik evliliğini yıkarken, tersi mümkün diil..
eğer tekrar devam etme şansınız yoksa sen de yavaş yavaş kendi hayatını kurmaya başlasan iyi olur.. zaten kafanı başka türlü dağıtamazsın ki..
ailenin yanında olması gerçekten büyük şans.. bir süre onlarla beraber kal, sonra istersen ayrı eve çıkarsın..

Allah yardımcın olsun canımm
elbettekı gecıcek bugunlerde canım
ve cok guzel gunler yasıcaksın
hıc uzulme nolur senı haketmeyen bır ınsan ıcın degmezz

Allah yardimcin olsun...zor bir sürec geciriyorsundur simdi...:teselli:

Ne olursa olsun kesinlikle bir daha mutlu olamicagina inandirma kendini...olucaksin...hemde cok daha mutlu olucaksin...a.s

Seni haketmeyen birini düsünmekle hayatini zehir etme güzelim...sevseydi isteseydi ne yapar eder savasirdi .....seni kaybetmemek icin deliler gibi cirpinirdi...burdan anla iste ve üzülme....sevgine layik olacak kadar delikanli degilmis malesef:kızgın:

Bazen insan sansi ikinci defada yakaliyor...ben buna cokca sahit oldum...:delphin:

canım hemen kendine bakmaya başla
git yeni kıyafetler al, iş ara bir taraftan
o bakımlıysa sen ondan bakımlı ol, vurdumduymaz ol
biz kadınlar için çok zor ama imkansız değil bunlar
kafandan atmaya, yeni bir hayat kurmaya çalış
seni böyle görmesinler, sevinmesinler lütfen

Dün geçti gitti cancağzım.Dün gibi,dünün sözü de geçti.Bugün yepyeni bir söz söylemek lazım...
Sakın düşünmeyin ,Bundan sonra mutlu olamam mutluluk bana uzak diye..İşte en büyük hatanız bu olur..
Böylesi daha hayırlı belki sizin açınızdan..
Zor tabi ki kolay değil ama elbet geçecek zaman herşeyin ilacı..
Sizi haketmiyor demek ki,Yoldaki bir tepecik sizi bunaltmış,oysa önünüzde yüzlerce dağ var ..
Bunu sakın unutmayın..

birgun kafasına iyi bi taş yer umarımkötükedihüso

Belli bir yaşa gelip de anne teyze gibi kadınların agzına bakan aptal erkeklerden nefret ediyorum...

canım ya üzülme.ZALıMıN ZULMÜ VARSA SENıNDE RABBıN VAR sığınabileceğin...ilahi adalete sığın.sana yaptıkları fitil fitil burnundan gelecek inşallah.

üzülme dicem sanki bi anlam ifade edecekmiş gibi...
Ama işte üzülme diyorum
üzülme...!
Boşanmayı o istediyse ilk ayrılık lafları ondan çıktıysa ve sen evden ayrılırken gitmene müsade ettiyse üzülmeeye değer bişey göster bana ? akıttığın bir damla gözyaşına değen biri olsaydı eğer seni böyle perişan etmezdi emin ol.Kendini derhal toparla füsfüs arkadaşında söylediği gibi yeni kıyafetler al seni bölye görmelerine izin verme.Amaçlarına ulaşamasınlar.Yarın bir gün wahh wahh derler onlar merak etme ama iş işten çoktan geçmiş olur.

Ben her zaman sunu dusunuyorum.
Eger bir erkek ailesinin doldurusuna geliyorsa, onlari dinleyip, allahin huzurunda, ona es olan, karisini ezip geçiyorsa, onu uzup aglatiyorsa, evliligini gozu kirpmadan bitiriyorsa, o erkek, erkek degildir.
O evliligi, annesi, teyzesi degil, sizin esiniz bitirmistir.
Degmezmis hiç.
Keske olmasaydi ama oldu iste, olmusla ölmüse çare yoktur.
Bence bir gozyasinizi dokmeyin bile, kurtuldunuz oyle insanlardan sukredin
Ayrica yaniniza ailenizi alin, esyalarinizi geri alin o evden...

zamanla gecer inşallah , zor bir durumdasın
Annesi ve teyzelerinin derdi neymişte sizi ayırmaya çalıştılar
Bunu anlamadım, neydi paylaşamadıkları :bbo:sorun ne

Back