Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 641528
arkadaşlar evim dar olduğu için böyle bir sistemi uygun gördük eşimle. tv konsolun üzerinde oldu aslında güzel oldu içimize sindi...yalnız sanki sağ taraf boş kaldı..o bölümü neyle doldurmamı önerirsiniz?
canlı çiçek mi büyük bir vazomu yada sizin önereceğiniz herhangi birşey mi?
Bence sağ tarafa birşey koyma canım zaten odam dar diyorsun.Alan dahada dar olur diye düşünüyorum.Fakat sağ duvarına güzel şık bir modern tablo asarak odana renk verebilirsin.
haklısın aslında tablo konusunda karasızdım bende senin sölemenle tekrar tablo ışığı yandı bende teşekkürler:)
içimnden geçen bi gelinicğin yada kırmızı bi nesnenin tablo içerisinde patlaması çünkü kırmızı çiçeklerimde var onlarla uyum olur diye düşünüyorum...Rica ederim.Canvas tablo yada parçalı tablolar seçebilirsin duvarın için çok şık tablo seçenekleri var..Bende yatak odam için tablo arayışı içerisindeyim.Renkli bir tablomu düşünüyorsun?
içimnden geçen bi gelinicğin yada kırmızı bi nesnenin tablo içerisinde patlaması çünkü kırmızı çiçeklerimde var onlarla uyum olur diye düşünüyorum...
içimnden geçen bi gelinicğin yada kırmızı bi nesnenin tablo içerisinde patlaması çünkü kırmızı çiçeklerimde var onlarla uyum olur diye düşünüyorum...
Senin için bir kaç tablo buldum, bu tablolar nasıl canım?
ilk tablo tam istedğim gibi bişey:) aslında ama biraz daha beklemek istiyorum tablo almak için...hediy gelecek bi tane biliyorum ona bakıp almak istiyorum:)