Bosanmis ve cocuklu erkekle evlilik

Gardenyafrezya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
25
2
Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.

Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Bilemiyorum , sanırım ben tercih etmezdim. İlk evliliğiniz ise özellikle, bence mümkünse çocuksuz birini tercih edin. Burada okuduğum konuların hemen tamamından çıkardığım sonuç, genelde böyle durumlarda mutlaka bir sorun çıkıyor , er ya da geç 😕

Bilemiyorum , sanırım ben tercih etmezdim. İlk evliliğiniz ise özellikle, bence mümkünse çocuksuz birini tercih edin. Burada okuduğum konuların hemen tamamından çıkardığım sonuç, genelde böyle durumlarda mutlaka bir sorun çıkıyor , er ya da geç 😕
Ben daha önce evlenmedim qslinda bende baslarda hiç ilgilenemedim karşılık vermedim ama sonraları işler değişti . Ama hala korkum çok var. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim

Arkadaşlar merhaba
Çocuk yapmış sonra küçücükken kendi istemiş boşanmış. İletişimi çok az. Güvenilir gelmedi.

Şiddetli geçimsizlikmis ayrılma sebepleri. Çocuğu çok küçük o yüzden iletişimi çok az
Çocuk küçük olduğu için eski eşiyle iletişiminin daha fazla olması gerek zaten. Çocuk büyük olsa kendisi babasıyla iletişim kurar. Çocuğu annesine atıp yeni ilişki peşinde koşan ilgisiz ve güvenilmez bir adam izlenimi verdi bana

Arkadaşlar merhaba
Kacc!!🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Bu konuda çevremde tipik bir örnek yakın arkadaşım var. İlk eşi ile nikahı yapılmış fakat düğünü olmadan boşanma kararı kaldılar . Arkadaşım çok iyi bir insan (erkek). Kadın ile de arkadaşım sayesinde tanışma fırsatı buldum muazzam geliştirmiş biriydi kendini bazı mezhepsel olaylardan boşandılar . Şimdi her boşanan kotu olacak diye bir kaide yok. Simdi o yeniden evlendi ve o kızı o kadar mutlu ediyor ki.. tek fark çocuk olmaması . Sizin üzerinize biraz sorumluluk binebilir ilerleyen yıllarda çocuk babası ile kalmak isteyebilir. Her şeyi iyi ölçüp tartın gerekirse bir aile danışmanından ne tür zorlukların sizi beklediğini bir görün . Oylelikle karar verin . Sevgiler 💞 her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum

Siz daha önce evlenmediyseniz uygun olmaz diye düşünüyorum
Her açıdan denginiz olsun.bu süre evden ayrılma sureside olabilir belki davası yeni bitmiştir yaralıdır kimseye yara bandı olmayın .çocuk olduğu müddetçe erkeğin hayatında olacaktır hem çocuk hem eski eş .herkesin psikolojisi kaldırmaya bilir

Belki pollyannacilik olacak ama, sevgi varsa sonu da güzel olur 😊 bir çocuğunun olmasi sizi neden bağlasın ki sonuçta bir annesi var. Eğer sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsaniz neden olmasın..

Bu konuda çevremde tipik bir örnek yakın arkadaşım var. İlk eşi ile nikahı yapılmış fakat düğünü olmadan boşanma kararı kaldılar . Arkadaşım çok iyi bir insan (erkek). Kadın ile de arkadaşım sayesinde tanışma fırsatı buldum muazzam geliştirmiş biriydi kendini bazı mezhepsel olaylardan boşandılar . Şimdi her boşanan kotu olacak diye bir kaide yok. Simdi o yeniden evlendi ve o kızı o kadar mutlu ediyor ki.. tek fark çocuk olmaması . Sizin üzerinize biraz sorumluluk binebilir ilerleyen yıllarda çocuk babası ile kalmak isteyebilir. Her şeyi iyi ölçüp tartın gerekirse bir aile danışmanından ne tür zorlukların sizi beklediğini bir görün . Oylelikle karar verin . Sevgiler 💞 her şeyin gönlünüzce olmasını

Belki pollyannacilik olacak ama, sevgi varsa sonu da güzel olur 😊 bir çocuğunun olmasi sizi neden bağlasın ki sonuçta bir annesi var. Eğer sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsaniz neden olmasın..
Beni sevdiğine inanıyorum aksini düşündürecek birsey hiç hissettirmedi.Ancak çocuğun annesi varsa babası da var.Su an çocuk küçük oldugu için eşiyle fazla muhatap olmamak adına iletişimi az olduğunu söylüyor.Ilerde durumlar elbet değişecek çocuğuyla görüşmek isteyecek ki yanlış anlaşılmak istemem bende çocuğuyla görüşsün isterim. Babasının yanında kalmak isteyecek eski eşle istemesede çocuk büyüyünce dertlerde buyur derler görüşmek zorunda kalacak .Bunlar benim için ne kadar kaldırılabilir olur bilemiyorum.Zaten evliliğin sorumlugu fazlayken bilemiyorum kafam çok karisik

Beni sevdiğine inanıyorum aksini düşündürecek birsey hiç hissettirmedi.Ancak çocuğun annesi varsa babası da var.Su an çocuk küçük oldugu için eşiyle fazla muhatap olmamak adına iletişimi az olduğunu söylüyor.Ilerde durumlar elbet değişecek çocuğuyla görüşmek isteyecek ki yanlış anlaşılmak istemem bende çocuğuyla görüşsün isterim. Babasının yanında kalmak isteyecek eski eşle istemesede çocuk büyüyünce dertlerde buyur derler görüşmek zorunda kalacak .Bunlar benim için ne kadar kaldırılabilir olur bilemiyorum.Zaten evliliğin sorumlugu fazlayken bilemiyorum kafam çok karisik
Çocuğun en az 2.5 yaş olduğunu düşünürsek o yaş çocuğu babayı arar (görmek bakımından)ve babanın da araması lazim. Ben çocuğuna sevgisi olduğunu düşünmüyorum

Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Eee çocuk en az iki yaşında. Nasıl küçük olduğu için iletişimleri az olabilir ve bunu normal görebilirsiniz?
Sanırım sevgiliniz böyle bir bahane uydurdu size de nedense çok mantıklı geldi.
Çocuk baba sevgisini varsa dede veya dayıdan arıyordur sanırım.
Anlaşamıyorlarmış ama çocuk yapmayı da bilmiş aferin ona

X