37 yaşında ve bir hamam böceğine bile kıyamayan ben, artık sinirlerime hakim olamıyorum
Ne sevgi, ne merhamet, ne aşkı, ne çocukları, ne evlilik hiç bir şey gözümde değil
Çok zor yaralı bir adamla ve onun yaralı çocuklarıyla uğraşmak, çaresiz kalıyor insan
cok haklisin bende kendi edip kendi bulanlardanim.Benim açtığım konuları okuyun bence.. Değil adamla evlenmek koşarak uzaklaşırsınız... Bütün erkekler aynı olmayabilir tabiki bilemem ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı evlenince çok çok daha farklı herşey. Öz annesinin çocuğa söyledikleri yaptıkları göze batmaz ama senin yaptığın herşey bi mercekten geçer...
cok haklisin bende ikinci evliligimi yaptim kisa bi zamn once.esimin iki cocugu var yaslari cok kucuk .gecenlerde babaanne geldi cocuklar bi anda degisti.zaten onu gormusler anne gibi.biz tam alistik derken kadin cikti geldi.butun duzen sil bastanBenim açtığım konuları okuyun bence.. Değil adamla evlenmek koşarak uzaklaşırsınız... Bütün erkekler aynı olmayabilir tabiki bilemem ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı evlenince çok çok daha farklı herşey. Öz annesinin çocuğa söyledikleri yaptıkları göze batmaz ama senin yaptığın herşey bi mercekten geçer...
Siz ne aman evlendiniz kaç yıllık evlisiniz ? 1 yıl önce mi ne okumuştum ben sizin aşk hayatınızın seceresini, şimdiki evliliğimden çok mutluydum yzmıştınız. 1 yılda mı tükendiniz nedir ?!!?? Adamın yaraları bir yana, bence siz çocuklardan daha çok tükenmişsiniz.
cok haklisin bende kendi edip kendi bulanlardanim.
benimdeesimin iki cocugu var.ikiside cok kucuk .daha cok yeni evliyim.
cok haklisin bende ikinci evliligimi yaptim kisa bi zamn once.esimin iki cocugu var yaslari cok kucuk .gecenlerde babaanne geldi cocuklar bi anda degisti.zaten onu gormusler anne gibi.biz tam alistik derken kadin cikti geldi.butun duzen sil bastan
esime dedimki cocuklar cok uzuluyo keske bu kadar uzun kalmasalar dedim.
cocuklar kendilerine gelemiyolar surekli agliyolar naparsan yap.boyle dedim diye sen annemi istemiyosun diye kalkti kolumu sıktı. simdi konusmuyoruz 3 gundur.
ve 1 hafta aradan sontra layinvalideden haber geldi yine geliyomus ben napiyim simdi.
yemin ederim tekrar bosanmis biri olmamasam iki dk durmam giderim
kimsenin umrunda degil coluk cocuk
p
daha cok yeni 5 aylikçok afedersin ama tam bir pislikmiş kocan kolunu sıkmakta neyin nesi güzelce anlatmışsın işte. ne kadarlık evlisin. ilerde şiddet gelmez inşallah. bu bir ön haberci. barışma direnki bir daha yapamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?