Kendini adamaya çalışması yanlış ama ya adam hayatının aşkı çıkarsa yahu? Ben de böyle bir ihtimalden yola çıkıp hayatımım aşkını buldum çünküSorunlu erkek tamircisi misin sen ? Kendine böyle garip bir vazife edinecegine birbirinizi karsiliki mutlu edeceğiniz bir adam bul. Kimsenin yara bandi olmak zorunda değilsin dimi ?
İyi olan adamları kadınlar bırakmaz ne demek? Kadın kötü ise adam o evliliğe devam etmek zorunda mı? İkisi de iyi insanlar olsa dahi bazen evlilikler yürümüyor önemli olan medeni biçimde ayrılmak Aynı şey biz kadınlardan biri için söylense topa tutarız. Hayatta olmaz diye bir şey yok.
Yaniiii, herkes hayatta ikinci bir şansı hak eder. Ha tabii bilemiyoruz adam belalı bir tiptir, aldatmıştır, dövmüştür kadınla ondan ayrılmışlardır o zaman konu sahibi boşuna risk almasın ama, anlaşamayıp medeni bir biçimde ayrılmışlarsa veya problem kadındaysa ve bu yüzden boşandılarsa arkadaşımız neden şans tanımasın ki?
sevgili kılıçbalığı,
ben ihtimali yüksek olan taraftan konuştum, tabi ki iyi çıkacak olanlar da vardır ama bu çok düşük bir ihtimaldir, yolun başında olduğu için de bu riski almaya değmez demek istedim.. aynı şeyin kadınlar için geçerli olmasına gelince ; o da düşük ihtimallerdendir.. çocuklu bir kadının iyi insan olma ihtimali çocuklu bir adamın iyi insan olma ihtimalinden daha yüksektir..
teşekkürler..
evet işte demek istediğim bu, risk almasın.. şans vermesi için bence çok aşık olması gerek ama arkadaşın böyle bir ifadesi yok, sadece 2 kere görüşmüş..
sevgiler..
bu çok çok iyi boşanmış erkekler de nedense bekar kızları tercih ediyor kendisi gibi boşanmış kadınla evlenmek istemiyorlar nedense?
ben olmaz diyorum mesela sen boşanmış olsaydın çocuğun olsaydı o istermiydi seni bir düşün? sorgula bunu.
seni sen olduğun içinmi istiyor yoksa genç olduğun içinmi bunu sorgula.
ayrıca neden boşandığı çok önemli.
başka kaynaklardan öğrenmeye çalış.
İyi ama direkt aşık olup yalnızca gönül gözü ile bakmaktansa mantık ile kaptırmadan yavaş yavaş tanıması daha mantıklı değil mi, hem adamı tanımadan risk almadan nasıl bilecek hangi gruptan olduğunu? Ben derim ki bu konuda peşin hükümlü olmayalım. Zamanında benim beynimin etini de yemişlerdi, hiç evlenmemişsin ne işin var dul çocuklu adamla diye. Çok şükür ki dinlememişim kimseyi. Pırlanta gibi bir adam çıktı benim dul :) Üstelik bir oğlu ve bir kızı var, bu gün hepsi bizdeydi mesela, çok da iyi anlaşıyoruz çocuklarla ama ben galiba iyi örneklerdenim. Bilemedim.Bana sadece konu sahibinin kendini adama isteği garip geldi.
zaten size iyi olan denk geldiği için bu şekilde düşünüyorsunuz, mutluluğunuz daim olsun, ne mutlu size.. ama herkes sizin kadar şanslı olamıyor.. ilk yorumum da verdiğim linke bakın lütfen, buraya yazan çok sayıdaki tecrübeli arkadaşın olumsuz yorumlarına bakın ve daha önemlisi istatistikler var bunlara bakın..
tabi ki insan aşık olmuşsa denesin, risk alsın ama benim yorumum tamamen "sadece 2 kere görüşmüş ve aşktan yanıp tutuşmayan biri" ne yapılmış bir yorumdu..
mutluluğunuzla mutlu oldum, siz de eşiniz de çok şanslısınız..
sevgiler..
hatta daha ileri gideyim boşanma kağıdını görmek iste bence bazen oluyor çünkü resmi olarak boşanmadan boşandım diye dolanan tipler çok.
adam o kadar iyiyse neden kendisi gibi boşanmış bir kadına gitmiyor?
mesela yukarıda müstakbel eşi 'iyi' çıkan konu sahibine soralım sen boşanmış olsaydın o kabul edermiydi?
24 yaşındasın.Bir adamla 2 kez görüştün hemen aşık oldun.Çocuğu çoluğuna rağmen,yaralarını sarmak için kendini adayacak kadar aşık oldun.Burdan sana herkes kendi yaşadıklarından örnek verse ne olacak.Herkes bir değil.Herkesin çocuğu,eski eşi,huyu suyu,boşanma sebebi,çocuğuna ilgisi farklı farklıdır.Adamı tanımadan sen hemen evlenme yoluna girmişsin.Bu yaşta,çocuklu kocayla nasıl yaparım derdinde değil,kendi ayakların üzerinde durma derdinde olmalısın.KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?