BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

Sorunlu erkek tamircisi misin sen ? Kendine böyle garip bir vazife edinecegine birbirinizi karsiliki mutlu edeceğiniz bir adam bul. Kimsenin yara bandi olmak zorunda değilsin dimi ?
Kendini adamaya çalışması yanlış ama ya adam hayatının aşkı çıkarsa yahu? Ben de böyle bir ihtimalden yola çıkıp hayatımım aşkını buldum çünkü

sevgili kılıçbalığı,
ben ihtimali yüksek olan taraftan konuştum, tabi ki iyi çıkacak olanlar da vardır ama bu çok düşük bir ihtimaldir, yolun başında olduğu için de bu riski almaya değmez demek istedim.. aynı şeyin kadınlar için geçerli olmasına gelince ; o da düşük ihtimallerdendir.. çocuklu bir kadının iyi insan olma ihtimali çocuklu bir adamın iyi insan olma ihtimalinden daha yüksektir.

evet işte demek istediğim bu, risk almasın.. şans vermesi için bence çok aşık olması gerek ama arkadaşın böyle bir ifadesi yok, sadece 2 kere görüşmüş..

sevgiler..

Son düzenleme:

İyi ama direkt aşık olup yalnızca gönül gözü ile bakmaktansa mantık ile kaptırmadan yavaş yavaş tanıması daha mantıklı değil mi, hem adamı tanımadan risk almadan nasıl bilecek hangi gruptan olduğunu? Ben derim ki bu konuda peşin hükümlü olmayalım. Zamanında benim beynimin etini de yemişlerdi, hiç evlenmemişsin ne işin var dul çocuklu adamla diye. Çok şükür ki dinlememişim kimseyi. Pırlanta gibi bir adam çıktı benim dul :) Üstelik bir oğlu ve bir kızı var, bu gün hepsi bizdeydi mesela, çok da iyi anlaşıyoruz çocuklarla ama ben galiba iyi örneklerdenim. Bilemedim.Bana sadece konu sahibinin kendini adama isteği garip geldi.

bu çok çok iyi boşanmış erkekler de nedense bekar kızları tercih ediyor kendisi gibi boşanmış kadınla evlenmek istemiyorlar nedense?

ben olmaz diyorum mesela sen boşanmış olsaydın çocuğun olsaydı o istermiydi seni bir düşün? sorgula bunu.
seni sen olduğun içinmi istiyor yoksa genç olduğun içinmi bunu sorgula.

ayrıca neden boşandığı çok önemli.
başka kaynaklardan öğrenmeye çalış.

Vallahi can-i gonulden katiliyorum. Madem bu herifler bize bosanmis kadin damgasi yapistiriyor, biz de onlara bosanmis erkek damgasi yapistiralim. Almayin bekar kizlar, almayin, sen bosanmissin ailem istemez diyin. Biraz da erkekler ceksin.

zaten size iyi olan denk geldiği için bu şekilde düşünüyorsunuz, mutluluğunuz daim olsun, ne mutlu size.. ama herkes sizin kadar şanslı olamıyor.. ilk yorumum da verdiğim linke bakın lütfen, buraya yazan çok sayıdaki tecrübeli arkadaşın olumsuz yorumlarına bakın ve daha önemlisi istatistikler var bunlara bakın..
tabi ki insan aşık olmuşsa denesin, risk alsın ama benim yorumum tamamen "sadece 2 kere görüşmüş ve aşktan yanıp tutuşMAyan biri "ne yapılmış bir yorumdu..

mutluluğunuzla mutlu oldum, siz de eşiniz de çok şanslısınız..

sevgiler..

Son düzenleme:

Kabul ediyorum bu konuda optimist olabilirim. Henüz eşim değil ama bu yaz olacak gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim :) Konuyu okumuştum, burada üvey olan sanki baba gibi, sorumsuz adam.

hatta daha ileri gideyim boşanma kağıdını görmek iste bence bazen oluyor çünkü resmi olarak boşanmadan boşandım diye dolanan tipler çok.

adam o kadar iyiyse neden kendisi gibi boşanmış bir kadına gitmiyor?
mesela yukarıda müstakbel eşi 'iyi' çıkan konu sahibine soralım sen boşanmış olsaydın o kabul edermiydi?

Ha bak bu konuda seninle hemfikiriz. Ben direkt nufus müdürlüğünden sorgulatmıştım, dünyanın binbir türlü hali var.

Sorun bana sanırım. Evet kabul ederdi, o medeniyete sahip olgun bir adam.Çocukları da bu konuda son derece sağduyulular, zaten arkadaş gibi olduk çocuklarla.Öyle olmasaydı ne ben onu kabul ederdim ne o beni. Ayrıca unutmayın, kadınlarda yaş ilerledikçe hiç evlenmemiş bekar erkek ile karşılaşma şansı azalır.

Son düzenleme:
Yol yakınkrn dön şuan duygusal davranıyorsunuz akıl havalarda .ilerde çok problem yaşarsın .bekar bul Canım nedir bu evli -dul merakı gençler .eski eşi ile görüşecek ,çocuğu gidip gelecek arada problem yaşatacak kız çocukları üvey anne gibi sevmez büyüdükçe düşman olur çocuklar anne ve babasını bir olmasını istediklerden herşey yaparlr en az bu sorunları kaldırabilirim diyorsan bravo evln

eski eş sorunları olabilir, çocukla alakalı sorunlar olabilir burda bol bol açılıyor bu konular, bu kadar sorumluluk altına girmeye ne gerek var ki, ama tabii kendinle alakalı hiç detay vermemişsin ya da ben kaçırdım, senin durumuna göre de değişir

En yakin arkadasim cocuklu bosanmia bir adamla evlenmisti. Piril piril hayat dolu arkadasim onca uyarilarimiza ragmen evlendi ve nikah masasinda basladi sorunlari.. Nikah masasinda adami esi aradi kizi üzüntüden intihar etmis sözde ve bizler oylece kaldik adam kostu gitti hastaneye kizini gormeye ve arkadasimin o gözyaşlarıyla oylece kalisi.. Ve olur olmaz zamanlarda gece yarilari kizin ateslendi cok kotu diye adami cagirmaklar vs vs... Bir gece yarisi da acil adami cagirmislar kizin adet sancısı var diye:-( adamin esinin ve esin kizkardesinin yaptiklarini hic yazmayacagim sayfalar yetmez..
Bela ariyorsan devam et kisa ve net.

Boşanmış ve çocuğu olan erkekleri öcü gibi görüp kaçmamak lazım o durumda siz de olabilirdiniz ayrılmış çocuğunuz olabilirdi ve yeni bir evlilik isteyebilirdiniz ön yargılarda hoşunuza gitmezdi amaa tabii ki daha temkinli olmak çok iyi tanımak lazım. O evlilik neden yürümedi neden ayrıldılar bunlar çok önemli bekar birini 1 araştırıyorsan bunu 5 araştırman lazım belki mutluluğu sende bulur acele etmeyin tanımaya çalışın. Bir de kendinizi de yoklayın yürütebilir misiniz o kişiyi bir çocukla paylaşacaksınız belki yeri gelecek çocuk için eski eşiyle görüşecek.

24 yaşındasın.Bir adamla 2 kez görüştün hemen aşık oldun.Çocuğu çoluğuna rağmen,yaralarını sarmak için kendini adayacak kadar aşık oldun.Burdan sana herkes kendi yaşadıklarından örnek verse ne olacak.Herkes bir değil.Herkesin çocuğu,eski eşi,huyu suyu,boşanma sebebi,çocuğuna ilgisi farklı farklıdır.Adamı tanımadan sen hemen evlenme yoluna girmişsin.Bu yaşta,çocuklu kocayla nasıl yaparım derdinde değil,kendi ayakların üzerinde durma derdinde olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…