- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevince fedakarlik gibi gelmiyorBaşına bela mı arıyorsun
Dul bir adam bir de çocuk sende pembe hayaller...
Bence gereksiz fedakarlıklara girme yol yakınken dön derim
evlilik öyle toz pembe değil ne aşklar bitiyor bence Atılma saçma sapan bir macerayaSevince fedakarlik gibi gelmiyor
Bu konu da yardımcı olamayacağım zaten yardımcı olmakta işime gelmiyorSizden istedigim su ki vazgeceyimmi gecmeyimmi diye sormuyorum vazgecemiyorum pisman da olsam yasayarak gormek istiyorum. kafasi karisik belki korkak belki saskin bu adama karsi nasil davranmaliyim. Bilemedim. Ben bu saatten sonra ona karsi nasil olmaliyim? Ornegin ben degil o goruselimmi desin isrerine gelip 1 gun geciriyor her ay bizimle ptedi gelir mesela nasil davranauim. Inanilmaz yemege basladim yilbandan beri moralim bozuk.
Bu konu da yardımcı olamayacağım zaten yardımcı olmakta işime gelmiyor
Romantizmini kaybetmiş gerçekçi bir kadın olarak bakarken hayata sadece şunu diyebilirim:
Nasıl davranırsan davran bence soğutmaya çalış kendini![]()
Nasil sogutacagim kendimi 15gun uzak durdum ise gelnce yine dayanamadimaradim. Carsamba gelicekmis tumgun isyernde olucak. Hic olumlu konusan yok. Ikinci es olmak yada dul adamla sevgili olmak 100de 100 kotu bisi. Peki sogumanin uzak duanin caresi ne. Yine yazdim azonce ozledim diye. O surunsun pesimden gelsin ben ona fazlayim hisettsin. Ben onun dezavantajlarini hic yuzune vurmadim aksine seven pesnden giden bem olunca sanki dul cocuklu yadi buyul ben gibi alttan aliyorum.Bu konu da yardımcı olamayacağım zaten yardımcı olmakta işime gelmiyor
Romantizmini kaybetmiş gerçekçi bir kadın olarak bakarken hayata sadece şunu diyebilirim:
Nasıl davranırsan davran bence soğutmaya çalış kendini![]()