BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

Evine gidip de yatmadimki tanimadan konusuyorsunuz. onun yasadigi yeri gormek yattigi yatag oturdugu kanepeyi yemek cay yapisini teriklerini merak ediyorum. Sogukta mi yasar ismi bakimsiz mi? Benim olmayacagimi biliyor bisi yasayamayacagini aramizda tartisiyoruz es dost bu konuyu ya bi cay icip sohbet edip yasantisini goremezmiyimillaki yatmamizmi gerek evine gidince. Ben oyle biri degilim.

Başına bela mı arıyorsun
Dul bir adam bir de çocuk sende pembe hayaller...
Bence gereksiz fedakarlıklara girme yol yakınken dön derim

Şimdi gözünüz kapanmış gidiyorsunuz ama cidden boşanmış erkekle belki mutlu olursunuz ama çocuklu bir adamla çok zor mutlu olursunuz.
Benim en yakınımın öküz bir kocası vardı düşman başına dışardan gör, entelektüel, eğitimli, zengin, kibar bir salon erkeği ama evde tam bir hödük. Onbeş yıldan sonra kadın boşadı artık dayanamadı. Şimdi o adam evlendi yine kızı ve oğluna babanızın eşine iyi davranın belki size kardeş getirirler diye iyi niyetle yaklaşıyor. Ki çoğu eski hanım bunu dahi yapmaz. Ona rağmen çocuklar kadından nefret ediyorlar, babalarıyla araya soğukluk girdi. Yeni evli kadıncağız mutsuz, eski karısı mutsuz çocuklar mutsuz.
Çok çok zor yani..
Bende boşanmış bir aile çocuğuyum babamın ömrü yetmedi yeni bir evlilik yapmadı ama yapsaydı da cidden sevgi dolu olsa da ısınmazdım ve geçinemezdim. Sizin sevgi dolu olmanıza da bakmıyor içgüdüsel olarak babamızı yeni kadınlarla paylaşamıyoruz.
Siz sevseniz de o çocuklar sizi zor sever sahiplenir, sevse dahi senelerce uğraşacaksınız.
Siz ilk kez gelinlik giyip, yeni ev yerleştirme heyecanı yaşayacaksınız bu ikiniz içinde ilk olsa daha güzel.

Pes edecegim zaten. Yoruldum. Alsin kizinin olsun surunsun camasir bulasik yapayalniz grcsin omru yazlari kisin soguklari yasi 40 olmus mutsuz yapayalniz.ben ona neler ne mutluluklar vaadettim. Beklesin karisini. Hem kel hem hodul mu denir. Bi tek isyerine gelirse sesini telde duyarsam kotu oluyorum. atlatacagim elbet.

Cocugun yaptigi da bencillik kizi annesin de kaliyor adamcagiz bir sarma bir dolmaya hasret kalmis benim yemek bogazimdan gecmedi o yiyemiyor diye.üsüyorum dedi klimayla bem dogalgazla isiniyorum diye. Ayagi suet ayakkabidan su aldi ona bile canim yandi. Karisi sevse cocugu babasini dusunse acir haline grip oldu. Hepsi Allahin sinavi kimse kimsenin kiymetini bilmiyor. Simdi evde kös kös oturup tv izliyordur. Pes ediyorum zaten. Icimde yasarim askimi. Hayattan hicbir beklentim yoktu yillardir ilkkez hayata dondurecek bisi istedim kalbim ben istemeden carpti. Kendime bakmaya baslamistim yuzum guluyor guzellesiyordum. Madem istemeyecekdi. Neden cok mutluydu yanimda heyecanli sabaha kadar yazismlaar isyerine 2 dk olsa gormeye bahanelerle gelmeler ne oldu da dusuus sonrw

Dezavantaji yok. 1 sey beni yaralar beni eski karisina bisi hissettigini anlarsam nafaka vermis haftasonunu kiziyla gecirmis raziyim. Kalan omrumu onunla geciek istiyorum. Varsin haftasonunu kiziyla gecirsin haftaici aksmlarina raziyim. Raziydim yani.

Dezavantajlarina raziyim biz evli olduktan sonra cocugumuz olduktan sonra hayati sen olucaksin zaten. Kizi buyuyunce zaten anlayip idrak edicek 20 25 yasinda da oturup aglamayacak ya.

Bende esimin ikinci esiyim. Ilkinden cocuğu yok. Sevmeden ailesinin zoruyla evlenmiş olmasina ragmen ilk Başlarda hep karsilastiriliyordum. O öyleydi sen böylesin diye. Kötü anlamda degil beni övüyordu sözde. Ama inan bana bu bile katlanilacak birsey degil. Bir de bu karşılaştırmayı kızının yaptığını düşünsene. Ağzınla kus bile tutsan boş.

Sizden istedigim su ki vazgeceyimmi gecmeyimmi diye sormuyorum vazgecemiyorum pisman da olsam yasayarak gormek istiyorum. kafasi karisik belki korkak belki saskin bu adama karsi nasil davranmaliyim. Bilemedim. Ben bu saatten sonra ona karsi nasil olmaliyim? Ornegin ben degil o goruselimmi desin isrerine gelip 1 gun geciriyor her ay bizimle ptedi gelir mesela nasil davranauim. Inanilmaz yemege basladim yilbandan beri moralim bozuk.

Sevince fedakarlik gibi gelmiyor
evlilik öyle toz pembe değil ne aşklar bitiyor bence Atılma saçma sapan bir maceraya
Iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor keşke öyle olsa
Annen baban çok üzülecek bence ananı babanı falan üzme başkasını seversin

Sizden istedigim su ki vazgeceyimmi gecmeyimmi diye sormuyorum vazgecemiyorum pisman da olsam yasayarak gormek istiyorum. kafasi karisik belki korkak belki saskin bu adama karsi nasil davranmaliyim. Bilemedim. Ben bu saatten sonra ona karsi nasil olmaliyim? Ornegin ben degil o goruselimmi desin isrerine gelip 1 gun geciriyor her ay bizimle ptedi gelir mesela nasil davranauim. Inanilmaz yemege basladim yilbandan beri moralim bozuk.
Bu konu da yardımcı olamayacağım zaten yardımcı olmakta işime gelmiyor
Romantizmini kaybetmiş gerçekçi bir kadın olarak bakarken hayata sadece şunu diyebilirim:
Nasıl davranırsan davran bence soğutmaya çalış kendini :KK14:

Spordan geldim yazmis simdi. Yapmayin bu kadar karamsar olmayin nolurki. Kokusunu duymak icin neler vermezdim. Simdi birazdan yazicam dua edin. Onsuz bi hayat istemiyorum cok tatli cokkk kalbim o benimmmm uzmem ailemi de yazdiii aşkimmmm

Sakın bulaşma derim. Kaç tane böyle arkadaşım evlendi ise evlendikleri gün eşleri:"Çocuklarımla iyi olursan ben de seninle iyi olurum."
Öncesi mi ? " Ferhat halt etmiş yanımda aşkım?Çocuk mu o da kim? Annesi bakacak."

Bu konu da yardımcı olamayacağım zaten yardımcı olmakta işime gelmiyor
Romantizmini kaybetmiş gerçekçi bir kadın olarak bakarken hayata sadece şunu diyebilirim:
Nasıl davranırsan davran bence soğutmaya çalış kendini :KK14:
Nasil sogutacagim kendimi 15gun uzak durdum ise gelnce yine dayanamadimaradim. Carsamba gelicekmis tumgun isyernde olucak. Hic olumlu konusan yok. Ikinci es olmak yada dul adamla sevgili olmak 100de 100 kotu bisi. Peki sogumanin uzak duanin caresi ne. Yine yazdim azonce ozledim diye. O surunsun pesimden gelsin ben ona fazlayim hisettsin. Ben onun dezavantajlarini hic yuzune vurmadim aksine seven pesnden giden bem olunca sanki dul cocuklu yadi buyul ben gibi alttan aliyorum.

bence çocuğunu önemsemeyen bu ilşkide onu 2.plana atan adamki düşün kendi canından bir parça seni kimbilir zamanı gelince nerelere atar eğer vazgeçemiyor ve herşeye rağmen onunla olmak istiyorsan egondan feragat edeceksin kibir gurur yapmayacaksın ona karşı bence olduğun gibi ol ona özel davranış biçimi pek sergileme çünkü evlendikten sonra bu yapmacık tarzı kurduğun davranış çadırı altında sen kalırsın ve ilk evliliğini bitiren bir adam için 2.evlilikten vazgeçmek daha kolay gelebilir

Siz koşa koşa probleme mutsuzluğa gidiyorsunuz.
Bu kalp çarpışları geçecek birgün, işte ondan sonra gerçekler bir bir yüzünüze çarptığında istiyorum da istiyorum tavrınızdan pişmanlıklara geçiş yapacaksınız.

Back
X