BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

Eşinden ayrılma sebebi nedir?
Çocuk kim ile yaşıyor ?
sizin yaşınız ve aşık olduğunuz adamın yaşı kaç ?

Adam yıpranmış diyorsunuz bu sorumluluğu alabilecekmisiniz,birde çocuğu var çocuğun sizi istememe durumlarıda olabilir babası ile kalıyorsa hafta da 1 annesi ile görüşecekler .Siz bunu bence bir müddet gözlemleyin hemen karar vermeyin umarım doğru insanla yola çıkmışsınızdır,HAKKINIZDA HAYIRLISI olsun...

Boşanmış erkek pişmiş erkektir. Sevgiliyken taptırır, ilgisi,sevgisi, anlayışı daha nicesi ...
Ama iş evliliğe gelince oy oyyy ilgişenmesi gereken çocuğu çıkar önce karşına h.sonu çocuğa ait.
Bunlar neyse de çok yakın arkadaşım böyle bi ilişki yaşadı adamla arasında 16-17 yaş vardı kör kütük aşıktı.
Kız 21-22 isi adamın 12 yaşında kızı vardı adamı bıraktı yaşıtıyla evlendi 3srne oldu.

Hala der aklım onda kaldı ama boşanmak için evlenemezdim.

biz severek evlendiğimiz halde evlendikten sonra çok sorun yaşadık kayınvalide yüzünden. Çeşit çeşit insan var. Benim bir kayınvalide yüzünden bu evliliğe tahammül edemediğim zamanlarım oldu hala da oluyor. İnsan çok fazla yoruluyor ve yıpranıyor. Sizin sorun yaşamanız için daha fazla etken var gibi görünüyor. Onun ailesi, çocuk, eski eş, çevreniz ve sizin aileniz ... Profilinize baktım yaşınız da çok genç görünüyor. Gençliğinize yazık etmeyin bence. Gerçekten hiç kimse için değmez.

Tatlm bence omuzlarına koca bi yük bindiriyosun. Adamla ilişkin güzl olabilir ama kızı? Kiz cocugu hem nazli hem kurnazdir annesiyle gorüstukce seni huzursuz etmenin planini yparlar. En ufak bi sey batar o kıza gel otur dersin o geç otur anlar anlatabildm mi

Vallahi can-i gonulden katiliyorum. Madem bu herifler bize bosanmis kadin damgasi yapistiriyor, biz de onlara bosanmis erkek damgasi yapistiralim. Almayin bekar kizlar, almayin, sen bosanmissin ailem istemez diyin. Biraz da erkekler ceksin.
Bence haklısınız kızlar erkekler boşansa bile tekrar bekar bir bayanla evlenebiliyo..benim anlamadığım evlenecekleri bayanın ailesi ve cevre tarafındanda hiç yadırganmamaları sonuçta onlar netice itibariyle boşanmış adamlar niye sıfır kilometre araba muamelesi görüyolar...(konu sahibi konunla alakalı değil yazdıklarım canım...)

mantıksız gereksiz başlangıcı -1 sonunun derinliği dahi gözükmeyecek ilişki türevi..

Önce ayrılma sebebini öğrenin belki şiddet uyguluyordu eşine ya da başka şeyler?

Benim açtığım konuları okuyun bence.. Değil adamla evlenmek koşarak uzaklaşırsınız... Bütün erkekler aynı olmayabilir tabiki bilemem ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı evlenince çok çok daha farklı herşey. Öz annesinin çocuğa söyledikleri yaptıkları göze batmaz ama senin yaptığın herşey bi mercekten geçer...

Eşimin 2. eşiyim ilk evliliğinden bir kızı var ne yaparsanız yapın öz gibi olamazsınız en ufak hareketiniz göze batar. Değer verir ama ilk evliliğinde yaşadığı tecrübelerden dolayı çok bunalır sıkılırsınız. İyi niyetle bile bir şey deseniz yanlış anlaşılır üzülürsünüz gereksiz kırılırsınız. Benim de ilk evliliğim çok yorucu oluyor bazen kaçmak geliyor içimden.

sadece adamla evlenmiş olmuyorsun ki malesef çocuğu da kabul ettin onla da hiçbir problemin olmadığını varsayalım bide eski eşle evleneceksin haa ben bütün bunlara razıyım diyorsan Allah mesut eder inşallah..

Kendini adamaya çalışması yanlış ama ya adam hayatının aşkı çıkarsa yahu? Ben de böyle bir ihtimalden yola çıkıp hayatımım aşkını buldum çünkü

nazar değmesinde maalesef herkes sizin kadar şanslı olmaayabiliyor. siz hayatınızın aşkını bulduğunuz için biraz olumlu yorum yapıyorsunuz bence

"hiçbir kadın ortada bişi yokken bile isteye yuvasını yıkmaz" bu yargıdan yola çıkarak konu sahibinin evlenmemesini tavsiye ederim

bütün boşanan erkekler kötüdür demek doğru değil bana göre belki sorun kadında onu bilemeyiz ama konu sahibi karşılaşabileceği bütün zorlukların farkında olarak bir yola çıkmalı özellikle de cazgır bir eski eş ihtimali asla gözardı edilemez

elalemin söküğünü dikmeye sen uğraşma ilk önce o seni mutlu etmek için uğraşsın souçta dul ve çocuklu olan o canım:)
özgüvenli ol ona kendimi nasıl beğendiricem pskolojısınden çık o sana kendini beğendirmeye çalışsın:) öyle kur kafanda panik yapma sen ilk başta hep bu soru işaretlerin olsun onu tanımya çalış daha ilk 2 buuşma ama çok hevesli olma burda yazdığın gibi her dakka ulaşılır olma en önemlisi her çağırdığında evet müsaitim deme bakarız de bugün değil 2 gün sonra de böyle şeyler yap ilk başta

Ben çocuklu bir adamla evlendim
Kimseyi mutlu etmeye çalışma
Yıpranmış bir adamdan, sıfır kilometre bir evlilik çıkmıyor
Uzak dur, çocuksuzunu bul....

Ben çocuklu bir adamla evlendim
Kimseyi mutlu etmeye çalışma
Yıpranmış bir adamdan, sıfır kilometre bir evlilik çıkmıyor
Uzak dur, çocuksuzunu bul....

ATTRAENTE , siz evlendiğiniz zaman zaten siz de olgun ve 30 yaşstü, aklı başında bir kadındınız.

Konu sahibesi 24 yaşında, ayni oluru yok, dediğniz gibi.

ATTRAENTE , siz evlendiğiniz zaman zaten siz de olgun ve 30 yaşstü, aklı başında bir kadındınız.

Konu sahibesi 24 yaşında, ayni oluru yok, dediğniz gibi.

37 yaşında ve bir hamam böceğine bile kıyamayan ben, artık sinirlerime hakim olamıyorum
Ne sevgi, ne merhamet, ne aşkı, ne çocukları, ne evlilik hiç bir şey gözümde değil
Çok zor yaralı bir adamla ve onun yaralı çocuklarıyla uğraşmak, çaresiz kalıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…