BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

37 yaşında ve bir hamam böceğine bile kıyamayan ben, artık sinirlerime hakim olamıyorum
Ne sevgi, ne merhamet, ne aşkı, ne çocukları, ne evlilik hiç bir şey gözümde değil
Çok zor yaralı bir adamla ve onun yaralı çocuklarıyla uğraşmak, çaresiz kalıyor insan

Siz ne aman evlendiniz kaç yıllık evlisiniz ? 1 yıl önce mi ne okumuştum ben sizin aşk hayatınızın seceresini, şimdiki evliliğimden çok mutluydum yzmıştınız. 1 yılda mı tükendiniz nedir ?!!?? Adamın yaraları bir yana, bence siz çocuklardan daha çok tükenmişsiniz.

Benim açtığım konuları okuyun bence.. Değil adamla evlenmek koşarak uzaklaşırsınız... Bütün erkekler aynı olmayabilir tabiki bilemem ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı evlenince çok çok daha farklı herşey. Öz annesinin çocuğa söyledikleri yaptıkları göze batmaz ama senin yaptığın herşey bi mercekten geçer...
cok haklisin bende kendi edip kendi bulanlardanim.
benimdeesimin iki cocugu var.ikiside cok kucuk .daha cok yeni evliyim.
Benim açtığım konuları okuyun bence.. Değil adamla evlenmek koşarak uzaklaşırsınız... Bütün erkekler aynı olmayabilir tabiki bilemem ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı evlenince çok çok daha farklı herşey. Öz annesinin çocuğa söyledikleri yaptıkları göze batmaz ama senin yaptığın herşey bi mercekten geçer...
cok haklisin bende ikinci evliligimi yaptim kisa bi zamn once.esimin iki cocugu var yaslari cok kucuk .gecenlerde babaanne geldi cocuklar bi anda degisti.zaten onu gormusler anne gibi.biz tam alistik derken kadin cikti geldi.butun duzen sil bastan
esime dedimki cocuklar cok uzuluyo keske bu kadar uzun kalmasalar dedim.
cocuklar kendilerine gelemiyolar surekli agliyolar naparsan yap.boyle dedim diye sen annemi istemiyosun diye kalkti kolumu sıktı. simdi konusmuyoruz 3 gundur.
ve 1 hafta aradan sontra layinvalideden haber geldi yine geliyomus ben napiyim simdi.

yemin ederim tekrar bosanmis biri olmamasam iki dk durmam giderim

kimsenin umrunda degil coluk cocuk
p

Güzel arkadaşım, bu forumda biraz gezinsen inan ki çok pişman olursun... Bekar erkeklerin suyu mu çıktı yahu, 19-20 yaşındaki kızlar şu boşanmış çocuklu adamlarda ne buluyorsunuz anlamıyorum???? Benim bu konudaki düşüncem davul dengi dengine çalar, umarım denginiz birini bulursunuz.

Sakın evlenme, dengini bul. Çocuğu olmayan boşanmış bir adam olursa bile kırk kez düşünmek lazım, hangi kadın kolay kolay mutlu yuvasını bozar ki, neler oluyor da boşanmıyor kadınlar, demek ki adamda var bir problem.Bir de çocuğu varmış bu vesile ile eski eş hep hayatınızda olacaktır kuma gibi muamele göreceksin durmadan seni eski eşini huzursuz edecek, kendi yaşamadığı mutluluğu da size yaşatmaz. Velev ki kadının umrunda olmasın o zaman da eşinden emin olacak mısın bakalım.
Bu arada ne iş yapıyor bu adam, maddi durumu nasıl merak ettim.

Siz ne aman evlendiniz kaç yıllık evlisiniz ? 1 yıl önce mi ne okumuştum ben sizin aşk hayatınızın seceresini, şimdiki evliliğimden çok mutluydum yzmıştınız. 1 yılda mı tükendiniz nedir ?!!?? Adamın yaraları bir yana, bence siz çocuklardan daha çok tükenmişsiniz.

1 yıl
Kendisi, çocukları, eski karısı içim tükendi neyi düşüneceğimi şaşırdım
Konu sahibesine ayıp etmeyelim şimdi, konusunu sabote ediyoruz:)

cok haklisin bende kendi edip kendi bulanlardanim.
benimdeesimin iki cocugu var.ikiside cok kucuk .daha cok yeni evliyim.

cok haklisin bende ikinci evliligimi yaptim kisa bi zamn once.esimin iki cocugu var yaslari cok kucuk .gecenlerde babaanne geldi cocuklar bi anda degisti.zaten onu gormusler anne gibi.biz tam alistik derken kadin cikti geldi.butun duzen sil bastan
esime dedimki cocuklar cok uzuluyo keske bu kadar uzun kalmasalar dedim.
cocuklar kendilerine gelemiyolar surekli agliyolar naparsan yap.boyle dedim diye sen annemi istemiyosun diye kalkti kolumu sıktı. simdi konusmuyoruz 3 gundur.
ve 1 hafta aradan sontra layinvalideden haber geldi yine geliyomus ben napiyim simdi.

yemin ederim tekrar bosanmis biri olmamasam iki dk durmam giderim

kimsenin umrunda degil coluk cocuk
p

çok afedersin ama tam bir pislikmiş kocan kolunu sıkmakta neyin nesi güzelce anlatmışsın işte. ne kadarlık evlisin. ilerde şiddet gelmez inşallah. bu bir ön haberci. barışma direnki bir daha yapamasın

çok afedersin ama tam bir pislikmiş kocan kolunu sıkmakta neyin nesi güzelce anlatmışsın işte. ne kadarlık evlisin. ilerde şiddet gelmez inşallah. bu bir ön haberci. barışma direnki bir daha yapamasın
daha cok yeni 5 aylik
baslarda cocuklar cok zorlandilar tam alistik derken gelip 1 ay kalmak bizi yine ilk gune gotirdu
suan kucugu 4 yasinda gece gunduz cisim derken simdi solemiyo bez baglandin zaman bezine yapiyo baglamazsan aksama kadar babasini bekliyo!!! ve bu kadigiderken hastane gidiyom gelecem dedigi icin surekli soruyolar ve bekliyolar
buyuk desen 1 hafyadir tirnaklariyla elini kolunu kanatip buram yara olmus diyor
napcami sasirdimbutun duzenimiz bozuldu

zorluklarla dolu bir evlilik olur bence..tabi sevgi varsa anlayış varsa katlanılır..ama zorluklar sıfıra inmez önce bunu kabullenmelisiniz

7 koskoca sayfa yorum yapılmış
Konu sahibi birine bile cevap vermemiş
Gerçekten bunu dert edinseniz, ne cevap verildi acaba benimle aynı konumda olan insanlar neler yaşamış bi dönüp bakardınız

Merhaba oncelikle ellerinize emeginize saglik. Hepinizin duygu ve dusuncelerini okudum. Sanirim cok yuzeysel yazmis detay vermemisim. Ben 33 yasindayim cocuksu ve hareketliyim. O da 38 yasinda daha sakin mudur ve olgun biri tv basinda cekirdek cay evde lan biri. Isyerinde tanistik musterimizden geliyor. Gordugum an elm ayagima dolandi. Bu ana kadar biri olsun diye arayistaydim. ama ondaelim ayagma dolaniyor isyerinde kizariyor yanaklarim utaniyordum ogelince tm isleri yanlis yapiyorum ayagmi koltuga vurup oraya buraya carpiyor yemege bile oturamiyordum. Açildim ona bi sekilde bulustuk içtik elele yagmurda yuruduk yanagindan optum 1kez onu. O da alnimdan 2 kez. Sabah 4 5 e kadar mesajlaiyorduk. Ona cani istedi diye sarma sardim yilbasindan birgun once. Yilbasini beraber onun evinde gecirecketik ilkkez evine gidecektim. Bana teleefon acip abilerim sehir disimdan gelecek dedi ve iptal etti yilbasini ofkelendim kustum engelledim aramadi sonra yazistik. Kizi aramis aglamis baba diye o gece kizini gitmis almis ve koynunda uyumus bana bunu soylese kizmazdim ama kizi demedi. Yilbasinda ailem yad kimseule gecirmedim yatagimda sabaha kadar hickira hickira agladim. Onu cok seviyorum. Inanilmaz aşik oldum gozum karardi. Ama o yilbasinda kizdigim gun ayri kaldigim gunler sogudu sanirim daha cok yeniydi. Dayanamadim sinirim gecince yazistik. Bana dusundugunu kizi oldugunu ileride cok aci cekecegimizi kizi biriyle evlenirse pnu afetmeyecegini soylemis. Anananesi babana boyle soyle demis kizi hep aglamali sorunluymus haftasonu kiziyla. 1 yil evli kalmis aliskanligi cok fazla 2 sene ayni evde odalar ayro yasamislar kadinla kadini dovcek biri degil. Anattigina gore aldatma dayak maddi zorluk yok akraba yengeler laflar kuslukler var kadinin gorustugu baska biri ihtimal. O ailesine yakin bi ev tutmus hayati ot gibi kizina adamis. 1 sene olmus bosanali. Yenidegisik birine hemen aliscak biri degil bana net sekilde yol vermiyor. Yanlis zamandadogru insansin. Guzelsin sana hayir diyecek erkek yok brnim kizim var senin ailen istemez dedi.

Gorustukce daha yakinlasiyoruz yakinlasmak istemiyorum dedi. Ama evime de davet etti. Disarida elele sevgili gezemem seninle dedi ama iki gun kendi istegiyle ellerimde gezdik yagmurda saraplar yemekler. Pisman deilim benim bi kizim var gorunemem srninle dedi anlayamazsin dedi.

Kalvim sana bos degil dedi cocuklu adamla kendini mahvetcekmisin seni seviyorum kiyamadigim icin diyorum dedi. Ama karisini seevdigi icin mi yoksa gercekten brni uzmemek icin mi bilemuyorum 15 gun aramadim engelle dedim beni sadece isyerime geldi 20 dk ve telefonda is icin maillesme oldu. Dun dayanamadim. Aradim

hayat tarzınıza karışmak istemiyorum ama şunu söylemek zorundayım . ben mi tuhafım millet mi garipleşti ?siz neden adamın evine gidiyorsunuz ?herşeyin bir usulu var . sizi istiyorsa gelsin istesin ailenizden . çok mu zormuş?kızı istemiyormuş . bence bahane yaratmış . sizin hareketleriniz çok rahat .muhafazakar bir bey belli . sizi uygun görmemiş evliliğie ki bende erkek olsam görmem . evime gelen bir kadına . ne sıfatla ?

Spora gidiyorum 7 kilo fazlam var kot aldim nasil yikayim isle ilgili danismalar vs normal konustu bizden bahsetmek yok. Simdi spordayim telim yanimda olmayacak haberin olsumn diyo. Gorusme talebi yok. Sarma sardiktan sonra ayari bozuldu. Yada yilbasinda esinden umitlendi yada kizi ile fecirdi biiyorum dengesi bozuldu. Beni uzak tutuyor kendinden sanki gorussek kaptiracak krndini 3 4 kere bulustuk buyulenmis gibiydi ama sanki aliskin degil alismis evde oturmalara benimle gezmek mutlu olmayi unutmus adamya. A soyleyim kisa zamanda yoruldum cok uzuldum. Ama yilbasina kadat cok mutluydum. Simdi bem tv karsisinda aburcubur yiyorum beyefendi ayarimi bozdu spor salonunda. Kaybetmek istemiyorum. Nasl davrwnacagim bilemiyorum. Kizi sorun degil onun cani benim de canim. Srvgi dolu bi insanim etimden canimdan gibi sahiplenirim kiskanmam. Ama eski esi onu ama parcalari onun yuzumden beni uzerse olur da. Ailemi bile karsima almaya hazirim. Bundam sonra nasil davramicagim bilemiyorum. Kalan omrum ne kadarsa 10 mu 30 mi onunla yasamak yaslanmak tek arzum. Ileriki gunlerde bisekilde onu gormek isteyecegim.

Back
X