- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Taki maki kalmadi malesef hepsi bozuldu. Evdeki esyalarida satar parayi paylasiriztakılar durduğu yerde dursa idi senindi ama onunla ortak evinize eşya alınmış eşya ortak oluyo, mesela bana babamdan miras kaldı bu benim şahsi malım param neyse, ama o para ile bişey aldıysam getirisine ortak oluyo eş böyle biliyorum
Malesef canim yapamiyorum burda o da gitmemekte inat ediyor. Birde aileme karsida tavir almaya basladien son toparlamıştınız arkadaşım.
yine mi sorun var?
Taki maki kalmadi malesef hepsi bozuldu. Evdeki esyalarida satar parayi paylasiriz
Boşandiktan sonra evdeki eşyalari naptiniz. Mobilyalar beyaz eşya vs. Satıp parasini mi paylaştiniz? Yoksa ihtiyaç sahibi birine mi verdiniz?
Edit; biz evlenirken esimle birlikte aldik hersey dugunde takilanlarla odendi. Firinli ocak disinda herseyi ikimiz aldik birtek o hediye teyzemden. Yani ikimizinde ailesi birsey almadi buyuk esyalardan.
Allah bagislasin evladinizi. Cocugunuz oldugu icin en dogrusunu yapmissiniz esyalari alarakbütün eşyalar bende kaldı
sadece kıyafetlerini aldı
hoş ben bütün eşyaları sıfırdan yeni almaya başladım
eski eşimden bana sadece oğlum kaldıııı
gerisi sil baştannnn
Allah bagislasin evladinizi. Cocugunuz oldugu icin en dogrusunu yapmissiniz esyalari alarak
ahh canım ya..Malesef canim yapamiyorum burda o da gitmemekte inat ediyor. Birde aileme karsida tavir almaya basladi
Hayirlisi olsun. Insallah evledinizla mutlu bir hayatiniz olurteşekkürler o terk etti evi
gerçi biz ayrıları 1 yılı geçti bugun resmi olarak boşandık
evlenirken onca zahmet onca telaş sadece 15 dk bitti
Hayirlisi olsun. Insallah evledinizla mutlu bir hayatiniz olur
Bilmiyorum canim inat edisinin sebebini ama tahminimce ailesi engel oluyor olabilir gitmesineahh canım ya..
ben çok üzülüyorum size.
seviyorsunuz da birbirinizi ne gerek var inatlaşmaya.
muhtemelen canım.Bilmiyorum canim inat edisinin sebebini ama tahminimce ailesi engel oluyor olabilir gitmesine
İdare etmek ve karşılığında aldığın şey önemli. Terazi-denge meselesi
Benim için evlilik şu anda bana ekstra yük-maddi ve manevi. Şu an 3 kişinin çamaşırını yıkarken evlenirsem 4 olacak. Hafta sonları istediğim gibi plan yaparken evlenirsem bu planları ona göre de yapmak zorunda kalacağım. Bayramda yıllık iznimde istediğime ben karar verirken evlenince böyle olmayacak. İstediğim zaman istediğim çeşit yemek yaparken evlenince farklı olacak. Şu anda maaşımı istediğim gibi harcarken, kimseye hesap vermezken evlenince böyle devam etmeyecek.
İşte o yüzden evlilik bana huzur ve mutluluk getirmeli. Şu an mevcut huzurumu kaçırmamalı. İşte o yüzden de benim bir daha evlenmem çok zor.
Ama zaman zaman sevmek ve sevilmek isteğim depreşiyorTekrar evlensem mi diye düşüncelere dalıyorum.
Ben artik o kadar yoruldum ki bilmiyorum ne olacakmuhtemelen canım.
terapiste falan gitmeyi deneseniz?
hani bi orta yol bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
yani evlilik kolay bişey değil.
hepimiz defalarca direkten dönüyoruz ama bir şekilde dönüyoruz.
kesip atmak yerine daha ılımlı olmaya çalış yada bilemiyorum ne hissediyorsan öyle davran hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım..Ben artik o kadar yoruldum ki bilmiyorum ne olacak
Çok gencim ben daha ya, sadece 39
gençsin tabi cnm 39 yaş neki belki çocuklarını biraz büyütünce iyi biri çıkar karşına ikinci baharını yaşatır sana
çocuklar küçükmü?
Amin canim sağolkesip atmak yerine daha ılımlı olmaya çalış yada bilemiyorum ne hissediyorsan öyle davran hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım..