boşanmış hanımlar bir bakabilir mi?

Veronica keşke eşini taşınma konusunda ikna edebilsen. İyi bir insan diyorsun yaa üzlüyorum evliliğinin bitme ihtimaline. Hepimiz memleketimizi seviyoruz. Ne diye bu kadar ısrarcı eşin anlamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendin için en doğru kararı verebilmeni dilerim.

Altinlar kadinindir. Esyalari dugunde takilanlarla aldiysaniz berabwr almis olmuyorsunuz, o zaman o esyalar sizindir. Esyalari kullanmayacaksaniz bile bir copunuzu birakmayin hakkinizi alin. Ilerde kendinize ev a tiginizda onlara ihtiyaciniz olacak. Kullanmayacaksaniz da alin birusine verin ya da satin ama alin. Bu arada mutfaktaki tabak catallarinizi alin. Kendinize ait hic bir seyi birakmayin.

Bu arada eski konularina baktim. Sanirim esinle pek problemin yok yani iyi biri diyorsun. Ailesiyle problemlerin var ve sanirim yasadigin yerde is bulamadigin icin sIkIntilarin var. Bence bosanmadan ziyade esini baska sehire tasinmakta ikna etsen. Haddim degil kusura bakma ama bir kez daha dusunsen. Eger anlasiyorsaniz evliliginize yazik olacak.

Satsanızda pek bir para vermezler yani doğru düzgün paylaşılacak bir para olmaz çok ama çok düşük para veriyorlar başımıza geldi o yüzden biliyorum,ailenizin yaşadığı şehire götürseniz bir dünya nakliye parası istiyorlar,en iyisi ihtiyaç sahibi birisine verin çünkü cidden çok düşük para veriyorlar satınca.

Teşekkür ederim canım. Sanirim inadinin sebebi ailesi. Ben öyle tahmin ediyorum

Estağfurullah canim haklisin ama ailesiylede anlasamiyorum bir de o konu var ve kesinlikle burdan gitmeye ikna olmuyor malesef

Walla ben o ewden pijamalrımla çktm hiçbşeyede karışmadm...babamla eski eşim ortak oldkları için herşey sarpasardı we babam bir çorap dahi almama izin wermedi(ew toplam45 bin tlye mal olmuştu 25binini babam wermesne rağmen) güzellik salonum wardı ewlendğmde açtğım bi tek onu satıp parasını aldm o kadar ahhh içim geçiooo o eşyalarmı düşündükçe....ne büyük umutlarla almıştımm neyse..... Bnce hepsni al sonradan pişman olursun...

Kendi getirdigim bir çöpü bile birakmam ama digerlerini paylasicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…