- 7 Kasım 2013
- 165
- 95
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Satsanızda pek bir para vermezler yani doğru düzgün paylaşılacak bir para olmaz çok ama çok düşük para veriyorlar başımıza geldi o yüzden biliyorum,ailenizin yaşadığı şehire götürseniz bir dünya nakliye parası istiyorlar,en iyisi ihtiyaç sahibi birisine verin çünkü cidden çok düşük para veriyorlar satınca.Boşandiktan sonra evdeki eşyalari naptiniz. Mobilyalar beyaz eşya vs. Satıp parasini mi paylaştiniz? Yoksa ihtiyaç sahibi birine mi verdiniz?
Edit; biz evlenirken esimle birlikte aldik hersey dugunde takilanlarla odendi. Firinli ocak disinda herseyi ikimiz aldik birtek o hediye teyzemden. Yani ikimizinde ailesi birsey almadi buyuk esyalardan.
Teşekkür ederim canım. Sanirim inadinin sebebi ailesi. Ben öyle tahmin ediyorumVeronica keşke eşini taşınma konusunda ikna edebilsen. İyi bir insan diyorsun yaa üzlüyorum evliliğinin bitme ihtimaline. Hepimiz memleketimizi seviyoruz. Ne diye bu kadar ısrarcı eşin anlamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendin için en doğru kararı verebilmeni dilerim.
Biliyordum baska bir yerde de yasayabilir diye dusunuyordum öyle saniyordumEvleneceğiniz zaman biliyormuydunuz esinizin memleketinde yasayacaginizi, yoksa sonradan mi tasindiniz
Estağfurullah canim haklisin ama ailesiylede anlasamiyorum bir de o konu var ve kesinlikle burdan gitmeye ikna olmuyor malesefBu arada eski konularina baktim. Sanirim esinle pek problemin yok yani iyi biri diyorsun. Ailesiyle problemlerin var ve sanirim yasadigin yerde is bulamadigin icin sIkIntilarin var. Bence bosanmadan ziyade esini baska sehire tasinmakta ikna etsen. Haddim degil kusura bakma ama bir kez daha dusunsen. Eger anlasiyorsaniz evliliginize yazik olacak.
Çeyizlerimi alirim valla birakmam o görumceciklerimeben valizimi bile almadım
geçen faceden baktım halılarımı dantellerimi falan kullanıyor geberesicelerÇeyizlerimi alirim valla birakmam o görumceciklerime
Benimkilerde akbaba gibi hemen çökerlergeçen faceden baktım halılarımı dantellerimi falan kullanıyor geberesiceler
Kendi getirdigim bir çöpü bile birakmam ama digerlerini paylasicam galibaWalla ben o ewden pijamalrımla çktm hiçbşeyede karışmadm...babamla eski eşim ortak oldkları için herşey sarpasardı we babam bir çorap dahi almama izin wermedi(ew toplam45 bin tlye mal olmuştu 25binini babam wermesne rağmen) güzellik salonum wardı ewlendğmde açtğım bi tek onu satıp parasını aldm o kadar ahhh içim geçiooo o eşyalarmı düşündükçe....ne büyük umutlarla almıştımm neyse..... Bnce hepsni al sonradan pişman olursun...