Etkilendim tabii olursa olmaz olmazsa koşacak dermanım yok hızlı aksiyon için destek istedim zaten bi şuursuzluk olmuş bende sanrımAdam sizden 12 yaş büyük, yine de peşinden koşan sizsiniz. Sevişin geçin bu ilişkiden fazla bir şey beklemeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilendim tabii olursa olmaz olmazsa koşacak dermanım yok hızlı aksiyon için destek istedim zaten bi şuursuzluk olmuş bende sanrımAdam sizden 12 yaş büyük, yine de peşinden koşan sizsiniz. Sevişin geçin bu ilişkiden fazla bir şey beklemeyin![]()
Hem gidip hem kaybetmemeli bi aksiyon olsaydı değil mi ne düşündüm bende eminim ki hep o isteyip birilerini bi yere götürmüştür o plan yapmıştır hani ben ona yapayım ikimzide yoğun çalışıyorz çocuklarımızda olunca belki doğa huzur nefes durmak iyi gelir diye düşünmüştümBence gitmeyin bu ilişki ystak arkadaşlığı buna okeyseniz geçirdiğiniz zamana bakın ama yakınlaştıkça alışırsınız ve üzülürsünüz 1 adım ilerisi yok gidince yine aramayacak
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ben evet hayatımda bana iyi gelen biri olsun ama eğer planlanan olursa hayat arkadaşı olmak istyrm yani yalnız olmayı istemiyrm biriyle yaşlanmak kıymetli çünkü benceBoş verin bence
Onun niyeti sizinle birkaç kere takılmak
Canı istediğinde yine takılmak
Öyle durulma birbirinize iyi gelme falan filan olmaz
O yaşa kadar olgunlaşmayan adam ondan sonra da olgunlaşmaz
Seviyeli düzgün bir ilişki istiyorsunuz anladığım kadarıyla bence uzak durun.
Yani konumuz korunma yöntemleri değil teşekkürlerCinsellik tamamda insan hastalık kaparım diye korkmazmi
Olabilir sen burda cinsellikten bahsediyorsun konu içinde bende tedirginlimi belirttim bu aradq bahsettigim şey korunma yöntemi değilYani konumuz korunma yöntemleri değil teşekkürler
Ben ayrıldığımdan bu yana arkadaşlarım iş aile çevresinden herkese gelen talepler gibi banada ilgi duyan deneyen ciddiyetli ciddiyetsiz insanlar oldu ama ben tek bu adamdan etkilendim küçük bi kalbim var zor atmaz hatta atmaz bile bende kendim hayal ettiğim için mi böyle yoksa bir gün geçirince belki değmeyecek biri bunu göreceğim biz hep planlı ve toplum içi görüştük ayrıca bu beyfendi oğlumla ilk tanışırken eğilip gözlerine bakıp tanıştı ve bunun gibi bi sürü etkilendiğim iyi halleri naziklikleri var olmasını olmayacaksada tamamen kendimde kalmasın istiyorumKOnaklamali bulusma isi bence de sakat acilen iptal edin. Cumartesi cikin , dolasin, yemek iyin ille de cinsellik mi olmasi gerek??
Yani kullanmak kısmı şu ilk görüşmemizde bana hiç bi vaadde bulunmadı ilk baş başa çıktığımız akşamdı birlikte olduk sonra iletişim azaldı ben böyleyim mesajını verdi başlayan bişey olmadığı için bitti bile demeden havada arada ayda bir konuştuk çaba göremedim değil yaptığı çok fazla şey var onları yazmadım işleri pasife alıp oğullarımızı alıp başka bi yere geçme teklifi var maddi sunduğu imkanlar var ama ben hiç ne planlarına okey dedim ne hayır sadece zaman dedim ama görüşünce devamında cinsellik talep etmesi saçma mı hiç beraber uyumadıktaBaştan seni kullandıktan sonra kendi yoluna bakmış. Seninle takılmak için kullanıyor gibime geldi. Adamda çaba sarf falan görmedim. Siz niye dünden hazır evliliğe hemen karar veriyorsunuz?
Tabii hayat ve zaman neler getirir ama bu adamla olmasını istiyorum bence zaten umutlanmışım yazdıkça fark ettimBence de adam sevişmek istiyor, ciddi ilişkiye döner mi, bence dönmez. Daha öncesinde sevişip uzaklaşmış çünkü.
Eğer bu şahsa karşı duygularınız var ve ciddi bir şeyler istiyorsanız bence çok umutlanmayın. Dünyadaki son erkek değil ya elbet ilginizi çeken birilerini bulursunuz yine.
Diger şeyler normal olsa, sizin durumunuz için arasındaki yaş farki çok değil bence.Etkilendim tabii olursa olmaz olmazsa koşacak dermanım yok hızlı aksiyon için destek istedim zaten bi şuursuzluk olmuş bende sanrım![]()
Bu düşüncedeki bir adam ile zorTavsiyeniz için çok teşekkür ederim ben evet hayatımda bana iyi gelen biri olsun ama eğer planlanan olursa hayat arkadaşı olmak istyrm yani yalnız olmayı istemiyrm biriyle yaşlanmak kıymetli çünkü bence
Evet yani konuşmalarında bi yorgunluk var sağlıklı güvenli bağ ve rutinlerden bahsediyor benimde oğlumun olması hayattaki duruşum etkiliyor olabilir bende görülen bi hayattayım ve bakınca ilk yatma olayım dışında hep aynı çizgimdeyim ona kalsa onun standartlarında tatile gitme planları var ama ben kapılmaktan korkup bunu kendim organize edip bir günlük bişeye çevirdim doğru olacağını düşünüpEder . 45 yaşında bir erkek biraz kıçı yer görmüş bir tip ise yaşının adamı hoppa cuppa bir tip degilse, eskortlar da tinder da tıktok da uğraşmak hatun bulmak beni bozar bulmakla ugrasamam hastalık mı kaparım belli değil 1 tane olsun adres belli olsun güvenilir olsun diye düşünebilir bu söylediğim yuksek ihtimal. Ayrıca konaklamak için yer ayarlaması bir efor değil bir zahmet onu da yapsın . Güvenini kazanmak için cinsellikle alakalı mesafeli olsa sizi tanışmaya çalışsa evet caba var derdim ama yine yataga giden bir süreç başlatmış.
Cuma akşamıBuluşma ne zaman tam olarak
Değil mi çok tanımadan hayaller fazla olmuş haklısınız bu kısımdan düşünmemiştim yay burcu hızlı olur diye düşünmüştüm ne diyeyim vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim kendi arkadaş çevreme göre her şey çok güzel ve normal diyorlardı ama his olarak ıturmayan havada kalsn bişeyler var tabiiDiger şeyler normal olsa, sizin durumunuz için arasındaki yaş farki çok değil bence.
Sizin de oğlunuz var karşı tarafında. İkinci evlilikler özellikle çocukta varsa işin gücün oturmuş olması, belli bir maddi birikimin olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gerçekten evlilik isteyen düzgün, güvenilir biri bu şartları sağlıyorsa yaş ikinci planda kalabilir ama sizin karşınızdaki kişinin böyle bir ciddiyette olduğunu sanmıyorum. O yüzden çoğu kişi diğer özelliklere geçemedi. Siz illa bir görüşmek, tanımak istiyorsunuz sanırım bu kişi durulmamis, ikinci görüşmeye başlar başlamaz cinsellik isteğini hissettirmiş size. Bu kadar rahat olması ilk seferden kaynaklı buradan sizin istediğiniz gibi bir ilişkiye dönmesi zor.
Mesajlarınızı okudum size evlilik ve maddi imkanlar ilgili vaatlerde bulunması da doğru değil çünkü birbirinizi tanımıyorsunuz Bu lafların altı bomboş üzgünüm.
Sizin hayatınız sizin tercihleriniz bişey söyleyemem hayat bu ya zaten her şey normal ve olması gerektiği gibi yaşasam yaşar giderdim sizlere sormazdım yolunda gitmeyenler oldu aklımın yetmediği duygularımın karıştığı bi süreç değersizlik hissi mi bilemem tavsiyeniz için sağolun otel ısmarlamak şu daha önce hiç bişey ödemedim gittiğim yerleri ödesem bunun üstünde olurdu beleşçi gibi olamam iyi olabileceğimizi düşündüm yaptımYani benden 12 yaş büyük adama ben sümüğümü bile sürmem. Sizse gencecik halinizle adama kendinizi beğendirme peşine düşmüşsünüz cok tuhaf. O kadar olaydan sonra tekrar ilk kahve içiş sonrası bile eve çağırılmayı bekliyordum demiş resmen. İlk cinsellik sonrası arayıp sormayan adama bi de otel ısmarlıyorsunuz. Sizin bi degersizlik hissiniz var bence terapi görmeniz lazım.
Umarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim45 yaşına gelmiş cinsellik diye koşan adamdan hayır gelmez. Ama siz çok gençsiniz, umarım karşınıza sizi mutlu edecek, olgun bir bey çıkar.