- 6 Temmuz 2023
- 602
- 3.376
- 33
Cinsellik için 500 km yol giden var, bu ne ki.Yani sadece seks için bu eforu sarfeder mi 45 yaşında statüsü kariyeri yerinde her ay yurtdışında ama bende bilemiyorum tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik için 500 km yol giden var, bu ne ki.Yani sadece seks için bu eforu sarfeder mi 45 yaşında statüsü kariyeri yerinde her ay yurtdışında ama bende bilemiyorum tabii
Sarf ederYani sadece seks için bu eforu sarfeder mi 45 yaşında statüsü kariyeri yerinde her ay yurtdışında ama bende bilemiyorum tabii
Sarf eder
Kariyer , statü olayı değil bu
Eder . 45 yaşında bir erkek biraz kıçı yer görmüş bir tip ise yaşının adamı hoppa cuppa bir tip degilse, eskortlar da tinder da tıktok da uğraşmak hatun bulmak beni bozar bulmakla ugrasamam hastalık mı kaparım belli değil 1 tane olsun adres belli olsun güvenilir olsun diye düşünebilir bu söylediğim yuksek ihtimal. Ayrıca konaklamak için yer ayarlaması bir efor değil bir zahmet onu da yapsın . Güvenini kazanmak için cinsellikle alakalı mesafeli olsa sizi tanışmaya çalışsa evet caba var derdim ama yine yataga giden bir süreç başlatmış.Yani sadece seks için bu eforu sarfeder mi 45 yaşında statüsü kariyeri yerinde her ay yurtdışında ama bende bilemiyorum tabii
Aynen öyle missValla taniyorum aynen boylr bir adam, sirket CEOsu, yurtdisina is icin gittiginde tinderdan bulup yatip kalkiyor. Para , statu su bu hikaye Turk erkegi gayet basit bir yaratilisa sahip gozunde buyuten yanlis yapar.
Yeniden birlikte olmak için size takılıyor gibime geldi
Yani olabilir tabii bilmiyorum tanımıyorum bişey söyleyemyrmSarfeder tabi ohooo neler neler yapar bu erkek milleti. Yurtdışında da ilişkiye girdiği kadınlar olabilir.
Yani genel erkekler olarak değil ben yaşından dolayı oluru olabilir mi 2. Kez de mutlu olan yok mu aslında bu kısımdayımAynen öyle miss![]()
Ben 10 yıldır oğlumun babasıylaydım flört etmeyi reddetmeyi veya olayın nasıl nereye evrileceğini başta bilemedim şimdi o da net olalım ciddi bi şekilde deneyelim deyince tamam dedim ve stoplayabilğim sürece aslında stopladığımı düşünüyorum konaklama olayı şundan bende kalmasınınistemiyorum ve camping bi alan yürüyüş deniz falan var tanımak istiyorum kendimde boş birini mi istiyorum bilmiyorum oluru veya olmazı netlemek istiyorum bi neviTekrar konuşmaya başlayınca cinsellik için biraz zaman vermeliydiniz bence. Hemen konaklamalı bir görüşme olmamalıudı
Aslında ben yaptığınızı hata olarak görmüyorum. Canınız istemiş yapmışsınız da adam sizle ciddi olsa arayı soğutmazdı,konu bu. Zaten hoşlanan, ciddi olan biri bundan dolayı kaçmaz tabi aklı başında biriyse. Yani pek güvenmeyin, bir süre istediğini alır gene kaçar.Ben ilk görüşmede yatarak hata yaptım zaten şimdi topu çevirmek bu aşamada zor oluyor çok detay yazmaadım ama arada bi kahvede içmiştik 1 bck ay önce falan ben en son gerçekten deneyelim demesine inanmak istyrm yani olmasnı istyrm sadece cinsellikle bağlamak değil güzel vakit geçirmek
Bunu ne kadar sürede anlarım veya nasıl anlarımYeniden birlikte olmak için size takılıyor gibime geldi
Yani bir süre adam beni isteyecek mi diye değil de ben bu adamı ister miyim acaba bana yeteri kadar uygun mu diye bakarak zamana yay ve yaşa bakalım.Ben 10 yıldır oğlumun babasıylaydım flört etmeyi reddetmeyi veya olayın nasıl nereye evrileceğini başta bilemedim şimdi o da net olalım ciddi bi şekilde deneyelim deyince tamam dedim ve stoplayabilğim sürece aslında stopladığımı düşünüyorum konaklama olayı şundan bende kalmasınınistemiyorum ve camping bi alan yürüyüş deniz falan var tanımak istiyorum kendimde boş birini mi istiyorum bilmiyorum oluru veya olmazı netlemek istiyorum bi nevi
Bence şimdiye anlamanız lazımdıBunu ne kadar sürede anlarım veya nasıl anlarım
Siz ne istiyorsunuz tam olarak ?Yani genel erkekler olarak değil ben yaşından dolayı oluru olabilir mi 2. Kez de mutlu olan yok mu aslında bu kısımdayım