Boşanmış anne yeniden birine güvenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZAAS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben nasıl tanırım onu tam olarak ve gerçekten durulabilir mi bu yaştan sonra birbirimize iyi gelir miyiz yaş farkıda var ve tavsiyeniz var mı
Boş verin bence
Onun niyeti sizinle birkaç kere takılmak
Canı istediğinde yine takılmak
Öyle durulma birbirinize iyi gelme falan filan olmaz
O yaşa kadar olgunlaşmayan adam ondan sonra da olgunlaşmaz
Seviyeli düzgün bir ilişki istiyorsunuz anladığım kadarıyla bence uzak durun.

Bu adamdan olmaz. Ciddi ilişki istiyorsanız boşuna vakit kaybı olur üzülürsünüz.
Takılmak istiyorsanız kime ne bize ne? Takılın gitsin

Yani zaten bi kere birlikte oldum ve deneyelim istiyor ve birlikte olmak istediğinide belli ediyor cinsel anlamdada isteğini belli ediyor topu taca atmak da seni süründüreceğim akıllandıracağım durumu olup bak peşinde koşturuyor mesajı veriyor
Bende neden konaklamalı bi yer yaptırdım birincisi onun evinde hep oğlu var ikinicisi benim evime gelmesini istemiyorum ve bu defa özel ve güzel vakit geçirelim istedim benm yaptırmamda şundan dolayı diğer 2 sini o ödedi ben ayarlamak istedim asıl niyetim iyi vakit geçirip birbirimizi tanımak ve o eve gelmek istediğinde yeniden reddetmek yerine ben böyle olsun istiyorum demek yanlış mı oluyor bende bu konuları tam bilemiyorum o yüzden soruyorum
Asla ama asla bu ilişki ciddi olmayacak.

F.ck buddy gibi saçma ve bence leş bir ilişkiye evrilecek. Yaşa ve gör.

Keşke nefsinize hakim olsanız. Keşke ciddi ilişki için biraz sabredebilseniz.

Konaklamalı buluşma nedir ya. Bildiğimiz yatacaksınız elin adamıyla. Sevgili değil flört bile değil. Sizi basit görecek. Kolay lokmasınız çünkü.

Bir sene önce ilk görüşmede yapmışsınız yapacağınızı alacağını alıp gitmiş,
şimdi de ikinci görüşmede yapmak için konaklamalı rezerve yapmışsınız,
iyi hoş bizene herkes istediğiyle sevişsin de, her şey apaçık ortadayken
daha ciddi ilişki yaşar mıyız falan diyorsunuz sizce yaşar mısınız hanımefendi?
Peki ne kadar süre geçmeli veya nasıl reddetmeliydim

Asla ama asla bu ilişki ciddi olmayacak.

F.ck buddy gibi saçma ve bence leş bir ilişkiye evrilecek. Yaşa ve gör.

Keşke nefsinize hakim olsanız. Keşke ciddi ilişki için biraz sabredebilseniz.

Konaklamalı buluşma nedir ya. Bildiğimiz yatacaksınız elin adamıyla. Sevgili değil flört bile değil. Sizi basit görecek. Kolay lokmasınız çünkü.
Ben sorduğum için yorum yapma hakkınız var tabii ama yaşa gör leş ilişki nitelemeniz biraz vicdansız sanki ben daha çok nasıl olmalıydı veya nasıl olur tecrübeniz tavsiyeniz var mı diye soruyorum niyetim buydu

İstediğin gibi ciddi ilişki için adama tek bir sebep bile vermiyorsun konu sahibi.

Bize de ki "takılmak istiyorum, seks yapmayı özledim, eğlenesim var, iyi sevişiyordu" biz de sana çocuğunun güvenliğinden emin olmanı hatırlatalım.

Burada seks harici bir ilişki yok, olmayacak da. 18 20 yaşında genç kız değilsin ki kandırılasın yani.
Yani benim pozisyonum için doğru ve sağlıklı olan hamleler nedir veya tavsiyeniz kandırılmak değil asla yanlış anlamayın lütfen kişiden etkilendiğim için dengemde bozuldu tabii

Peki ne kadar süre geçmeli veya nasıl reddetmeliydim
Adam ilk seferinde seksten sonra basıp gitmese bu yorumları yapmazdık. Ciddi olabilecek bir ilişkide de beklemek zorunda değil kimse cinsellik icin. Ama bu adamın zaten tavrı netmis.
Benim tavsiyem rezervasyonu iptal edin. Bakalım adam ne tepki verecek. Bir sure içinde seks olmayan etkinlikler yapin, öyle vakit gecirin. Adam illa cinsellik için diretmezse ve amaan boş boş vakit mi gecirecegiz diye basıp gitmezse niyetini daha iyi anlamış olursunuz.

Ben sorduğum için yorum yapma hakkınız var tabii ama yaşa gör leş ilişki nitelemeniz biraz vicdansız sanki ben daha çok nasıl olmalıydı veya nasıl olur tecrübeniz tavsiyeniz var mı diye soruyorum niyetim buydu

Ablacığım adama gelmiş 45 yaşına, evleneceği olsa bu yaşına kadar evlenirdi. Bu yaşta boşanmış erkekler sadece yatıp kalkma peşinde oluyor genelde. Sen 33 yaşındasın gençsin yani, adam ultra k.şarlanmış bu adamla olup ne yapacaksın? Adam yatmış kalkmış basmış gitmiş bunu nasıl kabul ediyorsun? Geç gitsin bunu, max 38-29luk yaşıtın adamlara bak.

Cinsellik önemli bir ihtiyaç fakat erkekler biraz gizemli kadınları sever.

Yaş farkı bence çok fazla ama siz hoşlandıysanız neden olmasın

Bir süre aramayıp sessiz kalması ihtiyacını almış gitmiş gibi. Tekrar dönmesi de cinsellik amaçlı sanki .

onu kendi evinize davet etmenizi mi bekledi o an?

İkiniz de boşanmış çocuklu yetişkin insanlarsınız. Ciddi sağlıklı bir ilişkiye döner mi bilemiyorum. Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? O ne zaman neden boşanmış? Ne kadar süre evli kalmış?
bir yıldır tanışıyoruz eski eşi yabancı karşılıklı anlaşamadıklarını iletti zaten oğlu bi dönem türkiyede değilmiş sonra annesi çalışınca bakma sıkıntı olmuş oğlunu yanına almış oğluyla yaşıyor 2 yıl gibi bi süre daha önce ben sorduğumda zaten sen bilirsin ben böyleyim tarzındaydı bende hiç cevap vermedim ama arada yazdı sonra bi kahve içtik falan ama genel görüşme gibi irtibattaydık düşünün en son kendisi hata yaptığını şans istediğini falan iletti ben görüşmede sanki bi kırılmış ve durulmuş yol arkadaşı ve omuz arıyormuş gibi gördüm
Evet bıraktıktan sonra erken ayrıldık gibi üstü kapalı bi söylemde bulundu daha sonrasında görüşmek istedi yine ben oğlumu bahane ettim
Nasıl gizemli olabilirim sizce tabsiyeniz var mıdır

Adam ilk seferinde seksten sonra basıp gitmese bu yorumları yapmazdık. Ciddi olabilecek bir ilişkide de beklemek zorunda değil kimse cinsellik icin. Ama bu adamın zaten tavrı netmis.
Benim tavsiyem rezervasyonu iptal edin. Bakalım adam ne tepki verecek. Bir sure içinde seks olmayan etkinlikler yapin, öyle vakit gecirin. Adam illa cinsellik için diretmezse ve amaan boş boş vakit mi gecirecegiz diye basıp gitmezse niyetini daha iyi anlamış olursunuz.
Evet ilkinde takılmalıkmış niyeti onu ben sonra anladım tabii düşünmeden tartmadan ana kapıldım sanırım ben biraz olmasını istediğim için kendimce bi senaryo çizmişim yanlış olmuş

Ablacığım adama gelmiş 45 yaşına, evleneceği olsa bu yaşına kadar evlenirdi. Bu yaşta boşanmış erkekler sadece yatıp kalkma peşinde oluyor genelde. Sen 33 yaşındasın gençsin yani, adam ultra k.şarlanmış bu adamla olup ne yapacaksın? Adam yatmış kalkmış basmış gitmiş bunu nasıl kabul ediyorsun? Geç gitsin bunu, max 38-29luk yaşıtın adamlara bak.
Bu yoruma +1000 benden. Demeyeyim dedim ama benden 2 yaş küçüksün ne işin var bu adamla yahu😁

Cinsellik için 500 km yol giden var, bu ne ki.
İnanın bilmiyorum bu hikayeleri benim etrafım aldatanlar ve aldananlar ve genelde tek gecelik yaşayanlarla dolu hani amaç seksse kişinin önemi olmadığını düşğnğyorlar diye düşünüyordum

Bu yoruma +1000 benden. Demeyeyim dedim ama benden 2 yaş küçüksün ne işin var bu adamla yahu😁
😊😊😊bu yorumu bulamadım ama gerçekten komik ben biraz olgunum ve hayata karşı yorgunum ben daha yaşamış birini istiyorum oğlumun babasıyla yaş farkım yoktu ama hiç dişil enerjimde yükselmedi bide boşanmış ve çocuğu olan birinin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum ve genel yorumlar olumsuz olunca herkesin bildiğini yeni öğreniyormuş olmam üzdü açıkcası

Back
X