Boşanmış anne yeniden birine güvenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZAAS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herseyi gectim, yas farki biraz fazla degil mi sence de?
Görsel olarak fit bi görüntüde ben olgun birini istiyorum hayatta tecrübesi olan hiç yaş konusu beni rahatsız etmedi sohbetlerimiz hatta daha derin bi dünya görüşü hayat tecrübesi var siyaset din evren her şeyi konuşabildiğim bi insan ve bu keyifli haklı olmak mı mutlu olmak mı kısmında mutlu olmayı seçen taraf gibi

Çelişkili davraniyorsunuz. Ciddi olmaya gerek yok beraber vakit geçirmekten hoşlanıyorum,seks de buna dahil deyin ve beklentiye girmeyin tamam. Ya da ciddi bir ilişki istiyorsanız adamin tüm hali tavrı o aşamaya gelmek için olduğu halde konaklamali rezarvazyon da yaptirmayin bir zahmet.
Hayatta tek bu adam da kalmadı illa oldurmak zorunda değilsiniz bir ilişkiyi. Bunun da farkında olun.
Belki o ciddi olacak ben istemeyeceğim onu bile bilmiyorum çünkü o kadar derinlerde tanımıyorum ama tanımak istiyorum aktifde birini aramak demeyelim ama etrafımda beni tanıyan etkileyen tek kişiydi deprem olduğunda direk aradı mesela yakın iletişimde olmasak bile iyi misiniz gibisine orada aklına gelmem veya diğer naziklikleri oldurtmaya çalışmayı istiyorum sanırım ben dik durup süreci daha da uzatmalıydım onu ayarlayamadım

Ben nasıl tanırım onu tam olarak ve gerçekten durulabilir mi bu yaştan sonra birbirimize iyi gelir miyiz yaş farkıda var ve tavsiyeniz var mı
Siz henüz genceciksiniz ya. Ne bu yaştan sonrası?

Hem gidip hem kaybetmemeli bi aksiyon olsaydı değil mi ne düşündüm bende eminim ki hep o isteyip birilerini bi yere götürmüştür o plan yapmıştır hani ben ona yapayım ikimzide yoğun çalışıyorz çocuklarımızda olunca belki doğa huzur nefes durmak iyi gelir diye düşünmüştüm
İşte açık açık belli bile bile üzüleceksin sadece seksime bakarım diyip kafadan atacak bi kadınsan sorun yok ama beklenti içinde olacağını hissediyorum bir de plan sizden çıkmış

İşte açık açık belli bile bile üzüleceksin sadece seksime bakarım diyip kafadan atacak bi kadınsan sorun yok ama beklenti içinde olacağını hissediyorum bir de plan sizden çıkmış
Evet sadece sekse bakacak olsam konu buralara gelmezdi yatar kalkar önüme bakardım ama ben hep bileyler olsun istedim güya o istediğinde değil ben istediğimde daha özel olsun istedim beklentide olacağım kesin ama olmazsada dersimi alır tamamen kapatırım

Adamın niyeti 10 km’den okunuyo. Bu yaşta 45 yaşındaki adama kendini kullandırıyorsun

Evet sadece sekse bakacak olsam konu buralara gelmezdi yatar kalkar önüme bakardım ama ben hep bileyler olsun istedim güya o istediğinde değil ben istediğimde daha özel olsun istedim beklentide olacağım kesin ama olmazsada dersimi alır tamamen kapatırım
Bence hiç bulaşma yoyo yapacak bi sıcak bi soğuk normal bi ilişki imkanını da bitirecek boşuna kalbini yoracaksın

Bence hiç bulaşma yoyo yapacak bi sıcak bi soğuk normal bi ilişki imkanını da bitirecek boşuna kalbini yoracaksın
Ama nasıl ve ne deyip iptal edeceğim her şeyi ona göre ayarladık ben ve o yani çok pratik çevirebilen veya taktik yapabilen yalan söyleyebilen biri değilim (bunu iyi bi özellik olarak söylemiyorum yani elime yüzüme bulaştırırım anlamında diyorum ya vazgeçtim diyeceğim çok hızlı oldu gibi mi o zmanda ne istediğini bilmez görünmez miyim sizce ayrıca ben bunu arkadaşlarıma ablama falan söyledim herkes çok iyi düşünmüşsün dedi bende ona teklif yaptım o da işini çocuğunu organize etti gideceğimiz yer şehir dışı ödemesini yaptım

Kendini mümkün olduğunca kaptırmadan yaşa ne yaşayacaksan.
Her ihtimale hazırlıklı ol.
İyice gözlemle. Ben böyle durumlarda çok keskin çizgilerle net net konuşulmasını doğru bulmuyorum.
İnsanlar ve ilişkiler söz konusuysa her şey mümkündür.
Sizin adamdan aldığınız enerjiyi bilemeyiz.
Belki gerçekten de ilk başta sizle sadece takılmak istedi ama zaman geçince durup düşünüp bu kadınla bi yola girilir dedi, bilemeyiz.
Yani bu yaşa gelip de sırf yatıp kalkacak diye duygularını da suistimal ediyorsa zaten anlarsın.
Sen sadece kör olma, ne yaşayacaksan yaşa ama hep gözlem modunda ol, çok bağlanma.

Ama nasıl ve ne deyip iptal edeceğim her şeyi ona göre ayarladık ben ve o yani çok pratik çevirebilen veya taktik yapabilen yalan söyleyebilen biri değilim (bunu iyi bi özellik olarak söylemiyorum yani elime yüzüme bulaştırırım anlamında diyorum ya vazgeçtim diyeceğim çok hızlı oldu gibi mi o zmanda ne istediğini bilmez görünmez miyim sizce ayrıca ben bunu arkadaşlarıma ablama falan söyledim herkes çok iyi düşünmüşsün dedi bende ona teklif yaptım o da işini çocuğunu organize etti gideceğimiz yer şehir dışı ödemesini yaptım
Sonucunda üzülmeyi kabul ediyorsan git keyfine bak sonrasında bas tekmeyi yallahhh

Adamın niyeti 10 km’den okunuyo. Bu yaşta 45 yaşındaki adama kendini kullandırıyorsun
Peki daha genç olsa sıkıntı değil miydi yaş mı sıkıntı etrafımda olan çoğu ilişkide bi çıkar var zaten sadece olmasını istiyorum diye kendimce çablamaya çalışıyorum diyelim o zaman

Sonucunda üzülmeyi kabul ediyorsan git keyfine bak sonrasında bas tekmeyi yallahhh
Sanırım kabul ediyorum en azındam kendimce denedim olmadı derim acaba demem aklım kalbim kalmaz umarım beni şaşırtır

Sanırım kabul ediyorum en azındam kendimce denedim olmadı derim acaba demem aklım kalbim kalmaz umarım beni şaşırtır
Yani ben seni anlıyorum duygusal fiziksel yakınlık bir ihtiyaç ama böyle bir ilişki yaşayacaksan ortalık milf sevdalısı çıtır dolu en azından değer 😂

Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Ya neden kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Roller değişmiş sanki siz erkek o kadın. Adam kaçıyor kendini ağırdan alıyor siz peşinden koşup ikna edip kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz. Bırakın da adam sizin için çabalasın saygı duysun değer versin. Yoksa da gitsin. Elin 45 yaşındaki yaşlı adamı için ne düşüyorsunuz kendinizi

Kendini mümkün olduğunca kaptırmadan yaşa ne yaşayacaksan.
Her ihtimale hazırlıklı ol.
İyice gözlemle. Ben böyle durumlarda çok keskin çizgilerle net net konuşulmasını doğru bulmuyorum.
İnsanlar ve ilişkiler söz konusuysa her şey mümkündür.
Sizin adamdan aldığınız enerjiyi bilemeyiz.
Belki gerçekten de ilk başta sizle sadece takılmak istedi ama zaman geçince durup düşünüp bu kadınla bi yola girilir dedi, bilemeyiz.
Yani bu yaşa gelip de sırf yatıp kalkacak diye duygularını da suistimal ediyorsa zaten anlarsın.
Sen sadece kör olma, ne yaşayacaksan yaşa ama hep gözlem modunda ol, çok bağlanma.
teşekkür ederim bakış açınız için çok sağolun gözlemleyeceğim bağlanma kısmını çok yönetemiyorum maalesef🥹

Ya neden kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Roller değişmiş sanki siz erkek o kadın. Adam kaçıyor kendini ağırdan alıyor siz peşinden koşup ikna edip kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz. Bırakın da adam sizin için çabalasın saygı duysun değer versin. Yoksa da gitsin. Elin 45 yaşındaki yaşlı adamı için ne düşüyorsunuz kendinizi
Hanımefendi reelde kimsenin peşinden koştuğum yok kimsenin kaçtığıda olayı biraz fazla üstten yorumlamışsınız ben etkilendim ama kendi kendime değil tabii onun hamlelerinden jestlerinden ben de denemek istedim size göre yaptıklarım koşmak olabilir belki ama benim dünyamda mantıklı geldi bende beğendiğim istediğim birini bi yere götürebilirim belki cürretkar bi teklif ama ben o yaşta biri için çok iddalı bi olay olduğunu düşünmedim ha değer veya değmez bunu bilemiyorum yaşayıp göreceğim

Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Ay saçmalamayın yahu..adam sizle birlikte olmuş aramamıs sormamoş. Şindi niye tekrra deniyorsunuz. Dizen istiyor ne yahu ne b.k isterse istesin. Evlenecek diye saçmalıyorsunuz. Bu arada oha yani pardon da beş yaş çocuklu evde elin adamının ne işi var. Çocuk yokken bile alınmaz bı dur yani. Bu adamdan bir cacık olmaz ara verin bu ilişki olaylarına sağlıklı düşünemiyorsunuz

Back
X