Tabii sizin düşünceniz hayat tarzlarımız farklı anladığım kadarıyla o yüzden ne desem anlamayacaksınız ama yazayım ben çalışan oğluna bakan yalnız bi anneyim nasıl erkeklerin olduğu bi yerde çalışıp onlarla rekabet ediyorsam nasıl bi maddi manevi yönetiyorsam oğlumun eğitimini gelişimini takip ediyorsam hayatımda birinin olmasını istmem normal elin adamı dediğiniz adam zaten bulunduğum çevremde tanıdığım biri yoldan geçen biri değil güvenip bişeyler yolunda olursa evimede gelebilir oğlum yokkenAy saçmalamayın yahu..adam sizle birlikte olmuş aramamıs sormamoş. Şindi niye tekrra deniyorsunuz. Dizen istiyor ne yahu ne b.k isterse istesin. Evlenecek diye saçmalıyorsunuz. Bu arada oha yani pardon da beş yaş çocuklu evde elin adamının ne işi var. Çocuk yokken bile alınmaz bı dur yani. Bu adamdan bir cacık olmaz ara verin bu ilişki olaylarına sağlıklı düşünemiyorsunuz
Öyle bi bakıyorsunuz ki kadınlar her şeyi yapsın ama ilişkiye gelince hatasız nokta atışı adamı bulsun görüşmesin yatmasın eve almasın diyorsunuz ilişkide bi süreç ben yıllardır tanıdığım adamdan şiddet gördüm neler yaşadım asla böyle bi insan değildi ama kötü bi dönemde kötü şeyler yaşadık insan yaşamadan bilemiyor maalesef