bakın eş durumunu geçtim, ortada çocuklarını döven bir anne ve darp raporlarıyla üzerine açılmış davalar var. evi veriyorsa versin, umurum da değil. kadın beni öğrendikten sonra iyice hırsından deliye döndü. mesaj atmalar vs. bende onu şikayet ettim hatta 3 gün tazyik hapsi aldı kendisi.
Bakın yanlış bir ilişki içindesiniz
Forumda beni tanıyanlar vardır, iki çocuklu bir adamla evlendim ve her zaman ne kadar mutlu olduğumu söylerim
Lakin bu mutluluğu sağlayan eşimin dirayetidir. Eski eş cidden sorunlu bir kadın, eşime, ailesine ve çocuklarına olmadık rezillikler yaşatmış, bu rezillikler davalarla kanıtlanmış çok uzun çetrefilli dosyalar oluşmuş zamanında. Birlikte olmaya başladığımız günden bu güne dek asla eski eşle muhatap olmadım, telefon numaramı bile bilmez, benim oturduğum semtten bile geçemez öyle net bir duruşu vardı eşimin her zaman.
Çocukların velayeti ondaydı sınırlı zamanlarda bizde oldular, zaten şimdi velayet konusu kalmadı biri 26 diğeri 20 yaşına geldi ancak annelerinde olmaları sorumluluklar açısından çok değişiklik yaratmadı, çalışan bir kadın değil yıllarca eşimle çalışıp nafaka+tüm masrafları ödedik ve yaşayacakları evi çocukların üstüne olmak kaydıyla verdik. Çocuklar orada olduğu için kadının da tüm ihtiyaçları karşılandı. Zaman geçti şimdi çocuklar çalışıyor ama yine bize ait sorumluluklar var kız evlenmeyi düşünüyor keza oğlan da öyle kendince ciddi bir ilişkisi var biz bu çocuklara hayatlarını kurarken yardımcı olmak zorundayız. Çocuklu insanla evlilik kolay iş değil eşimin beni el üstünde tutmasına rağmen zorluklar yaşadık, fedakarlıklar yaptık. Anneleri zor bir kadın bugün bile bizde yaşama yolunu açık tutuyoruz her zaman istedikleri an evimize dahil olabilirler.
Ben bu sorunların haricinde çok sevgi dolu bir evlilik yaşadım eşimle, asla kırılmadım, üzülmedim, bana karşı hep çok hassas oldu, ben ne istediysem o oldu. Çocuk yapmamayı tercih ettim bunu evlenmeden önce konuşmuştuk çok istemesine rağmen ona da razı oldu. Çevremizdeki herkes bu evliliğe inanamadı ama benden çok eşim gayret etmiştir, bir çok sorunu bana yansıtmamıştır bile. Bende her zaman çocuklarına hassas davrandım, okudular ayaklarının üzerine bastılar ama hep elim üstlerindedir. Sizde ki durumda daha evlenmeden yıpranmışsınız, adam dirayetli değil kendisi çocuk gibi zaten. Böyle bir evlilik yapacak erkeğin x2 erkek olması lazım bunu unutmayın. Hastaymışsınız çok geçmiş olsun kendinizle ilgilenin bu evlilik size göre değil yolunuza bakın