• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262
çevremde arkadaşlarımın arasında boşananlar var.elbette birbirlerini hırpalayıp zarar vereceklerine ayrılmak daha iyi diye düşünüyorum.ama gerçekten çok zor.çok yakın akrabamda var böyle bi durum.oldukça yıpratıcı bir durummm

akraba çevresinden pek yok aklımada gelmedi ama arkadaş çevremden çok çok fazla en baştada been hemde 2 kez :lepi::roflol:

hiç kimse bosanmadı benım cevremden
o raddeye gelen cok oldu ama hep dırekten donduler şükür ki.

ben bu boşananları anlamıyorum hemi evleniyorlar yani sen onu görmüşsün huyunu da öğrendiysen ya evlenme yada evlendiyse idare etmesini bileceksin ortada çocuk varsa niye boşanıyorsun şu boşananları hiç anlamam

ben bu boşananları anlamıyorum hemi evleniyorlar yani sen onu görmüşsün huyunu da öğrendiysen ya evlenme yada evlendiyse idare etmesini bileceksin ortada çocuk varsa niye boşanıyorsun şu boşananları hiç anlamam

:) Oooo çok ağır olmuş , insanlar evlenirken herşeyin güzel olacağına inanarak evleniyorlar . Üstelik evlilik öncesi bir insanı tanımak çok zor, aynı evde bile yıllarca yaşadığmız halde öyle bir an geliyor ki yeni bir özelliğini keşfediyoruz. İnsan şartlara göre değişen de bir varlık üstelik . Üstelik ne yazıkki kadınların gösterdiği özveri erkek tarafından gösterilmiyor. Tek başına da bir yuvayı ayakta tutmak imkansız gibi. Maddi manevi şiddet gören kadınlarımız belki bir ömür evliliğini yürütmeyi başarıyor ama bir ömrün bu şekilde geçmesini beklemek yanlış olur. yerimseniben
Üstelik sürekli kavga olan bir evde büyüyen çocukların bence psikolojileri daha da bozulur.
Boşanmak çok doğal bir olaydır. Önemli olan çocukları elden geldiğince annesiz ve babasız bırakmamak. Ayrı ayrı evlerde de olsa çocukların sevgi ve ilgi ihtiyacını karşılamak.
Kendimden örnek vereyim sevgi eksikliği hiç hissetmedim çünkü üvey annem ne kadar kötü davransa da, babamın sabahları saçlarımı okşayarak uyandırması beni mutlu ediyordu. Hayatım boyunca hiç sevilmediğimi düşünmedim ve mutlu bir insanım . Boşanmaları sadece onlar bu dünyadan göçüp giderken doyamadığımı düşüneceğim için kötü oldu, gerçi bir ömür birlikte, yanyana da olsak insan sevdiklerine doyar mı?

burda komsum,esimin is arkadasi ve esi bosandi..
gecen yil da benim en yakin arkadasimin 3 yillik evliligi bitti..

sadece bir tek kuzenim boşandı, aile de pek kalabalık değil gerçi, ama çok şükür pek yok öyle şeyler.

kafamçokkarıştı Ya ben neden ben boşandım diye bir seçenek koymamışım :sm_confused:

uzaktan akrabamızın oğlu ve komşularımızdan bi kaçı boşandı.

Rabbim kimseye yaşatmasın herkese huzur ve geçim versin inşallah...

Amcam, 2 kayınbiraderim sengözlerimebaksanab20 yıllık evli bir arkadaşım aldatma yüzünden ayrıldı ve tekrar evlendi kafamçokkarıştı

:smiley-cool:

Lise ve üniversitedeki arkadaşlarım dışında boşanan bir yakınım ya da akrabam yok..:sm_confused:

yakınlarım ve akrabalarımdan kimse boşanmamış. ha çokmu mutlu mesutlar hayırrrrrr:1no2: sadece boşanırsak millet ne der mantığıyla kocalarının hatalarına göz yumuyorlar:kızgın: bizim burda dedikodu olayı çok. insanı tanımalarına bile gerek yok. yoldan geç yeterlidir. ooooffff offffff yine deşildi yaralarım.:çok üzgünüm:

allaha şükür böyle bişey yaşayan ne akrabam ne arkadaşım var allah
kimseye yaşatmaz inşallah

çok sevdiğm komşum boşandı ama çok kötü13 yıllık evliliği bir hemcinsimiz yüzünden bozuldu 11 yaşında bi tanede oğlu vardı.bazen çok kzızıyom hemcinslerime okadar bekar erkek varken neden evli bi adamı secerler anlamamki

akrabalarımdan ve komşularım arasında var malesef
Allah kimsenin yuvasını bozmasın ya
çok kötü bi durum

Back