• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262
uzaktaaan bi akrabam..bi de minik kızları wardı boşanırken..büyüdü şimdi..başka da yok şükür..ama zor bişey..dilerim kimsenin yuwası dağılmasın..enbüyük sıkıntıyı yine yawrucaklar çekio :(

Annemle babamda 12 yıl evli kalmışlar.Herşeyin hayırlısı umarım bundan sonra herşey güzel olur senin için.yerimseniben

Bizim ailede hatta sülalemde hiç boşanma yasanmadı benim haricimde.bende suan boanıyorum 3 ay 11 gundur ayrıyız boşanma davamız hala suruyor.

o kadar cok kı...şutarafagitti
annemın kuzenı,esımın halasının kızı,kuzenım....oo bu lıste boyle uzar gıder...:kahve:
Allah kımsenın yuvasını bozmasın..:nazar:

dusundum ama uzak akrabalar. annemin teyzesnin 2 kizi. biri ikinci kez evlendi suan mutlu cok sukur.

allaha sukur yok,aklima gelen yok,demekki yakin akraba yok,sadece gecen yil sevdigim bir arkadasim bosandi,cok uzucu ,allah kimseyi ayirmasinnnnnnnnn

benim kuzenim boşandı geçimsizlikten dolayı.yani maddi durumları iyi,aldatma durumu yok ama sadece anlaşmazlıktan boşandılar kuzenim şimdi üni.de okuyo.kendine yeni bi hayat kurma çabasında.birde ben boşanabilirim böyle gidersetatlicadiarzu

ablam,kuzenim, bide dayımla yengem resmi olarak boşanmadılar ama yıllardır ayrılar.

Allahıma çok şükür bizim ailede hatta sülalade böle bi durum hiç olmadı olmaz inşallahta elemtere fiş kem gözlere şiş...:-)

en yakınım olarak ablam diyebilirim ..onun haricinde akrabalarımın arasında bir sürü var boşanmış ciftler...

benimde annem babam boşandılar ben 8 yaşındaydım çok zor oluyor kimseyi allah annesinden babasından ayırmasın.

ben boşanmayı çok kötü bişi olarak görmüyorum;hergün mutsuz olmak boşanmaktan daha kötü bence.Allah herkesin ağız tadını arttırsın inşallah

ben boşanmayı çok kötü bişi olarak görmüyorum;hergün mutsuz olmak boşanmaktan daha kötü bence.Allah herkesin ağız tadını arttırsın inşallah

Ben de boşanmayı çok kötü birşey olarak görmüyorum ama keşke bütün insanlar kendilerini mutlu edecek insanlarla evlenebilseler diye düşünüyorum.Boşanmaya safhasına kadar yaşanılanlar üzücü. a.s

Annem ve babam ayrılar malesef :çok üzgünüm: ama ortada sorunlar varsa ve huzur,saygı bittiyse ayrılıkta bir çözüm yaralayıcı olsada:çok üzgünüm: herşeyde bir hayır var tabiii...Çevremde de çok boşanan çift var ayrıca artık eskilerin evlilikleri gibi sağlam köklü evliliklerde yok en ufak bir olayda mahkeme salonunda buluşuyolar ne yazıkki:çok üzgünüm: Rabbim herkese ağız tadıyla yaşanan mutlu evlilikler nasip etsin...

dedem ve ananem yıllar önce boşanmışlar ama kendilerine yep yeni bir hayat kurmulşar çocuklarda bundan memnun olaya bide yapıcı tarafından bakmak lazım bence...

Back