• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262
dayım eşinden ayrılmışdı ama dayım tekrar ewlendi başkasıyla we çok mutlu şimdi çocuğuda war ilk ewliliğinden çocuk yoktu Allahdan we şimdi ben boşanıyorum eşimden benim yaşım daha 21 çok zor benim için we ewleneli 3,5 ay olmuşdu ama hiç ewlilin güzel bi yanı warmı bilmiyorum ben göremedim şiddetde gördüm hakaretde gördüm aileme hasret zaten had safasındaydı bukadar anlatıcaklarım şimdilik

Ay Allah korusun,kimsenin yuvası yıkılmasın inşallah..Bizde şimdilik hiçbiri..İnşallah sonuna kadarda böyle gider.aminnnnfisfisfis

dayım eşinden ayrılmışdı ama dayım tekrar ewlendi başkasıyla we çok mutlu şimdi çocuğuda war ilk ewliliğinden çocuk yoktu Allahdan we şimdi ben boşanıyorum eşimden benim yaşım daha 21 çok zor benim için we ewleneli 3,5 ay olmuşdu ama hiç ewlilin güzel bi yanı warmı bilmiyorum ben göremedim şiddetde gördüm hakaretde gördüm aileme hasret zaten had safasındaydı bukadar anlatıcaklarım şimdilik

:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sulalede bosanan var da simdi hangileri bilemicem teyzem manyagi var bi onu iyi biliom

Umarım değerini bilen biriyle birlikte yaşlanırsın canım.:) yaşın da çok gençmiş ama zararın neresinden dönersen kardır. a.s Bembeyaz bir sayfa aç ve mutlu olmak için elinden geleni yap olur mu? Emin ol bütün evlilikler kötü değil.

arkadaşlar benimde annem babam ayrı.tabi biz çok küçükken boşanmışlar.tabi olan çocuklara oluo.sevgisiz büyüyorlar.sevgiden mahrum.bende şuan yuvama sıkı sıkı tutunuyorum.allahım herkesi yuvasında mutlu eylesin.kimse eşinden yuvasından ayrılmasın.derler ya :YAŞAYAN BİLİR. herkese slm

ne kadar zor bilenler bilir insanın yaşı küçük olunca hele ya ben çalışmıyorum onun için işimi bıraktım ewlenince okula dewam edersin demişdi ama dediğini yapmadı okula kaydımı yaptıramadığım içinde okuldan atıldım bu nasıl hayat ya

arkadaşlar benimde annem babam ayrı.tabi biz çok küçükken boşanmışlar.tabi olan çocuklara oluo.sevgisiz büyüyorlar.sevgiden mahrum.bende şuan yuvama sıkı sıkı tutunuyorum.allahım herkesi yuvasında mutlu eylesin.kimse eşinden yuvasından ayrılmasın.derler ya :YAŞAYAN BİLİR. herkese slm

Ben bu konuda bir sıkıntı çekmedim açıkçası her zaman sevildiğimi hissetmişimdir:)Hayatın gerçeklerini kabullenip onlarla yaşamak en güzeli :)

ben boşanmıştım geçen sene.allah kimsenin başına vermesin allah bana yine ilk eşimi nasip etti şimdi barıştık ve çok mutluyuz.ama yaşayan ve çeken bilir bunu.

allaha sukur bızım aılede de bosanan olmadı.allah hıc kımseye nasıp etmesın...AMIN

eski çalıştığım iş yerimde çok mutlu bir evliliğin bir hiç uğruna nasıl bittiğini canlı canlı şahidiyim ben.çok acıdır ama o evliliğin bitmesine sebep olan yine aldatma idi.Ama eşini aldatan erkek değil tam tersine bayan kocasını aldatmıştı.ve o bayan eşini çalıştığı ortamda bir erkek ile aldatmıştı.
çok üzülmüştüm eşine çünkü karısını çok seven bir erkekti.özel günlerde muhakkak ofise çiçek gönderen ve eşinin gözünün içine bakan her an her şeyi istese her an yerine getirecek gibi tetikteydi adamcağız.

var bizzat ben kendim

oraya konmamış bu şık ama

ben boşanmıştım geçen sene.allah kimsenin başına vermesin allah bana yine ilk eşimi nasip etti şimdi barıştık ve çok mutluyuz.ama yaşayan ve çeken bilir bunu.

ilkimcim nasıl olduda tekrar eşinle ewlendin çok şaşırdım ne olur kusura bakma ayrıldığınızda o zaman sorun sizdemi değildi ailelermiydi sorun biraz anlatırmısın canım eğer sorun değilse

Ben boşanmanın eşiğindeyim bazen ne kadar sevsenizde istesenizde olmayınca olmuyor tek taraflı iyi olmak insanı yıpratıyor sonumuz ne olcak bilmiyorum ama Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.

amin arkadaşlar YÜCE RABBİM kimsenin yuwasını bozmasın ALLAH herkese tatlı ekmek nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

abim eşinden boşandı...
ama bir yanlışlık oldu sanırım.boşanmayla beraber çocuklarından da boşandılar...7 yıl sonunda bu kafalarına dank etti...
bir ara eşimle boşanma arifesine geldik...eşim tutumunu değiştirmeseydi o kervana bizde katılmış olacaktık...

kuzenim eşimin kardeşi halam yakın arkadaşım ama hepsi için de zor oldu toplam 5 çocuk travma yaşadı büyükler için sorun daha az ama yawrular duman

babam ölmeden önce annem boşamış yiğenim boşandı amcam boşandı zorla giden evlilikler çok var etrafımda hem birbirlerine zehir ederler hayatı ama türlü bahanelerlede kopmazlar tuhaf korktum valla ben evlenmicem üstü kalsın:1shok:jeyyar

benim çevremde hiç yok Allah şükür...Allah böyle haberler duyurmasın da yaşatmasın da inş..

Back