Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262
ablam, amcaoğlum, kuzenim, komşum, şimdi de en yakın arkadaşlarımdan biri..
eskiden boşanmak daha zormuş şimdi çatır çatır millet boşuyo...en azından daha idarecilermiş eşler, çok ciddi sorunlar olmadıktan sonra boşanmazlarmış:1shok:

Allah yaşatmasın kızlar :1no2
:

benim listem
halam
teyzemin kızı
halamın kızı
dayımın kızı
yakın bi arkadaşım
dayım
komşum
amcam
aman allahım ne kadar çoğalmış bunlar yaw kafamçokkarıştı
Allah bana göstermesin ömür boyu inşallah.yerimseniben

aile de ve akrabalarım da yok ama 4 arkadaşım boşandı. 2 si ikinci evliliklerini yaptı............................

Ayyy canım yaa
Ben çok olgunlukla karşılamıştım nedense.Yıpranan,üzülen daha çok ablam oldu Biraz da yapı meselesi, ben çabuk kabullenen biriyim. Benim için tek zorluk babamın eşinin yaptıkları, bir de babamlarda kalırken annemi çok özlüyor olmamdı . Ben şanslıydım ablam bana küçük anne olmuştu.
Babamda, ablam olmadan bir okul dönemi kaldım, o zaman çok zorlanmıştım. Babamın cebine her gün; "ne olur beni anneme gönder" diye not yazıp koyuyordum :)
Annemin yanındaysa tek problemim, annanemlerin annemle, ablama kötü davranışlarıydı. Şükür hepimiz iyiyiz şimdi:)
Boşanmak dünyanın sonu değil. Mücdele çetin oluyor ama, sonuç genelde iyi oluyor.

Amcamla yengem boşandı 3 yıl oluyor. Şimdi ikisi de çok daha mutlular. Boşanmak her zaman kötüdür diye birşey yok. Eğer çift mutsuzsa başka çare kalmıyor.

dayım bo$andı ama o da ba$kasıyLa evLendi sonra, gayette mutLu ilk eşini hatırlamıorum am bu yenqemide seviorum..

eğer iki tarafta mutsuzsa bo$anmak bence çok ii bi$i!!

benimde eşimin bi akrabası boşanıyo ...büyükler bi şekilde hayatlarını idame ettiriyolarama olan yine hep çocuklara oluyo....

Dayım boşanmak zorunda kaldı çünkü yengemiz 2 yaşındaki dünya tatlısını oğlunu hiç düşünmeden evi terketti. Zaten en baştan beri evli gibi değillerdi. yengemizin gözü yükseklerdeydi..Neyse daha fazla yazmayım. Rahmetli annem karşısına alıp onca nasihatlar ettiysede nafile..Sevmiyormuşşşşşşş..

Allah göstermesin diycem ama hayırlısı olsun deyim yinede
şimdilik Allaha şükür kimse yok bi ara halam boşanma arefesine gelmişti

Ben varımm nazarlığım nazarlık..

annemle babam
annemin 2 kuzeni
annemin teyzesi

hepside boşandıktan sonra huzura kavustular :teytey:
her biride 10 ar yas gençleşti diyebilirim boşandıktan sonra :teytey: :dance: :icecream:

cok sukur bırıncı derece yakınlarımda yok ama es dostta oluyor malesef..........:a015:gercı bırlıkteyken mutsuz ayrıyken mutlu olunuyorsa zaten bıtmıstır evlılık

Son düzenleme:
anlaşamayan ve birbirine zarar veren iki insan bence medenice ayrılabilmeli. bunda garipsenecek hiç bi durum yok. kimse boşanmak için evlenmez ama boşanmakta evlenmek kadar normal bi durum. benim annemle babam ben sekiz yaşındayken ayrıldılar. elbette bi çocuk için o yaşta bu durumu anlamak, alışmak o kadar kolay olmuyo. ama emin olun çocuğun sürekli anne baba arasındaki gerginliği hissedip huzursuz bi evde yaşamasından iyidir. ama annemle babam boşanma sonrasında hiç bi zaman birbirlerini kötülemedi, bizi arada bırakmadı, ablam ve benim için iki arkadaş gibi kaldılar, her zaman birbirlerine saygılı davrandılar. önemli olan da bu bence.

öz abim ve amcamın kızı halamın kızı başkada yok

boşanma evet çok üzücü bi olay bi yıkım ,ayrılış,bitiş ne denirse...amaaa evde sürekli devamlı bir hır gür,kavga dövüş,bağırma,dayak vs vs vs....olmasındansa boşanmak çok çok daha normal ve sağlıklı bence.benim de anne babam ayrı ben tam 1 yaşındayken boşanmışlarben her ikisiyle de görüşüyorum tabii...yani diyceğim kalitesiz saçma sapan ve heran huzursuzluk olmasındansa insanca medeni bi şekilde boşanmak çok daha mantıklı geliyo bana....

iki halam ve amcam ben çok küçükken ayrılmışlar yani o sancılı günleri görmedim benneyaptımki başkada yok şükür ki

düsünüyorum kimler var,yakin akrabalarimda pek yok,
ama yegenim ayrilmak üzere,kötü bir durum.
anlasipda sorunlar cözülebilse keske,
cözülemeyince ayrilik kacinilmaz oluyo.

en yakınım abim war

dejavu
daha öncede böyle bir anket vardı galiba ben yine abimi yazmştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…