- Konu Sahibi BenOzgurce
-
dayım eşinden ayrılmışdı ama dayım tekrar ewlendi başkasıyla we çok mutlu şimdi çocuğuda war ilk ewliliğinden çocuk yoktu Allahdan we şimdi ben boşanıyorum eşimden benim yaşım daha 21 çok zor benim için we ewleneli 3,5 ay olmuşdu ama hiç ewlilin güzel bi yanı warmı bilmiyorum ben göremedim şiddetde gördüm hakaretde gördüm aileme hasret zaten had safasındaydı bukadar anlatıcaklarım şimdilik
dayım eşinden ayrılmışdı ama dayım tekrar ewlendi başkasıyla we çok mutlu şimdi çocuğuda war ilk ewliliğinden çocuk yoktu Allahdan we şimdi ben boşanıyorum eşimden benim yaşım daha 21 çok zor benim için we ewleneli 3,5 ay olmuşdu ama hiç ewlilin güzel bi yanı warmı bilmiyorum ben göremedim şiddetde gördüm hakaretde gördüm aileme hasret zaten had safasındaydı bukadar anlatıcaklarım şimdilik
arkadaşlar benimde annem babam ayrı.tabi biz çok küçükken boşanmışlar.tabi olan çocuklara oluo.sevgisiz büyüyorlar.sevgiden mahrum.bende şuan yuvama sıkı sıkı tutunuyorum.allahım herkesi yuvasında mutlu eylesin.kimse eşinden yuvasından ayrılmasın.derler ya :YAŞAYAN BİLİR. herkese slm
ben boşanmıştım geçen sene.allah kimsenin başına vermesin allah bana yine ilk eşimi nasip etti şimdi barıştık ve çok mutluyuz.ama yaşayan ve çeken bilir bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?