Boşanmayı düşünüyorum! Kızlar lütfen akıl verin. İşin içinden çıkamıyorum

Neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz esinize karşı. Belki istemiyorsanız ama her dediğinize davranışlarınızla tamam diyorsunuz.

Hala o evde kalmana sebep olan sey ne cok merak ettim.Anlattigin kadariyla ailen arkanda görünüyor.Adamin daha ne yapmasini bekliyorsun, öldürmesini mi?

Lütfen canınızın kıymeti olsun. Kurtarın kendinizi bu mahluktan.

Hazır bahar aylarıyken güzel bir temizlik yapın derim. Hayatınızdaki örümcek ağlarıyla (!) başlayabilirsiniz
Tabii tercih sizin.

Umarım bu olay ciddi değildir. Konuyu açan siz olduğunuz için ilk önce sizinle başlayayım tavrınız çok yanlış. Beni eniştemle görüştürmüyorsan sen de yengenle görüşme ne demek? Yanlışı yanlışla kapatmaya çalışmışsınız. Ailelerle görüşmeme kararını nasıl alabildiniz nasıl bir düşünceyle yani? O ailesiyle görüşmezse siz de görüşmemeyi kabul ettiniz yani. Karşımdaki insan bana derse sen ailenle görüşme ben de görüşmem kapıyı gösteririm net. Kimsenin kimseye ailenle görüşme deme hakkı yok. Bir de kendisi gizli gizli görüşüyor diyorsunuz kendisi görüşmese sorun yok yani siz kabul ettiniz kendi ailenizle görüşmemeyi. Siz bu adamı neden hala çekiyorsunuz? Gidin alın darp raporunu aileniz arkanızda mı anlamadım ama durduğunuz her dakika kabahat. Ne yapayım diye sormuşsunuz size önerim iyi bir eş olmayacağını daha ilk aylardan belli eden adamın yanında bir dakika daha durmayın

Darp raporu alip boşan. Gerçekten başka çaren yok.

Burası iran değil. Din adı altında zorbalik yapamaz.

Referans olanlara da iki çift sözüm var da. Neyse. Ban yemek istemiyorum.

Yok yakınken dön bacım hazır çocuk da yok.. Benim ki de bu tarz bir insan şu an boşanma aşamasındayım hala durum atıyor kadının dinle alakalı yapması gerekenleri.. Dini kullanıp, sömürenlerden kaç bacım..

Bu kadar şeyden sonra hala nasıl ne yapmalıyım diye sorabiliyorsunuz?

dayak yemişsin de ailenle görüştürmemesi mi sorun.
ailene gitmemen için ne yapıyor kapıyı üstüne mi kitliyor işe giderken?

Neden biricik yaşamında kurban rolünü uygun gördün kendine? Niye bu kadar acının içindesin? Hiç tanımadığın adamla evlenmek başlı başlına saçmalık zaten. Çok hata yapmışsın. Adam özünde neyse öyle davranıyor. Başlarda harika olupta sonradan değişmemiş. Tanımıyordun çünkü. Tüm bu yaşananlar senin suçun. Kendine değer vermeye başlamazsan daha da zor günlerin olacak. Kırmak istemem ama nedir bu kadınların ben bilmem beyim bilir modu anlamıyorum. Gel baştan başlayalım dese razısın bence. Onca eziyete rağmen?!!

Her safhasında affetmemen gerekiyordu canm keşke böyle şeyler olmasaydı ama olmaması için elinden geleni yapacaksın sen kadınsın kendini ezdirme ama ezdirmicem diye de her dediğine karşı olma arayı bul aramiyosa sende arama zaten hep o dönmüş geri bırak yine o gelsin ayağına geldiğinde de şartlar koy soğuk dur alakasız dur boşanmak istiyosanda bosan kendini uzmene deymez hiç bişey ilk önce kendini değerli gör üç içinde bu kadar şey yaşanır mı ya

Aynısını o da yapıyor hala dinle ilgili gönderme yapıyor durum paylaşıyor kendisini haklı görüyor

Ailemle arama sadece ailem ve ben gireriz.
Aile dışındaki kocam,çocuğum dahi giremez!
Çünkü BENİM ailem..

Şiddet var. Saygı yok. Sevgi zaten imkansız.
Dini konuya girmek istemiyorum.
Bu tarz şeyler allah ile kul arasındadır.
Benim kömürler sadece beni yakacak başkasını değil

Bazı şeyler değişmez değişen olduğunu görmedim,duymadım.

Hayır bir mecburiyetiniz olsa,oturun çekin bunu.
5-6 ay veya 5 sene önce nasıl yaşıyorduysanız,tekrar eski hayatınıza mis gibi döner yaşarsınız.
İnsanın kendine yaptığını,hiç kimse yapamazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…