• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum! Kızlar lütfen akıl verin. İşin içinden çıkamıyorum

Ailemle arama sadece ailem ve ben gireriz.
Aile dışındaki kocam,çocuğum dahi giremez!
Çünkü BENİM ailem..

Şiddet var. Saygı yok. Sevgi zaten imkansız.
Dini konuya girmek istemiyorum.
Bu tarz şeyler allah ile kul arasındadır.
Benim kömürler sadece beni yakacak başkasını değil :KK70:

Bazı şeyler değişmez değişen olduğunu görmedim,duymadım.

Hayır bir mecburiyetiniz olsa,oturun çekin bunu.
5-6 ay veya 5 sene önce nasıl yaşıyorduysanız,tekrar eski hayatınıza mis gibi döner yaşarsınız.
İnsanın kendine yaptığını,hiç kimse yapamazmış.
Çok doğru söylüyorsunuz

kızlar 3 ay önce evlendim. Görücü usulu arada tanıdıklar aileye kefil olanlarda vardı.4.5 ay nişanlı kaldık. 3 ay öncede evlendim. Balayında herşey cok güzeldi. Balayından döndükten sonra kabus basladı.kocam babasına sormadan asla adım atmıyo eve bisey almıyor. Para harcamıyor. Bana ev harcaması icin verecegi parayı bile babası belirliyor. Ben buna dayanamıyorum artık kavga ettik bu sebepler icin. 4-5 gün ayrı kaldık. Sonra aileler girdi araya bizi evimize gönderdiler. Bu sefer kıskanclık basladı beni ablamın eniştemden kıskanıyor aynı ortama sokmak istemiyor görüştürmek istemiyor. Bende seni yengenle görüştürmücem o zaman diyorum sen yapamazsın kadınsın! Diyor. Bana sırf eniştemle görüştürmemek icin dini bi sürü ögütler verdi ki kendisi sadece babasının oldugu ortamda namaz kılan birisi. Bende dinlemek istemedigimi belirttim. Bana imanı zayıf dedi bende ona dinsizsin sende o zaman deyince ailesine bosanmak istedigini söledi. Bende annemlere gittim 20 küsür gün ayrı kaldık. Ailesi ne aradı ne sordu. Araya aracılar girdi. Onun annesi babası benim annem babam bulustular konusmak icin. Gelir gelmez işi bitirmeye geldiklerini benim kusurlarımı babama sölemek icin geldiklerini belirttiler orda biraz kavga ortamı oldu. Sonra aracıların yanında sölediklerini inkar ettiler biz demedik kurana bile el basacaklardı. Sonra eşim geldi beni aldı annemlerden . Ailelerle görüşmeme kararı aldık ama kendisi gizli gizli görüşüyormus. Eşim o kavgada beni itip kakıp vurmustu ufak tefek ailem o yüzden hakaret etti ona. Ve eşim ailenle görüşmüceksin die beni görüştürmüyor kendisi görüşüyor. Biz bu sürecte kabga ettk bana şiddet uyguladı yüzümü gözümü morarttı ailesi yine beni sucladı tahrik etmiştir dedi onu korudular . Yine affettim. Ama ailemle görüştürmüyor, kendisi her istedigi zaman gidiyor arıyor bana yasak ama! Hastaneye bile göndermiyor ailemin yanına önemli sağlık meselesi oldu. Bunun icin kavga ettk arayıp sormuyorda 2 gündür napmalıyım. Ben erkegim yparım ederim sen hic bisey yapamazsın kadınsın, sadece bana itaat etmek zorundasın sorgulamadan itaat edeceksin diyor

3-5 ay tanıdığın adamla yangından mal kaçırır gibi evlenirsen dayak da yersin, eve de kapatılırsın, aileni de göremezsin.

Üç ayda iki kez evi terketmiş geri dönmüşsün. Bir daha terketme bence, bulunmaz hint kumaşı bulmuşsun, elinden kaçırma aman ha.

Ne yapmayi düşünüyorsun. Ailene sırt çevirdiğinde göre boşanmaya niyetin yok. Terapinin faydası yok çünkü sizin evlilikte son söz kayinpederin. Yani bari çocuk yapma

Back