- 17 Nisan 2020
- 148
- 262
Maalesef. Silsenizde alıntılardan okunur. O yüzden alıntılardan kopyalayıp yapıştırın tekrar konuya.Hadii bebilmiyordum....
Oldu galibaMaalesef. Silsenizde alıntılardan okunur. O yüzden alıntılardan kopyalayıp yapıştırın tekrar konuya.
MantıklıBazen boşanmayi bile dusunuyorum
Ya duymuştum aslında ama yanlış bilgi vermeyim diye baktımAllah iyiligini versinüsenmeyip baktin gercekten Ooo bizim ki boşa kürek çekicek desenize sayilar cok fazla
Ders videolari ise en azindan birilerine yararli olacak diye dusunuyorumYa duymuştum aslında ama yanlış bilgi vermeyim diye baktımmerak da ediyordum. Çünkü bir tanıdığım kanal açacak ders videoları cekecek.
Herseyebduygusal bakmamdan kaynakli düstügum hata sanirim bu, kesinlikle haklısınızKonu sahibi sana da kızdım. Ne bu bebek de bebek. Hem yaşlarınız genç hem öyle bir eşi baba yapmaya nasıl bu kadar hevesli olabiliyorsun. Şimdi 1 çıldırıyorsan bebekten sonra 10 çıldıracaksın saçma sapan hareketlerine.
24 yaşındasınız ve 2 senedir çocuk yolu mu gözlüyorsunuzDaha cok genciz belki bu yuzden bukadar bencilce dusunuyor ama hayat erken atildik iste ben 24 o 25
Canm sen neden veli ve dilaranin resmlerini kullanıyorsun?MervemmKonunu takip ediyorum okuyorum, ama bu tarz konumla seni darlamak istemedim en guzel zamanin cunku suan. Ve dedigin seye katiliyorum malesef ki
NolduCanm sen neden veli ve dilaranin resmlerini kullanıyorsun?
Bak tatlim seninle polemige girip bam yemek istemiyorum yeni bamdan cıktim zaten. 2. Ikincisi istedigim fotografi resmi agaci hayvani istedigim seyi kullanirim bunun hesabini sana verecek degilim seninde sorgulama gibi bi hakkin yok ve kendi resmiki koymak zorunda da degilim oyle bir kural yok!.3 dilara dedigi kisi ünlu birisi ve bende hayraniyim sevdigin ve begendogim birisi oldugu icin onun resmini profil yaptim. Ve evet komiksin
Cok komik ve cocuk gibisinBak tatlim seninle polemige girip bam yemek istemiyorum yeni bamdan cıktim zaten. 2. Ikincisi istedigim fotografi resmi agaci hayvani istedigim seyi kullanirim bunun hesabini sana verecek degilim seninde sorgulama gibi bi hakkin yok ve kendi resmiki koymak zorunda da degilim oyle bir kural yok!.3 dilara dedigi kisi ünlu birisi ve bende hayraniyim sevdigin ve begendogim birisi oldugu icin onun resmini profil yaptim. Ve evet komiksinkonuyu bos polemiklerle yorum yazip doldurma.
Canim benimmCok komik ve cocuk gibisinbebişim benim
Evet hep öyle derler canm tskler dummyCanim benimmtesekkur ederim sende cok tatlisin