Boşanmaya ramak kaldı !

Konunuzu okuduğumda aklimda canlanan, iki olgunlaşmamış insanin evlenmesi.
Iki ergen sevgili aynı evde yaşamaya çalışıyor gibi bir izlenim oluştu. Daha kendiniz olgunlasmamisken bebek için erken sanki.
Eşinizde 17 yaşında gibi davranıyor, size sormadan kuzenine para verecek fln.
Youtuber olma hayallerini anlarım, ama eşiniz hala büyümemiş

Aptal, enayi anlamında canım.
Tesekkur ederim hic art niyet anlaminda dusunup bakmadim bile ceviriden. Hey allahim takmis kafayi bana arlanmiyor. Ban yersemde yiyeyim T Takitoki TERBIYESIIIZ birde hamilesin. Ban yememek icin ingilizce yazinca mi icin rahatliyor yurekli ol turkcesini yaz!!

Ne alaka be ne oluyor yine iyimisin sen? Sorunun ne acaba?

Terbiyesiz degil yazdigim sahte anlamina geliyor almancada..ben ingiilzce konusmam bebisim

Terbiyesiz degil yazdigim sahte anlamina geliyor almancada..ben ingiilzce konusmam bebisim
Sen kimsin ki bana sahte diyebiliyorsun peki??? Ne hakla ? Ben sana iyilikle gelmisim sen dummy demissin ? Almanca yadabingilizce ne fark eder ? Mune abla daha oncede uyarmani istemistim hala ayni sekilde devam ediyor.

Sen kimsin ki bana sahte diyebiliyorsun peki??? Ne hakla ? Ben sana iyilikle gelmisim sen dummy demissin ? Almanca yadabingilizce ne fark eder ? Mune abla daha oncede uyarmani istemistim hala ayni sekilde devam ediyor.
Ben resimlerine yönelik dedm calinti resimleri kendi profilinde paylasiyorsun senmissin diye senle burda mahalle kavgasi yapamicam güzelim. Sende calmq elalemin resmini yasak bu umarim biliyosun dur. Hadi iyi geceler

Ay begenme yazilarimi bir zahmet cicisim M i h r a qyrics calinti resimlerle buraya kayit.olan sensin yasak bu biliyorsun degilmi
topluma mal olmuş ve herkesçe bilinen,ünlü insanların resimlerini kullanmak yasak değildir.

ona bakılırsa ben de Gal Gadot'un resmini kullandım,ben de mi çalıntı resim koyarak yasakları çiğnemiş oldum?

bi hoşsunuz gerçekten,kadına nasıl saldıracağınızı şaşırmış gibi duruyorsunuz buradan

Ben resimlerine yönelik dedm calinti resimleri kendi profilinde paylasiyorsun senmissin diye senle burda mahalle kavgasi yapamicam güzelim. Sende calmq elalemin resmini yasak bu umarim biliyosun dur. Hadi iyi geceler
Ben kimsenin resimlerini calmiyorum. Idrak etmeden sorun mu yasiyorsun sen hala?? Daha onceki yazilarimi tekrar yukari cik oku tekrar aciklama yapmayacagim sana. Terket simdi konumu. Kavga yerine ceviren sensin. Yok bebisim yok cicim.

Beni anlayan birisi oldugun icin mutluyum gercekten . Calmak degil ki bu bir ünlunun fotografini begenip koymak nezaman suc oldu anlamadim. Sebepsizce kafsina takmis beni. Okadar da iyilikle yaklastim en basinda birde..

Beni anlayan birisi oldugun icin mutluyum gercekten . Calmak degil ki bu bir ünlunun fotografini begenip koymak nezaman suc oldu anlamadim. Sebepsizce kafsina takmis beni. Okadar da iyilikle yaklastim en basinda birde..
boş verin,kusursuz da olsanız hep birileri beğenmemek için bir şey bulacak.

sosyal medyada insanlar kendi iç sıkıntılarının acısını diğer insanlardan çıkarıyor resmen, bu kadar mı küçük şeylere takarlar anlamadım ki...

ayrıca bildiğim kadarıyla, profili herkese açık olan birinin fotoğrafını kendi hesabında paylaşsan bile suç sayılmıyor çünkü sen zaten profilini açarak buna izin vermiş sayılıyorsun...

takmayın hiç, galiba kocanızla çözmüşsünüz sorunlarınızı,sevindim :)

Forum kurallarına göre avatar seçiminde şu hususlara dikkat edilmelidir:
"Üye Resmi(Avatar) olarak politika, cinsellik, yasa dışı örgüt veya bir siyasi partinin simgesi olan resimler kullanılamaz ve boyutları en fazla 120x120px - 30kb olabilir. Avatar boyutunuz büyük ise fakat 30kb. yi geçmiyor ise, sistem avatarınızın boyutlarını 120x120 hale getirecektir. *Forumda kullanılan standart rütbelerin, avatar olarak kullanılması da yasaktır."

Bunların dışında kalan ve kullanılmasında sakınca olmayan avatarlar eğer bir ünlüye vb aitse, üyenin avatardaki fotoğrafın kendisine ait olduğunu iddia ettiği ve aksi ispat haller müstesna, fotoğrafın sahibi olan ünlü vb kişi yasal hakları dahilinde, ilgili mercilerden karar çıkartarak şahsen başvurup fotoğraflarının avatar olarak kullanılmamasını talep etmediği müddetçe üyelerin avatarlarına çalıntı diyemeyiz, kaldırılmasını da talep edemeyiz.

Sen bırak kendi yapsın sen güya onu destekliyomus gibi görün ona kendisi bir toslasin duvara cunki boyleler kendileri biyere toslamadan gercekleri göremez erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır ama boşanma işini düşünme benim fikrimce aldatma şiddet kumar hırsızlık böyle ağır şeyler olmadığı sürece sevdgni birakma derim ki bu devirde insan bulmak coook zor var bı hayali bırak kendi görsün yanlısı doğruyu yaşayarak anlasın bir musubet bin nasaattan daha etkilidir

Olaylardan sonra 2 gun nezaretde yatıp geldim yeni gordum mesajinızı, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) evet zor oldu ama eşimle çözdük sorunlarımızı şükürler olsun

Benim eşimde de sperm düşüklüğü çıktı ve 1senedir doktor doktor geziyoruz. Bir defa gebelik yaşadım o da heterotopik. Bu yüzden gebelik sonlandırıldı. Benim ve eşimin ikinci evliliği. Yaşım 29. İki buçuk sene önce annemi kaybettikten sonra sırf bir ailem olsun çocuklarım olsun umuduyla evlendim eşimle..Evine sadık bir adam.Ancak bebek konusunda sabrım kalmadı. Kendimden korkuyorum bosanicam diye..

Bende iki yil olucak evleneli esim ve ben evlilik icin borca girdigimizden dolayi cocuk dusunmedim suan cok az kaldi ve dusunmeye basladik. Esinde cocuk oldugunda maddi olarak yetememekten korkuyor bence sadece cocuk icin degil cocugun zaten masrafi oluyor fakat yarin obur gun herhangi birsey isteyince sen o an cebinde o kadar para olmasa ve alamasa bir erkek olarak onuru kirilir. Bunlar bir varsayim ama esin gercekten ne dusunuyor ne istiyor kafasinda ne var bilemiyorum okudugum kadariyla sende karsina alip duzgunce konusmamissin. Konusamadiniz yada iletisim kopuklugunuz var. karsina al duzgunce yukselmeden konusun. Ilestisimsizlik bu noktaya getirmis olabilir. Yada esin cok abartiyor olabilir bu maddi konuyu. Esini senden baska anlayabilecek ve taniyan kimse yok. Kafana cok takip kendini iyice bunalima sokma, sinir stres yaptikca esinin uzerine cok gidip iletisim kuramayip sonunda ayriliga kadar gider. Yuva kurmak, bozmak oyle kolay degil. Bende maddi olarak cocuguma yetemiceksem yapmama kararindayim

Kendi resmi degil miymis ? Benimki de degil de bu uyenin kendi resmi gibi sanki brn oyle sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…