Boşanmaya ramak kaldı !

Daha cok genciz belki bu yuzden bukadar bencilce dusunuyor ama hayat erken atildik iste ben 24 o 25

Gerçekten daha çok gençsiniz. 3 senedir çocuk diye stres yapmana değecek durumda değilsiniz. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Senin gelecek planların yok mu çocuk dışında? Şu an senin de bir şeyler için çabalamanın tam zamanı.
Youtube fikri yürür mü yürümez mi bilmem eşini tanımıyorum konuyu okurken 30 üstü olduğunuzu düşünüp yok artık demiştim ama 25 yaşında bir insan için biraz daha normal geldi.
çocuk yapmak için her iki tarafından çok istemesi lazım bence. Taraflardan biri istemeyince ı ıh.

Umarim akli basina erkenden gelir.
Siz evlenmeden once belli etmedi mi acaba hic
Malesef hic bu oyun meraki yönünü görmedim keske gorseydim diyorum ama bunla yasamak ve ustesinden gelmek varmis demekki diyorum bir yandan, yotuber olmak isteen kocayla sınıyor allah beni galiba

Galiba izleyen oldukca ve izlenme saati artikca para kazaniyorsun. Tam bilmiyorum bilmekte istemiyorum acikcasi
Demek ondan durmadan abone olduğum kişi canlı acıyı videodan çok canlıda görüyorum ama yarim satten fazla kalmiyo canlıda.
Habire çekilir yapiyo gelir kaynağı iyi demek

Ben eşinizi bir şey için suçlayamıyorum. 25 yaş bir erkek için ergenliğin yeni bittiği ya da bitmemiş olabileceği bir yaş ve evet bu yaştaki erkekler oyun, youtube, internetten para kazanma gibi hayallere sahip oluyorlar. 3 yıllık evliyseniz bu adam 22 yaşındayken evlenmişsiniz. Kusura bakmayın ama 22 yaşındaki bir çocuğu ben ciddiye almam, bir evin kocası olarak görmem. Nitekim olamamış da. Çocuk hayallerini uzuunca bir süre erteleyip büyümek ve eşinizi büyütmek işini halledin önce.

Malesef hic bu oyun meraki yönünü görmedim keske gorseydim diyorum ama bunla yasamak ve ustesinden gelmek varmis demekki diyorum bir yandan, yotuber olmak isteen kocayla sınıyor allah beni galiba
Yeni hobi olabilir oyun meraki kotu bir sey degil abartmadgi surece ama bu ucuk kaçık isteklerinden bahsettim aslinda.
Ya da sizin isteginizi onemsememesinden

30 yasindan sonra is kurup batiran birkac erkek kisi tanıyorum. Hatta biri 50 yeni bir sektore girdi daha yeni, olmadi Adam 30una kadar normal calismis artik calisamam diyor bu tarz sektorler arasi ya da projeler arasi geziyor. 40yasinda cocugu oldugu halde hala calismayan bir erkekte taniyorum eşinin calismasini bekliyor yine.Yani yasla alakali diyenlere cok kulak asma. Sen eşine bak olgunlaşıyor mu ,ayni mi diye.
Icinden gelcek insanin bu.

Yeni hobi olabilir oyun meraki kotu bir sey degil abartmadgi surece ama bu ucuk kaçık isteklerinden bahsettim aslinda.
Ya da sizin isteginizi onemsememesinden
Biraz yaptigi bencillik sanirim, benimde yaptigim bencillik bu durumda onun gibi davrandim hep kendimizin ne istedigine önem verdik. Bir kere anlayislik olsydik boyle olmazdi belki. Birde benim "canim kocam" masallahi var cok inatdir isteyince o olacak baska care yok

eşiniz işi bırakıp evde video çekmeyi çocuğunuz olursa onunla daha fazla ilgilenebilmek için Istemiyor,onun istediği rahat etmek ve ayrica çok tembel olduğu ortada emin olunki evde olduğu için siz zorlanacaksiniz vede cocugada yanliz bakacaksiniz.cocuk istemenizi saygiyla karşılıyorum ama tek başına cabalamakla cocuk sahibi olamazsiniz bu sizde bu konuyu bence ertelemelisiniz.daha eşinizin ne durumda olacagi bile belli degil.benim eşim bazı zamanla sabahlara kadar çalışıyo,günlerce şehir dışına gidiyo evini geçindirmek için yani ağır şartlarda çalıştığını sanmiyorum eşinizin.

Ağır şartlar dediği ona göre hafta içi 7-8 gibi geliyor Haftanın 2 günü geceye kadar kalabiliyor 11'i 12'ye bazen ikide geldiği de oluyor ithalat ihracat yaptıkları için araç geldikçe evraklarını hazırlayıp araca çıkarması gerekiyor araç ülkede beklemesi gerekiyor kapılarda vesaire vesaire Çok karmaşık Bildiğim kadarıyla bu tarz işlerle uğraştığı için yoğun oluyor ve geç saatlerde gelebiliyor be bilgisayar başında bedenen yoruldum ya aslında kafa olarak yoruluyor eve gelince de oyun oynayarak kafasını dağıtmak istiyormuş Ancak bu şekilde dagiliyormuş kafası dediğine göre

Onun yaptığı iki kati bencillik, seninki bencillik.
Cocuk istemiyor olabilir şuan bunu bastan belirtmeliydi zTen ama hadi belirtmedi diyelim anlayisli olup bekleyebilirsin biraz.
Daha iyi olur.
Ama hem çocuk istememe hem iki bogaza bakip tek basina is karari vermek ki böyle ucuk bir karar cok cok bencilce
Kanali acarsin ise giderken baktin tutuyor hadi birak isi ama oyle isi birakayim kanal acayim olmaz

Hayallerinize ziyade eşiniz asla fikrinizi almiyo farkında mısınız. Herşeye tek başına karar veriyo, çocuk sahibi olucak mısınız, YouTube'a mi girecek işine mi devam edicek. Hayatınızla ilgili iki kişilik kararları hep tek başına aliyo, sırf "çocuk işini erteliyoruz" ifadesi bile çok sorunlu, o sizin yöneticiniz değil, sizi bu şekilde söz hakkınız olmaksızın yonlendiremez. Onun dışında böyle sorumsuz bi adamdan çocuk sahibi olmayin zaten çünkü bu adam ne istediğini bilmiyo

Şuan iş yerinden kazandığı miktarı bilmiyorum fakat bu oyun yayıncıları ve youtuberları iyi kazanıyor kendimde takip ettiğim için biliyorum özellikle twit** (banlanmıyım diye tam isim vermiyorum) platformunda kendini sevdirebilen yayıncılar akıl almaz bağış topluyor. Eşinizi savunmuyorum çünkü bu işin artıları olduğu gibi eksileri de var çok riskli. Hadi bir şekilde sizi ikna edip yayıncı oldu diyelim üstüne bir de çocuk olursa bütün yük size kalacak.
Haksız bulduğum nokta oyun uğruna tüp bebek tedavinizin gelirini bu işe yatırması. Kendi eğlencesi ve rahatlığı için sizin yolunu gözlediğiniz bebeğinizden vazgeçmesini beklemesin.

Denemesi icin izin verecegim, denesin gorsun bakalim. Çocuk icin ayirdigim paraya dokundurtmadan tabi ki , sonucu cok merak ediyorum.

Evet hayallerimin ve isteklerimin bir onemi yok onun icin bir nevi. Cocugun olmamai yonunden de hayirlisi buymus die bakiyorum artik. Belki allah birsyleri gormem icinnbana zaman tanidi bu tarz olaylar yasadik

Denemesi icin izin verecegim, denesin gorsun bakalim. Çocuk icin ayirdigim paraya dokundurtmadan, belki hayallerini gerceklestirir. Çocuk icin bir gun olgunlasir ve ortak kararla cocuk sahibi oluruz umudu ile bekleyecegim

Her isteyen youtuber olsaydi kimse calismazdi dimi? Ne sacma dusunce yapcak olan sadece telefonlada dener kendini oluru varsa masraf yaparsin. Kararsiz tutarsiz ve bencil ayni seyleri dusunmuyorsunuz evlilik icin ve cocuk icin yeterli olgunlukta da degil malesefki.

Google a baktım para kazanmak icin en az 1000 abone , 10.000 kanal görüntülenmesi ve 4000saat izlenme gerekiyormuş.
Allah iyiligini versin üsenmeyip baktin gercekten Ooo bizim ki boşa kürek çekicek desenize sayilar cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…