Boşanmaya karar vermek

Tabiiki işin iyisi kotusu olmaz hele erkek için, hep itibar peşinde. Biraz aşağılık kompleksi var .

hayatınızı kendi ellerinizle mahfediyorsunuz, birde boşanırsam pişman olmaktan korkuyorum diyorsunuz. yapmayın böyle bir ailede böyle bir kocayla cidden yaşanmaz.

Tabiiki işin iyisi kotusu olmaz hele erkek için, hep itibar peşinde. Biraz aşağılık kompleksi var .
Oh oh maşallah Akbil’i Hanım doldururken yok kompleksler bu erkekler de iyi ya valla işlerine geldiği gibi.
Vallahi bilemem eşin ailesinin bu kadar yaptığına rağmen onunla olmandan dolayı seni el üstünde tutuyorsa amenna. Ama sen de canının koymetini bil biraz

Gerçekten ,teşekkür ediyorum

Ay bu neee

Aslında farkındayım ama bi yanım da yalnız kalmaktan korkuyor ,bu yaştan sonra tekrar evlenebilir miyim ,çocuğum olur mu hep bunları dusunuyorum .
Daha da iyisini bulursunuz. Boşayın bu aileyi.

Okurken aacaba bir beyfendi mi yazdı bunu diye yazan kişiye baktım. Bu kadar fedakarlık insanı sağlığından eder sağlığıda geçtim insan yaşamaktan soğur ya. Neden böyle yapıyorsunuz her şeyi siz yapmışsınız zaten neye güvenmiyorsunuzda boşamıyorsunuz bu adamı. Bu adamdan boşanıp kendiniz bi hayat kursanız bile daha iyi yaşarsınız. Resmen sırtınızda bir yük ya bu.

Bundan kötüsü olmaz sanırım, bi aldatıp üstüne kuma getirmediği kalmış. Bir tane hayatımız var, (çocukta yok sanırım) niye böylesini adam edicem diye kendi hayatınızı mahvediyorsunuz yazık değil mi?
Üstelik işiniz var mesleğiniz var.

Boşanın onlar ogluna bakacak gelin arıyolarmıs bedava gelini bulmuşlar aynu şeyleri kızı yaşasa ne düşünürdü acaba utanmadan kızıyla övünüyor bide gerçekten kaynana her yerde kaynana eşinizde sırtınıza binmiş

Lütfen gücünü toparla ve boşan... Bunlardan ne köy olur ne kasaba.

Madem paranız var buna değecek adama harcasaydınız. İlginçsiniz gerçekten. Kocanızın annesi olacak kadın selamınızı bile hak etmiyor ne sizden ne ailenizden. Sırf sünepe bir erkek için kendinizi bu duruma düşürmeyin. Gelinlikçide üstümde yok diyen adamla evlenip ne beklediniz merak ettim.

Off offf elle tutulur hiçbir yani yok..Boşanamayacaksaniz bu adamdan bir de çocuk sakın yapmayın derim.Bu sorunlar şimdi acaba düzelir mi diye düşündürür ama yıllar geçince ya sağlığınızdan olur ya da psikolojik manyak olursunuz.Düzelmez..Hayatiniza yazık..

Ortada erkek eş göremiyorum ben. Parazit var. Seni emerek hayatta kalıyor. Aileni ve kendini bu duruma düşürmen! Bak düşürmen diyorum için motiven nedir acaba?
Ailece arkanızdan salak diyorlardır muhtemelen. Eğitimci olduğuna emin misin? Rahmetli babanın dişinden tırnağından arttırıp sana verdiğini bu parazite borsa için mi verdin? Bence boşanmazsın. Bari bol bol iş bul da bunlara yetiştir. Hatta annen kayınvalideni daha sık arasın yazık kayınvalidenin aşağılayacak birilerine ihtiyacı vardır

Yahu anlattiginiz da hiç iyi taraf yok bırakın eş ailesini ne halleri varsa görsünler de eşinde de iş yok ki senin yanında olmamış hiç. Birine boşan diye tabsiye vermem kolay kolay bir düşünün evli kalmak için nedenleriniz var mı yoksa çok da düşünmeyin çocukta yoksa özellikle

başlarda inanın zor geliyor, ama zamanla hafiflediğinizi hissediyorsunuz. Çocuk yokken kendinize değer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…